Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea16 spune:
Flavia, cred ca problema a fost de la site, ptr ca nici eu nu am putut intra.
Fetelor, eu sunt ziua 27 si astept...De ieri ma tot doare burta, probabil ca vine CM, cu toate ca pe mine de obicei ma doare burta f putin, chiar in ziua in care imi vine. Nu fac nici un test, decat daca imi intarzie, as ca tine-ti pumnii sa nu mai vina!
Laura, sa faci tratamentul ptr ca trebuie sa fii o mamica sanatoasa! Nu ai de unde sa stii inca daca esti insarcinata sau nu.
Va pup pe toate
Andreea
estecri spune:
Multumesc fetelor pentru galerie si incurajari si imi ce scuze ca nu am raspuns de ieri dar acasa nu am net (doar la servici)!
Mi-au venit rusii sambata!. Imi e necaz si am fost ff suparata!!
Dar asta e!! ramane pe luna viitoare. Acum trebuie sa ma duc la DR sa vad ce zice. Daca mai iau ovamit sau nu.
Deja calculez urmatoarea perioada de . Sotului i-am impus o perioada de pauza si daca acum sunt cu rusii dupa mine tot in pauza e si imi pare rau de el! Dar va recupera in perioada de ovulatie.
Ce mi se pare ciudat e ca am luat tratament cu ovamit si din 2 in 2 zile am prestat. De ce oare nu s-a prins nimic?
Cam atat despre mine , sunt in Z3 si deja numar , sa treaca mai repede!
Andreea16 facem galerieeee. Sper sa fie cu ochisori si sa nu-ti vina rusii!!! Te pup dulce sa ne dai vestea cea mare!!1
Mari imi pare rau ca ai racit. Sanatate multa si ai grija de tine si de bb.
Laura, Flavia, Mirela , Ralu , Della, Ileana , Sheherezada va dulce !!
Motto-ul meu de sapatamana asta este: Merg mai departe si nu sunt suparata!!! Candva , mai devreme sau mai tarziu voi avea si eu bb!
Va mai pup odata pe toate!
sorina
Laura Ioana spune:
Mari, iubita, ai grija sa nu treaca de 38,5 temperatura ca atunci e periculos! Eu stiu ca poti lua paracetamol sinus. Multa sanatate si pupici de la mine
Flavia ma simt mai bine ca fac tratamentul asta cu ovule (arata ca nejte supozitoare) si sunt in ultima sapt a CM. La sfarsitul sapt astea vom vedea ce culegem
Andreea sper sa fie bebic si sa nu mai ai treaba cu CM-ul o vreme
Sorina imi pare rau Bine ca ti-a revenit optimismul
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ingerasule mai ai un pic si ai piticuta in brate Super!
Nu stiu daca Mirela poate activa PM-ul ptc e incepatoare si nush daca are PM la inceput.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Daaaa, de-abia astept! dar mai am rabdare inca vreo 2 luni :) sa stea la mimi in burtik cat trebuie si sa creasca :)
Pupicei, Ingeras 30+ Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by msemcu
Flavia, e SUPEEER!!! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine!
Si, fetelorm trebuie si eu sa va anunt ca sunt!
Marti am facut primul test. era un dr. Sigur si linia a iesit aproape de aceeasi intensitate ca si linia de control! Cum aveam ceva indoieli, a doua zi dimineata am fost la farmacie si am mai luat un test. de data asta farmacista mi-a dat un test "BabY", de care nu stiam mai nimic, asa ca am intrebat-o: sunteti sigura ca e bun? Si ea foarte convinsa: DAAA! Asa ca acasa am repetat testul si surpriza: linia a fost mai putin vizibila decat la primul!
Asta m-a cam demoralizat si m-am gandit sa nu mai fac nici un test si astept pana merg la eco. Dar parca nu am rabdare, asa ca o sa cumpar inca unul in seara asta si va tin la curent cu ce iese!
Tin pumnii pentru voi toate! Si va anunt ca eu fara voi nu merg la odisee!
Va pe toate!
Mari
Bravooooo, Mari!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!
ingeras26a spune:
Laura, sper din tot sufletul sa anunti si tu ca esti luna asta!
Doamne ajuta!
blueeyes2003 spune:
Fetelor mi-a fost asa dor de voi!!!
In week-end am plecat din Bucuresti,am fost in vizita la soacra mea si aseara cand am venit eram nerabdatoare sa intru pe forum si din pacate nu am reusit sa intru
Laura ma bucur ca esti mai bine si ca ti-a trecut" nesuferita " de candida.Iti tinem pumnii pentru ca,la sfarsitul saptamanii,sa vii cu vestea cea mare!
Flavia nu sunt in butoi, am fost doar plecata!Intr-adevar,ai dreptate, suntem niste invingatoare si nu trebuie sa ne dam batute.Conform unui calendar de ovulatie,se pare ca sunt in perioada fertila!?! Acum nu stiu cat este de bun! Parca tu aveai un programel,nu? Eu il am pe asta:http://www.babyhopes.com/ovulation-calendar/
Mari imi pare rau ca esti bolnaviara! Acum trebuie sa te menajezi mai mult decat de obicei,pentru ca in aceasta perioada esti mai sensibila.Si eu stiu ca paracetamolul este safe in sarcina.Ai grija de tine si de bebe Multa sanatate!
Andreea iti tinem pumnii sa nu mai vina CM.
Asteptam vestea cu II liniute! Pana acum,nimic?
Sorina imi pare rau! Trebuie sa mergem mai departe si sa speram ca poate luna viitoare se va intampla sa fim si noi
Ingeras intr-adevar,mai ai putin!
Iti doresc sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa care sa va umple sufletele de bucurie!
Va pe toate!
MIRELA
ramyy spune:
Buna!
O vreme am citi mai multe subiecte...pe urma am inceput sa scriu la aspirante....am ajuns la mamici de mai -iunie si acum aici....
nu stiu voi cum faceti fata dar mie mi-e practic imposibil sa trec peste asta....
Am pierdut o sarcina acum in 2 octombrie exact cand sarbatoream 3 ani de la casatorie ...avea 7 saptamni ..a fost greu dar am zis ca trece..da uite ca nu trece vin la munca stau de dimineata pana seara sa treaca ziua sa uit dar nu pot si la birou fug repede la baie la reprize de plans, sint deprimata , ma irita orice parca nu mai suport nici oameni , nu stiu cum sa trec peste asta ?
Dupa 2 ani de tratamente unele mai rele ca altele si analize si consultati, operati... poate ca era prea frumos sa fie bine pana la sfarsit
nu stiu ce sa mai cred si mai grav este ca le dau toate peste cap..sot...prieteni ..colegi
Laura Ioana spune:
Ramyy stiu ca iti este foarte greu si-mi pare rau Lasa-i pe cei apropiati sa te ajute, asculta-i, plangi! Plangi si spune oricui vrei necazul tau, vorbeste, nu te ascunde, nu tzine in tine! Timpul iti va mai vindeca durerea si Dumnezeu e mare si vei avea copilasul dorit, cand te vei astepta mai putin
Noi suntem aici si te vom ajuta cu o vorba, cu un sfat, cu o imbratisare virtuala
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye