Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 13
blueeyes2003 spune:
Ramyy imi pare nespus de rau! Te inteleg atat de bine! Acum nimic din ce ti se spune nu te face sa te simti mai bine,simti ca ai pierdut totul, te indepartezi de familie,de prieteni...e greu... Daca simti nevoia sa plangi,fa-o si te mai linistesti!
Dar ai sa vezi ca odata cu trecerea timpului,durerea se mai estompeaza si o sa ai din nou putere sa incerci din nou!
Suntem alaturi de tine! Impreuna o sa reusim sa trecem peste aceasta grea incercare!
MIRELA
cristina_ana spune:
Doamne, ce de vesti bune! Eu nu am mai avut acces la net de citeva zile si acum, ce vad! Se mareste lista de gravidutze!!!!!
Felicitari Flavia si Mari! Sa dea Dumnezeu sa aveti niste sarcini perfecte si niste bebelusi si mai perfecti!!!
Eu sunt foarte fericita, ca am inceput in sfirsit sa lucrez la bebe. De-abia astept sa-mi fac testul de sarcina (peste vreo doua saptamani). Sotul a fost foarte constiincios zilele acestea si nu s-a suparat deloc cind l-am pus sa presteze cu program stabilit.. El zice ca sigur am ramas, sper sa nu fie mai dezamagit ca mine in caz de esec.
Ramyy, imi parte tare rau pentru ce ti s-a intimplat. Durerea nu o sa treaca asa repede, e nevoie de ceva timp, dar ai sa vezi ca asa cum spun si fetele, incet-incet o sa incepi sa te simti mai bine si poate chiar ai sa te apuci in curind de un nou bebe. Sarcina ta era mica, asa ca nu trebuie sa astepti prea mult. Eu iti doresc sa ti se indeplineasca cit mai curind dorinta de a deveni mamica.
Mirela, suntem amindoua in perioada fertila!!!! Presimt eu ca in curind o sa plecam impreuna la mamici, sa deschidem topicul de mamici de iul-aug 2007!
Andreea, este luni! Ce vesti ne dai?
Ileana, iti doresc sa ai o fetita perfecta, asa cum iti doresti si tu, si daca e baietzel, o sa il iubeasca mami la fel de mult, nu-i asa?!
Laura, sper ca ti-a trecut de tot secretia aia nesuferita. Oricum, asta nu e motiv sa nu prestezi! Las', ca bebe nu se sperie el de o candida!
Della, esti intr-adevar o adevarata scriitoare! Sa dea domnul ca urmatorul articol sa fie o poveste de succes, succesul de a-ti indeplini cea mai frumoasa dorinta, aceea de a avea o familie cit mai numeroasa.
Cristina
POZE
Laura Ioana spune:
Cristina bine ai revenit si spor la prestat pt bebe. Peste doua sapt sunt cu okii lipiti de calc sa vad ce faci
Cred ca mi-a trecut saracia aia de candida, dar nu aveam voie sa facem nimic ptc asa scria pe prospectul ovulelor.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Pepsi spune:
andreea, fac si eu galerie, care e vestea?
sorina, imi pare rau ca n-a fost sa fie, dar nu stresa si va fi cind nici nu te astepti. nu exista o regula in cit prestezi, uita-te la mine......ci pur si simplu sa pici chiar pe momentul si ora H. dar e bine ca esti optimista, va fi ptr luna viitoare!
laura, iti tin pumnii ptr saptamina viitoare, incepe galeriaaaaaaaaa, ma bucur ca esti mai bine, ti-am spus ca si eu cu o luna inainte sa ramin facusem candida, poate si la tine e un semn si va fi cu noroc.
ingeras, nu stiu daca ti-am spus dar vroiam sa-ti doresc nastere usoara!
mirela, nu-ti mai vizita soacra in perioada fertila...., in legatura cu programelul, nu e acelasi dar am verificat datele cu ale mele si da rezultatul ca si programul meu, deci e bun zic eu....spor la treaba, si astept vestea mare!(ps, ma bucur ca nu esti in butoi)
ramyy, eu am pierdut o sarcina vara asta pe 13 iulie mi-au dat vestea cea trista, s-a oprit din evolutie la 9 saptamini, din pacate exista riscul sa pierzi o sarcina in primele trei luni, nimic din ce-ti voi spune nu te va usura, cind am intrat prima data pe acest subiect nu am crezut imediat ce-au zis fetele ca in timp va diminua durerea acuta(mergeam pe strada si am puneam jos de durere, desi era psihica, eu o simteam in stomac, si eu am plins la servici), dar pot sa-ti zic ca fetele de aici m-au ajutat f mult sa-mi revin, de tot nu-ti revi niciodata, dar inveti sa mergi mai departe, nu aveam curajul sa incerc din nou sa ramin gravida, si mi-am gasit acest curaj, si am ramas din nou insarcinata de curind, si tu vei fi insarcinata din nou, vei gasi puterea sa mergi mai departe, chiar daca nu voi uita niciodata, eu voi spune, cum spunea della, am avut 3 sarcini, si vom vedea cite nasteri, una pina acuma e sigura. capul sus, nu te lasa batuta, mergi mai departe, sufera, plingi, tipa urla, vorbeste cit mai mult de ceea ce ai patit, te va ajuta, lasa-ti sotul sa te ajute, si pe cei din jur, am un baietel de 2 ani si 5 luni, pe mine el m-a ajutat enorm.
mai fetelor, cum nu mergea situl in weekend, m-am pus eu sa ma mai uit pe net, si am dat de o poveste atit de trista ca m-a ravasit de nu am cuvinte.....citez Dragele mele mamici...am sufletul ata de trist si ma simt ata de singura .....strig cu disperare catre cer si nu ma aude nimeni...sau poate ca el ma aude si ma vede.
Pana acum 2 saptamani eram si eu la fel ca voi ,o mamica fericita,aveam un baietel de 1 an si trei luni si imi faceam griji pt pipi la olita ,nasuc infundat si altele de genul asata.
Pe 13 august(ce zi fatididica)baietelul meu ,Luca-Andrei a murit rapus de o boala cumplita care mi l-a luat in 3 zile.Tocmai ne intorsesem de la mare cu 3 zile in urma sieram ca dupa concediu.joi dimineatape 10 aug bunica lui a venit in camera mea si mi-a zis ca luca nu se simte bine,am alergat intr-un suflet ca o nebuna sa il vad.Tremura,avea fisoane si febra.i-am dat nurofen ,supozitoare si am plecat ;la spital.Acolo la fel,acelasi tratament,mi-au spus ca are un pic rosu in gat si sa ramanem pt cateva ore sa ii scada febra.am revenit acasa si a dormit putin ,cand s-a trezit a inceput sa vomite si avea o paloare vinetie.ne-am intors iarasi la spital.i-au facut analize si i-au pus diagnosticul (cam nesigur) de meningita.era mai mult lesinat.Ii vad si acum ochii tristi ,felul cum se agata de mine si imi baga manutele in gura sa ne jucam....simt ca mor numai la gandul asta....Au inceput sa ii apara pete pe corp,ceea ce semnifica o infectie destul de grava in sange.ne-au trimis de urgenta la Colentina -Matei Bals .CE INSEMNA ASTA ASTA? Sangele incepea sa i se coaguleze,se formau necroze si era deja in ultima faza.i-au pus diagnosticul de MENINGIA MENINGOCOCICA FULMINANS. N U mi-au dat sanse de la inceput ,mi-au spu\s ca e posibil sa moara....am urlat distrusa de disperare si neputinta si m-am rugat Domnului sa nu mi-l ia ca era singurul meu copil ....am stat 3 zile pe scarile spitalului sperand in minunea ce nu avea sa vina niciodata.a murit pe 13 august si l-am inmormantat in ziua de Sf. Marie si acolo si sufletul meu cu el....MI-E GROAZNIC DE DOR DE EL.Ingerul meu cu parul blond si ochii albastrii....cum sa traiesc fara el,cum?va rog ajutati-ma!, si mai scria saraca cum tot vede hainutele si jucariile prin casa, si..... scuze, n-am vrut sa va intristez, dar mi-am amintit cind am pierdut sarcina si cineva care si ea a pierdut mi-a zis ca ptr ea e cel mai rau lucru ce i se putea intimpla, eu m-am gindit la mine, si la mine cel mai rau lucru ar fi sa-mi pierd ingerasul pe Dominic.....
scuze n-am vrut sa va intristez din contra ptr mine e un exemplu ca este tot timpul loc de mai rau, si trebuie sa multumim Domnului ptr ce avem, acum , aici....
va pup, sper ca nu v-am suparat!
