Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia pup burtica cea frumoasa

Aaa, dar sa nu credeti ca am uitat de burticile lui Mari si a Ilenei Pup toate burticile si sper sa ma molipsiti

Andreea am deschis calcu. acu' special sa vad vesti de la tine (eram deja in pat la nani Si tu pe unde umbli?

Joahnna e super, mega extraordinara vestea pe care ti-a dat-o dr Ma bucur pt tine ca poti spera atat de repede! Eu asa gandesc: o noua sarcina m-ar face fericita, dar nu stiu cum e pt tine! Sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine

Fetele gravidutele cand mergeti la eco? Sa ne spuneti si noua cand misca prima data bebeii

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Oooofff, Andreea Nu fi suparica! Imi pare rau ca te-au dezamagit nenorocitii astia Lasa ca luna care urmeaza organismul se mai caleste, se mai intareste si va fi mai sanatos pt bebe care asteapta sa isi cunoasca mama Te pup si te imbratisez din inima si tare as vrea sa fac sa-ti treaca din suparare! Maine pe vremea asta cred ca plangem impreuna

Mirela era sa uit: am vazut ca nu mai esti paranormala Da' erai simpatica rau cu treaba aia

Gata, ma duc la culcaricaaaa!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Laura, esti tare scumpa, iti multumesc mult pentru incurajari. Of, as vrea asa mult ca nici una dintre noi sa nu mai treaca prin dezamagirea provocata de venirea rusilor…Laura, speranta sta in tine acum, iti tin pumnii stransi, stransi, si astept o veste buna. Nu vreau sa plangem impreuna, asa ca sa faci bine si sa ai un bb in burtica, da?

Fetelor, va multumesc mult pentru galerie! O sa mai am nevoie si luna viitoare, sper ca nu v-ati epuizat toate resursele acum.

Mirela, mai ai un pic si incepi si tu sa numeri, nu? Sa imi spui, sa ma pregatesc de Iti doresc sa primesti cat mai repede fetita pe care ti-o doresti!

Joahnaa, si eu tot in 9 sapt eram, cand am pierdut sarcina, dar am aflat dupa 2 saptamani si ceva. Am avut aceleasi ganduri ca si tine, doar ca, incetul cu incetul am scapat de ele, iar acum imi doresc din tot sufletul o noua sarcina. Trebuie sa ne invingem temerile si sa mergem mai departe! Eu stiu ca trebuie sa astepti totusi sa treaca un ciclu.

Cristina Ana, si eu fac ca tine, imi induc simptome de sarcina. Cred ca atunci cd voi fi cu adevarat insarcinata, nu voi mai recunoaste adevaratele simptome…Ne gandim prea mult, asta e problema…

Flavia, imi pare rau ca ai greturi, dar vor trece. Cum altfel sa iti amintesti de minunea pe care o traiesti, decat cu greturi zilnice??? De abia astept si eu sa vad poza de la prima ecografie.

Della, ne-ai uitat???

Va pe toate si sa stiti ca alaturi de voi trec mai usor peste aceste momente. Cu toate ca ne uneste un necaz, sunt fericita ca v-am cunoascut, chiar daca doar virtual. Suntem un foarte frumos!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Laura Ioana, iti tin pumnii stransi de tot, sa vina
Eu nu am mai scris pentru ca sunt foarte suparata, am facut o dereglare de toata frumusetea, sunt in ziua 32 si nici bebe nu e. Nici nu stiu ce sa fac, imi vine sa-mi plang de mila Nu am mai avut asa ceva de foarte multi ani....
Va pup pe toate

