Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Joahnna spune:
Mirela, Andreea merci mult. Da am sa incerc sa trec peste asta pentru ca imi doresc mult un bebitz. Am sa astept primul ciclu, am inteles ca apare intre 4-7 saptamani ...mi se pare cam mult. Oricum de frica tot nu cred ca o scap dar cred ca e normal sa ai tot timpul o grija ca totul sa fie bine.
Della multa putere...eu imi tot spuneam numa sa trec de primele 3 luni si atunci credeam ca scap de griji. Mi ciuda ca si la 17-19 saptamani se poate intampla asa ceva...chiar si mai incolo...si nu inteleg de ce.
Multa sanatate..fetelor cu burtici aveti grija de voi ......iar aspirantelor cat de repede sa apara si a 2-a liniutza.
Va
claui spune:
fetelor, la cat timp dupa ce o sarcina se opreste din evolutie dispar si simptomele??( sani durerosi si tensionati, etc)
msemcu spune:
Dragele mele, intru si eu putin sa va salut! E mare agitatie la mine la maunca si nu apuc aproape deloc sa mai intru sa vad ce faceti! Iar acasa, candajung parca nu imi vine sa mai deschid calculatorul, decta sa va mai citesc asa, macar putintel ! Noi sper ca suntem bine! Deocamdata nu am fost la medic. Ne pregatim pentru saptamana viitoare!
Flavia ma bucur sa te vad atat de optimista! Si vesela!
Ileana, si tu esti OK, da?
Andreea, imi pare rau ca nu a fost nici luna asta. . Nu-ti pierde speranta! pana la urma va fi bine!
Laura, inca mai este speranta! Eu abia astept sa ne spui ca am avut dreptate si esti si tu - uta! Noi inca facem galerie
Joahnna, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva! Sper sa te simti din ce in ce mai bine si cu ajutorul DD o sa-ti tii si tu copilasul in brate curand! Asa cum vom face toate fetele de aici!
Mari
Laura Ioana spune:
Dragelor inca nu au veniiiittt!!!! Mi-e si frica sa sper! Oare pot sa sper? Maine la prima ora fac test, asta daca nu-mi vin pana atunci nenorocitii!!! Imi tzatzaie de emotie si frica!!! Sa-mi tzinetzi pumnii stransi, stransi, da?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
lariana spune:
Hai Laura te asteptam cu sufletul la gura sa ne dai veste buna.Iti tinem pumnii strinsi si-ti facem galerie...
ileana_marius spune:
Eu ca si Mari, multa munca ca abea pot sa mai intru.
Ma bucur ca mai apuc sa ii fac Laurei galerie. Sper sa fie II, abea astept rezultatul. Iti tin pumnii.
claui parca erau fete care spuneau ca simptomele nu dispar chiar daca se opreste in evolutie. Eu nu stiu sigur pt ca nu am avut pana acum sarcini oprite.
la toate. Ma gandesc la voi chiar daca nu mai pot scrie asa des.
Ileana 10+
my baby
blueeyes2003 spune:
Laura iubita,ce mult ma bucur!!!Bineinteles ca poti sa speri,ai dreptul sa speri!
Iti tinem pumnii stransi,stransi!
MIRELA
Laura Ioana spune:
Ma faceti sa plang, fetelor!!! Ma emotionati de numa' cu sprijinul vostru Ce noapte lunga va fiiiii!!!! Si azi noapte m-am trezit de o mie de ori de emotie
Va pup pe toate si va tin la curent
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
delia acum am vazut si eu pozele tale.
Bebe este super frumos.
Pupici
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922