Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 15
msemcu spune:
Lariana, sa stii ca interdictia asta de un an dupa cezariana nu mai este valabila. Sunt foarte multi medici care o ridica mult mai repede. Uite chiar si in grupul nostru, Ileana este deja insarcinata, Laura si Mirela sunt si ele pe cale sa o urmeze! Si nici una dintre ele nu a asteptat un an! Eu zic ca e suficient sa se fi refacut uterul si poate ar trebui sa mai incerci si tu la un alt medic! Sa vezi si o a doua opinie! Hai ca noi asteptam sa te alaturi celor care spera si asteapta!
Flavia si eu abia astept sa ajung la medic. Dar ma gandesc sa imi fac programarea la 6 saptamani, ca atunci stiu ca se vede si bebe la eco! Asa e? Eu una, cu exceptia racelii, ma simt foarte bine! Dar asa a fost si la prima sarcina! Nu am avur greturi, nu dureri, nimic! Sper ca si tu sa te simti din ce in ce mai bine!
Va pe toate,
Mari
cristina_ana spune:
Muuh, multumesc mult de tot pentru urari, esti o super-dragutza, ca de obicei! Va pup din tot sufletul pe tine si pe bebe Alexei (care este un scump, am vazut pozele!) Sa stii ca nici eu nu v-am uitat, va citesc aproape zilnic si imi este tare dor de voi. Sper ca in curind sa vin sa va dau o veste buna, pana atunci insa imi este foarte greu sa mai scriu acolo! Tare as veni si eu la intilnirea voastra de saptamina aceasta, vreau tare mult sa-i cunosc si eu pe bebeii vostri, dar mi-e teama sa nu ma apuce plinsul. Dar cind o sa fiu din nou insarcinata o sa-mi fie mult mai usor si sigur am sa vin sa ma intilnesc cu voi.
Lariana, asa cum spun si fetele, nu este nevoie sa astepti chiar un an. Oricum, timpul trece repede, uite, eu nici nu imi dau seama cum au trecut 4 luni. Incearca sa fii optimista si deocamdata bucura-te de fetita pe care o ai. O sa vina si alt bebe, fii sigura de asta!
Mari, intr-adevar, la 6 saptamani o sa ii poti auzi si inimioara la eco. Ai sa vezi ca sigur o sa fie totul OK!
Flavia si Ileana, va tin si voua pumnii sa fie bine, si sa ne aratati si noua pozele de la eco!!!!!
Laura, te rog eu mult sa nu fii tristutza. Poate e prea devreme sa iasa pozitiv!!! Si chiar daca nu s-a intimplat luna aceasta, tu pastreaza-ti optimismul, ca sigur o sa vina si bebe in curind.
Le pup si pe celelalte fete la care nu am apucat sa le scriu!
Cristina
POZE
Laura Ioana spune:
Mirela parca tu m-ai intrebat ce e Sfantul Maslu si uitai sa-ti raspund! E o slujba care se face in casa cu doi sau mai multi preoti. Nu stiu exact dar cred ca dezleaga de rele si ajuta sa fie locul curat. Eu asa sper sa se curete tot raul din casa noastra si sa vina bebe in loc curat
Flavia merit certata si batuta Inca sper sa nu vina CM-ul, dar ma tem ca nu s-a prins nici luna asta Maine e Z28. Ultimul CM mi-a venit intr-o joi dupa amiaza si asa ar trebui si acum. Offff nici nu i-am mai spus sotului ca am facut test, ca ma cearta si el
Cristina inca nu sunt suparata, dar am timp sa ma bosumflu
Lariana, cum ti-au zis si fetele nu tre' sa astepti atat! Ileana avea 4 luni de la cezariana, daca nu ma insel si eu de la 5 luni am inceput sa incerc sa raman (fara succes, inca)! Asa ca, daca asta e singurul motiv, uita-l si treci la treaba
Ancadragoman, da' ce ai la semnatura
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Mirella nu am uitat deloc, dimpotriva m-am tot uitat sa vad cand ne dai vesti! Ma bucur extraordinar pt prietena ta, e o veste super! Eram convinsa ca nu are de ce sa faca avort! Acu' sa se duca sotul ei si sa-i dea fo doo in freza doctoritei care a spus asa ineptii si a ingrozit-o Sa aiba o sarcina usoara si un copil sanatos
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
lariana spune:
Multumesc mult fetelor.O sa incerc sa ajung si la alt dr sa vad ce parere are si oricum de cind am nascut din iunie nu am mai fost la nici un control.Asta ca sa va spun ca dr cu care am nascut mi-a spus cel putin 2,5 ani.Cred ca exagereaza nu?Pai sa ma apuc si eu de treaba nu?
