Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 17
blueeyes2003 spune:
Laura tinand cont de faptul ca ultimele 2 luni ti-a venit in Z 26, respectiv 27... cred ca este un semn de intrebare nu? Cine stie? Iti tin pumnii in continuare!
Cristina_ana nu o iei razna ,este doar dorinta prea mare de a avea un bebe.Trebuie sa avem rabdare si DD ne va rasplati cu un ingeras pentru toata asteptarea noastra.
Si noi ne dorim tot fetita,si sotul mi-a promis ca asa va fi !
Bineinteles ca daca vom avea baietel tot la fel de mult il vom iubi.
Dar mai este pana acolo,nu mult,sper!Pana atunci,prestam de zor!
Va
MIRELA
mi_a spune:
Joahnna, si mie tot la 9 sapt. s-a oprit in evolutie. Eu am mici probleme cu tiroida si mi-am tratat ureaplasma. Sper ca astea sa fi fost cauzele , pt. ca acum stiu ce am de facut. Mult curaj!
mi_a spune:
Joahnna, si mie tot la 9 sapt. s-a oprit in evolutie. Eu am mici probleme cu tiroida si mi-am tratat ureaplasma. Sper ca astea sa fi fost cauzele , pt. ca acum stiu ce am de facut. Mult curaj!
Laura Ioana spune:
Cristiana nu mai fac test ca luna trecuta l-am facut si imediat mi-au venit rusii Asa ca astept sa vad daca intarzie
Mirela sper sa fie un semn! Sa-mi tineti pumnii stransi, stransi! Ma doare si nu prea burtica, iar sanii atata i-am pipait de zici ca-mi creez singura placere Si ma apas pe ei pana simt macar un pic de durere
Andreea sper din inima sa ne dai vesti bune, bune
Joahnna imi pare rau pt pierderea ta! Putin probabil sa gasesti raspunsul la intrebarea "de ce s-a intamplat?"! Am avut doua sarcini oprite in evolutie si dr mi-a spus ca pot fi 200 de motive care au dus la pierdere si ca data viitoare nu e obligatoriu sa se intample la fel! Nu trebuie sa te temi, sarcina viitoare va fi sanatoasa, daca ai incredere! In urmatoarele saptamani iti va veni ciclul, eventual mai astepti inca un ciclu normal si poti incerca din nou sa ramai insarcinata. Sa-ti dea Dumnezeu numai bine
Aici, langa noi, vei gasi mereu intelegere si un cuvant bun Sper sa ne intalnim la Odisee fara frica si cat mai repede
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Pepsi spune:
mirella76, da ai dreptate mai bine unul si sanatos.
laura, cum spune si mirela, mai poate e un semn, ca daca ti-a venit mai devreme si acuma nu vine.....oricum galeriaaaaa continua!!!
andreea, nici o veste? ai facut testul?
laliq, felicitari si tie ptr micut, am vazut si eu pozele, este minunat, multa sanatate. merci de urari.esti un exemplu ptr noi.
mirela, ai sa vezi ca o sa fie bine data viitoare,la mine din 3 sarcini nu sint la fel nici una, fiecare e diferita in felul ei, dar se aseamana, e drept ca mi-e mai rau acuma decit la a doua, si la prima mi-a fost f rau. acuma om vedea, pot bea o mica cafea pe zi cu mult lapte, dar se pare ca nu prea mai suport nici laptele, la Dominic a fost la fel...succes, voi numara cu tine luna viitoare.
joahna, imi pare tare rau ca ni te alaturi noua, dar vei gasi puterea sa mergi mai departe, si la mine s-a oprit din evolutie la 9 saptamini si am aflat la 11 1/2, si eu trebuia sa nasc in februarie, si am gasit puterea sa merg mai departe, sint insarcinata din nou a treia oara, sint super fericita, si de data asta va fi bine. mult succes.
cristina, eu eram gravida, aveam semnele clare, dar imi era frica sa cred, credeam ca ma fac eu sa fiu asa, ca-mi doresc bebe.
cit despre mine, am deja un baietel minunat(ptr mine e cel mai...)niciodata nu as fi crezut ca sint capabila sa ma ocup de un baiat, dar sint, si inca-mi place f mult, e mai simplu ca si cu fetele, nu are atitea figuri de domnisorica-n cap, al doilea nu aveam preferinte, dar parca tot baiat, si avind in vedere ca vreau trei, al treilea o vroiam fata....acuma sa vedem, poate pina la urma va fi 2*2
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Joahnna spune:
Laura Ioana Merci de incurajari Raspunsul cum ca ar fi fost o selectie naturala nu ma multumit deloc. Azi am fost la eco dupa astea 2 saptamani si ce mi sa parut ciudat este ca doctorul mi-a spus ca deja exista oul se apropie ovulatia..si deja putem "lucra" pentru bebe pentru ca nu am fost chiuretata...dar oricum mai am nevoie de timp.
Joahnna spune:
Flavia ..sper sa pot trece peste asta..parese ca suntem patite la fel..si eu eram in saptamana 12 cand sa intamplat...
Merci mult...si imi pare bine ca v-am gasit .
Multa sanatate
blueeyes2003 spune:
Joahnna imi pare rau!Incearca sa gasesti puterea sa mergi mai departe si cand vei fi pregatita ,sa o iei de la capat!
Flavia mersi! Vom vedea rezultatul muncii noastre la sfarsit!
Eu cred ca este foarte frumos atunci cand ai 2 copii,sa ai fetita si baietel. Bine,pana la urma nu conteaza,sanatosi sa fie!
Laura bineinteles ca iti tinem pumnii stransi,stransi sa iti iasa II liniute pe test.
Laliq este adorabil micutul Matei! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Va
MIRELA
Joahnna spune:
Mi_a ma bucur sa vad ca esti optimista. Cred ca fiind printre voi imi voi reveni mai repede decat credeam. Va multumuesc.
andreea16 spune:
Fetelor, din pacate nu am vesti prea bine....Nu am avut noroc nici luna aceasta. A intaziat o zi, dar acum o ora a venit CM...Of, sunt asa suparata....
Va scriu mai tarziu, de acasa, mai multe.
Va pup
Andreea