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Andreea, Nu v-am uitat! Dragele mele , cum sa va uit? Multumesc ca nu m-ati uitat.
laliq, Cristina, Flavia, va multumesc pentru aprecierile facute pt articole . Legat de al treilea bb, de-o-cam data astept, dar sper in aprilie, de Pasti, cum v-am mai spus.
Gravidutelor, Ileana, Flavia, Mari, scrieti-ne cat mai multe despre cum santeti, asa ne vom simti si noi gravide . Abia astept poze de la eco!
Ramyy, Johanna, imi pare nespus de rau pentru pierderile voastre. Stiu prin ce treceti, la fel ca si celelalte fete, am pierdut si eu astfel bb. Raspunsul "selectie naturala" de-a dreptul ma revolta. Chiar daca este asa, este necrutator sa ti se spuna in plina durere. Eu am pierdut 2 sarcini, una oprita pe la 13/14 s si descoperita la 17/18 (era sa fac septicemie) si alta oprita pe la 17/18 s si descoperita la 18/19. Nu este o consolare pt. voi ceea ce am scris, dar sunt si eu o dovada ca se poate trece peste durere si ca exista viata dupa durere.
Mirela, Laura, Raluca va pe toateeeeeeeeee.
Spor la pt. cele care sunt la acest capitol si astept cu nerabdare liniutele.
Despre mine nimic interesant. Sotul face tratament pt. problema de dupa accidentul cu motocicleta si de aceea a fost in concediu de boala iar acuma este in concediu de odihna. Eu, trebuind sa nasc in septembrie, isi planificase 2 saptamani de concediu sa stea cu mine atunci... dar nu a fost sa fie ...
Capul sus si inainte. Poate in aprilie va urmez pe lista gravidutelor.

Adela

Mergi la inceput

Andreea asa te vreau, optimista, cu gandul la viitor

Bubulina ma gandeam eu ca nu te-am mai vazut de multishor! Ce ma enerveaza dereglarile astea te zapacesc, iti fac sperante si cand colo...Stii sigur ca nu e bebe? Ai facut tstul de sange? Dr tau ce zice?

Mie cred ca mi se pregatesc nemernicii sa dea atacul, am fost la baie si am o scurgere, dar nu mi-am dat seama ce culoare (ori bej, ori alba, ori rozie) ptc hartia igienica e roz Va mai tin la curent! Ar trebui sa ma invadeze in aceasta dupa amiaza
Adela normal ca nu te-am uitat, ce crezi? Multa sanatate sotului si mai scrie-ne din cand in cand

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetele,

Laura cred ca te 'insemneaza" cum se zice. Oricum eu tin pumnii. Tu fugi de nemernici.... Sper din tot sufletul sa vii cu vestea mare!
Eu am uitat in dimineata asta sa iau pastiluta de ova-mit. Poate sa-mi spuna cineva daca trebuie luata la anumite ore din zi. Ieri am luat-o de dimineata dar azi am plecat la serviciu cu capul in nori si am uitat. Sunt ziua 6 de ciclu si parca timpul asta nu mai trece sa prestez iar si apoi sa vedem daca va fi ceva!
Va pup dulce pe toate si sa aveti grija de voi!

sorina

Mergi la inceput

Sorina macar de-ar fi asa Eu fug cat ma tin picioarele, dar poate ma prind la servici, ca si data trecuta (ca eu lucrez dupa amiaza). In caz de ceva intru la serv pe calc si va spun.
Nu stiu ce sa-ti spun cu Ova-mit (spre rusinea mea nici nu stiu pt ce e- e pt ovulatie?) dar ar trebui sa scrie pe prospect daca se ia la ora exacta.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

ESTECRI, Ova -mit se ia pe cat posibil la aceeasi ora , insa de preferat dupa amiaza. Sa-l iei cand ajungi acasa neaparat. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea imi pare rau! Nu fi trista,trebuie sa speri ca ziua cand vei avea un bebe este aproape!
Sunt sigura ca DD ne va rasplati cat de curand cu un pentru toata asteptarea asta!
Ma bucur ca esti optimista!

Laura eu iti tin in continuare pumnii stransi sa nu mai vina CM
Eu ma bucur ca nu mai sunt paranormala pentru ca tare ma mai enerva, chiar daca tu te amuzai!

Flavia, Mari, Della, Cristina va

MIRELA

Mergi la inceput