Pepsi spune:
mari, eu stiu ca 6 saptamini e prea devreme si nu-i auzi inima, desi ea bate, http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6, de aceea aici iti dau cind e mai mare embrionul, ca de fapt cind ai 6 saptamini tu, embrionul are 4. eu inca nu am sunat, dar si la prima si la a doua in jurul a 10 saptamini mi-au dat RV-ul. e fain ca nu ai simptome, eu am avut tot timpul, cu dominic a fost chiar rau primele 4 luni jumate, dar acuma ma bucur ca mi-e rau, ca imi aduc aminte de ce am zimbetul asta timp pe fata.....
lariana, si eu stiu ca nu trebuie sa astepti 1 an , e mult prea mult, aici in functie de cit aveai cind ai pierdut iti spune cit sa astepti, mie la 12 saptamini mi-a spus 1-2 menstruatii, cind este dusa la capat sarcina recomanda cam 6 luni , asta daca nu sint tratamente speciale de facut. succes
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
andreea16 spune:
Fetelor, la mine e ziua 29, e pranz, si inca nu a venit. Luna trecuta a venit seara, asa ca nu imi fac inca sperante.
Laura, nu esti cuminte deloc, dar te inteleg foarte bine…Eu am un test de sarcina intr-un sertar si ma tot uit la el, dar am hotarat solemn sa nu fac decat daca imi intarzie o zi. Nu vrei sa stii cat de greu ma abtin…Eu zic ca nu e sigur ca nu esti insarcinata, mai asteapta cateva zile, dupa care il repeti. Si sub nici o forma sa nu te bosumfli, da??
[yellow]Mirella76[/yellow], ma bucur mult pentru prietena ta. Stiu si eu un caz asemanator, o cunostinta insarcinata cu gemeni, fiecare in cate un sac embrional, a avortat spontan unul dintre ei, iar celalalt s-a dezvoltat normal, iar ea a reusit sa duca sarcina pana la sfarsit. Are o fetita superba acum! Sper sa nu aiba prietena ta alte probleme!
Mari, ai perfecta dreptate, incerc si eu sa ma stresez mai putin. Ma bucur ca ti-a trecut raceala, sa te pazesti de acum incolo.
Mirela, iti doresc sa prestezi cu folos!!!!
Lariana, eu nu stiu multe despre cezariana, dar uite ca avem exemple printe noi de fete care nu au asteptat un an. Mai intreaba si tu alti medici, poate vei avea unda verde sa incerci mai devreme. Oricum, eu iti doresc sa treaca timpul cat mai repede.
Flavia, daca aveti prieteni care va vor ajuta sambata, nu ai de ce sa-ti faci griji. Gandeste-te ce bine o sa te simti in noua casa, insarcina, si cu familia ta langa tine.
Cristina Ana, o sa te intorci repede la sectiunea mamici, sunt sigura. Lucrul cel mai bun este ca esti optimista. Mai ai un pic.
Va pup mult si va tin la curent!
Andreea
Pepsi spune:
lariana, uite ca eu nu am cezariana, am o operatie ca si o cezariana pe toata burta dar din alte motive, dar uite ca am cautat pe net, si se indica sa fie cam 2 ani in cazul in care ai grija de copil dupa nastere si alaptezi si esti obosita, etc, perioada ideala este 2 ani, dar......cind pierzi o sarcina nici vorba sa astepti atita timp, cum spun si fetele 5-6 luni, uite Ileana a avut cezariana in aprilie 2006, si acuma e in aproape 3 luni, deci a ramas prin august, deci la 4 luni de la cezariana, ....uite ce am gasit pe net nu dau tot articolul ca e lung, dar citez dupa cezariana Uterul revine la forma initiala in circa 6 saptamani, si, din acest moment, daca recuperarea fizica este completa, se poate reveni la activitatea zilnica normala.
andreea, ai dreptate, dar pina in mai la anul voi fi mutata pe jumate, ca mai pastram si ap din oras, ca sotul are slujba aici si mai are scoala pina in aprilie, dar ai dreptate, abia astept, vom face Craciunul acolo, vai va fi minunat, va tin la curent.iti tin pumnii inca, abia astept vestea cu ochi.
laura, tu imi spuneai mie, pina nu e rosu, mai e speranta, si va sari de unde nici nu te astepti, uite la mari si la mine....hai iti tin inca pumnii.
cristina, bineinteles c-am sa va arat pozele de la eco, ca doar pe voi v-am anuntat primele ca-s gravida, inaintea sotului chiar(ca el nu era acasa...)
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
mirella76 spune:
Mari sunt sigura ca numai in puterea lui DD sta ca totul sa se finalizeze cu bine.
Mirela a fost intr-adevar la alt medic, dar nici acum nu este totul foarte clar, important este ca exista speranta ca va fi bine.
Pepsi si visul meu de cand eram inca un copil era sa am gemeni, desi toata lumea spunea ca nu am cum ca nu am in neam (si nu a fost asa).
Dar sa stii ca nu are de ce sa-ti para rau pentru ca sarcinile gemelare sunt cu mult mai multe probleme. Uite de exemplu eu am avut prima sarcina gemelara si am pierdut ambii bebici (am vazut un vis spulberat), prietena mea mai are doar unul si nu se stie cum se va termina, mai am o alta prietena care din doi nascuti ia trait doar unul.Deci am ajuns la concluzia ca mai bine unul, dar sanatos.
Va multumesc tuturor fetelor ca sunteti atat de dragute.
pupici
mirella