Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura in legatura cu semnatura:am vrut sa atasez album foto,am dat clik aiurea si a iesit ce ai vazut.Acum am remediat situatia.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, la mine Z 28 si inca nu vad rosu, daaar ma cam doare burtica si simt ca se apropie nemernicii

Andreea iti tin pumnii sa nu vina nici diseara si inca 9 luni de acum!
Si eu am aceeasi problema: ultima data mi-a venit intr-o joi dupa amiaza, asa ca pana maine seara, poimaine dimineata nu pot sti nimic sigur! Ultimele doua luni mi-a venit CM-ul in Z 26 si Z 27...poate...? dar nu cred!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Laura , Andreea eu va fac galerieeeee. Sa veniti cu vesti din cele mai bune.
Va pup pe toate!!!

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ana, sa dea Domnul sa fie cu ochisori! Eu anul trecut am avut UM 6 oct si am facut testul pe 3 noiembrie...si a fost cu ochisori Asteptam vestea cea buna! Iti zic eu ca faci o fetita

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Va salut,

Mari, Flavia - felicitari si sarcini lipsite de probleme sa aveti!

Della - am citit si eu articolele, foarte frumos scrise! Sa dea Domnul sa vina si al treilea copil cat mai repede in casa voastra!

Laura, Cristina_Ana, Andreea - sa fie cu noroc luna asta si peste 9 luni sa tineti bebelusul sanatos in brate!

chiar daca nu mai am timp sa intru mai des sa va citesc sa stiti ca sunt cu gandul la voi. Nu pierdeti speranta pt ca ceea ce e dat sa se intample se va intampla la vremea potrivita.

S-auzim de bine.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,da' vrednicute ati fost la scris!!! Mie de ieri nu mi-a mers net-ul si asa m-am enervat!!!

Laura nu-i niumic ca ai uitat sa-mi raspunzi,te inteleg cat ai fost de ocupata! Mersi,oricum! As vrea sa fac si eu Sfantul Maslu!
Chiar daca tu nu esti prea increzatoare,eu iti tin pumnii sa fii -dutza! Vorba Flaviei,nu spuneai tu ca pana nu e rosu mai e speranta?
Iti tinem pumnii!

Flavia abia asteptam sa vedem pozele de la eco! Cand eram insarcinata nici eu nu prea mai suportam cafeaua,in rest a fost ok.Sper sa fie la fel si data viitoare!

Andreea iti tinem pumnii in continuare sa nu vina CM.

Lariana cum ti-au spus si fetele,nu trebuie sa astepti atat de mult! Eu la 6 luni de la cezariana am mers la medic si ne-a dat unda verde pentru bebe. Mergi la si vezi ce-ti spune!

Mari tu cate saptamani ai acum? Asteptam si de la tine poze de la eco! Sunt sigura ca totul va fi ok!

Cristina spor la prestat!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

As vrea sa ma alatur si eu voua...de mult citesc forumul si eram pregatita sa ma alatur mamicilor de martie-aprilie dar nu a fost sa fie. Acu 2 saptamani am avut si eu o sarcina oprita din evolutie,eram in luna a 3-a dar nu s-a mai dezvoltat de la 9 saptamani. Nici eu nu stiu cauza si inca caut raspunsuri si nu gasesc...Fiind prima sarcina pierduta is cam descurajata si fricoasa sa mai incerc..daca nu o sa iasa bine... probabil timpul le rezolva ca deacu nu stiu nici macar cand tre sa vina CM....Sper ca intre voi sa imi gasesc linistea si curajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laliq sa-ti traiasca furmushelul de Matei

Mirela, Flavia aveti dreptate, inca nu am vazut roshu, dar nu vreau sa-mi fac sperante, mi-e frica de esec!

Azi Z 28, maine pe seara ar trebui sa ma invadeze!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, merci de urari! Sa dea domnul sa ai dreptate si de data aceasta sa am fetitza, ca eu asta mi-am dorit dintotdeauna. Si sotul tot fetitza isi doreste mai mult. Nu ma imaginez deloc mama de baietzel, dar daca asta o sa imi dea doamne-doamne, bineinteles ca o sa-l iubesc la nebunie, ca doar e al meu!
Laliq, felicitari pentru baietzel!!! Tu esti un exemplu pentru noi toate ca SE POATE!!! Stiu ca ai avut o sarcina cu risc foarte mare si te admir pentru curajul tau de a nu renunta si de a ramine mereu atit de optimista! Toate fetele care scriu aici au ceva de invatat din povestea ta!
Andreea, Laura, ce vesti mai aveti?
Mirela, prestezi, prestezi...? La mine a trecut perioada ovulatiei si acum astept semnele. Eu cred ca am inebunit. Astazi m-au cam durut sanii, destul de vag, ce-i drept, si imediat l-am sunat pe sot sa-i zic ca sunt insarcinata! Cred ca in curind o iau razna de tot, ca vad ca imi induc singura simptome de sarcina! Hi, hi, hi!!!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laliq, am vazut pozele cu Matei. E asa scuuuumpp!!!!! Cred ca un asemenea copilas te face sa uiti de toata durerea din trecut!
Laura, nu mai faci un test de sarcina?

Cristina

POZE

Mergi la inceput