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
ancadragoman spune:
Flavia am citit povestea de mai sus si am inceput sa plang in hohote.Este groasnic,este cea mai mare durere prin care poate trece o femeie.
anca
andreea16 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru galerie!!!Sunteti niste scumpe si va multumesc ca imi sunteti alaturi. Maine e ziua 29, cand teoretic ar trebui sa vina CM. Sa ma vedeti, zic eu ca nu ma mai stresez, dar sunt la toaleta din 10 in 10 min. E greu sa ma temperez.
Sorina, imi pare rau ca a venit CM..E bine ca esti optimista, e cel mai important.
Laura, sper din tot sufletul sa ne dai vestea cea buna luna aceasta. Ma bucur ca ai scapat de candida, trebuie sa fii sanatoasa ptr bb.
Ingeras, mai ai un pic. Eu zic sa te bucuri de perioada aceasta, ca dupa aceea nu o sa mai ai timp de nimic. Sa ai o nastere cat mai usoara si o fetita sanatoasa!
Ramyy, asa cum spun si fetele, te inteleg perfect. E perioada cea mai grea, cand toate visele si planurile iti sunt spulberate… Dar nu te lasa daramata. Trebuie sa gasesti forta necesara sa mergi mai departe si sa incerci din nou. Din experienta iti spun ca familia trebuie sa te ajute cel mai mult acum. Iar noi suntem aici, oricand simti nevoia sa te descarci, sau pur si simplu sa “auzi” o vorba buna.
Cristina Ana, ma bucur ca ai trecut la treaba. Sper sa ne dai vesti bune luna aceasta. Optimismul tau este molipsitor, ma gandesc tot mai serios ca in curand se va intampla si la mine minunea. Asa simt…
Mirela, spor la prestat! Asteptam vestile bune!
Flavia, am citit povestea ta si m-am cutremurat. M-am gandit imediat la nepotelul meu, care are 6 ani si pe care il iubesc ca pe copilul meu. Doamne, e cea mai mare tragedie pe care o poti trai, si ai mare dreptate, e intotdeauna loc de mai rau, asa ca trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ce avem.
Va pup pe toate!
Andreea
Laura Ioana spune:
Flavia, cutremuratoare povestea asta Biata mama, bietii parinti si mititelul care s-a chinuit...Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras si s-o aline pe mama lui
Fetelor m-au mancat deshtele si am facut un test! Negativ! Z 27!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ramyy spune:
Multumesc pt incurajari.
stiu ca sunt probleme si necazuri mai mari in viata decat pierderea unei sarcini si cum spunea si una din fete ar trebui sa multumim la d-zeu ...
o sa las timpul sa treaca poate va fi bine...
mi-e frica sa o iau de la capat mi-e frica sa incerc iar...dar cel putin am inceput sa fac tratamente naturiste m-am saturat de tratamente hormonale si tot felul de investigati care mai de care mai nasoale...
as vrea sa pot sa vb cu cei din jur dar nu pot...ma simt neputincioasa, nici macar cu sotul nu pot sa discut ..dar ma bucur ca v-am gaist pe voi , macar voi ma intelegeti si stiti exact ce spun
multumesc inca o data si sper sa ne ajute d-zeu pe toate si sa avem curajul sa incercam din nou.
geany_bc spune:
Doamne ce durere pe mama lui Luca. Instantaneu mi s-au umplut ochii cu lacrimi, mi s-a facut pielea gaina si nu am putut sa citesc tot mesajul.
Ramyy iti urez succes in noua lupta. Ti-am mai spus, trebuie sa lupti si sa nu te lasi invinsa. Speranta moare ultima.
blueeyes2003 spune:
Flavia este cutremuratoare povestea baietelului! Doamne,trebuie sa fie cumplit sa ai un copilas, sa te bucuri de el si fiecare gest al lui si dintr-o data sa-l pierzi! Este nedrept!
Cristina ce optimista esti! Sa dea Dumnezeu sa ramai insarcinata din prima! Spor la prestat!
Andreea iti tinem pumnii in continuare sa nu vina CM.
Laura ce nerabdatoare esti! Mai asteapta si tu putin si cand vei face testul va iesi din prima II
Va
Edit: Nu mai sunt paranormala!!!!!!!!!
MIRELA