Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, gynozol sunt niste capsule vaginale gelatinoase moi, iata si un link
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1776
Eu am folosit cutia cu 6 bucati (nu mai stiu ce gramaj, dar in fc. de gramaj este si numarul de capsule -cred ca asta de 6 este cel de 200...). Seara le introduci in vagin ca sa nu se scurga. Dupa cele 6 zile nici urma de probleme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Pepsi draga mi-au dat lacrimile cand am citit!stiu cum e sa pierzi o sarcina si ma bucur din suflet pentru tine!SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI CU NOROC!CU D-ZEU INAINTE!

felicitari si lui Mari!sarcina usoara!

scuze fetelor ca am dat navala la voi dar imi mai clatesc ochii pe aici din cand in cand si sunt atre emotionata cand vad ca mai apare cate o gravidutza din randurile voastre.Dumnezeu sa va ajute sa va vedeti visul implinit cat mai repede!

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Felicitari Pepsi!!!! Ce mult ma bucur ptr tine!
Felicitari si ptr Mari. Sarcini usoare fetelor!

Vine barza
26+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura, uite aici:
http://prospect.pcfarm.ro/COLPOSEPTINE,%20comprimate%20vaginale.htm
Mie mi-a zis sa folosesc numai seara inainte de culcare.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Mari si sarcina usoara! Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la capat si sa-ti tii puiutul in brate!
Ma bucur nespus ca ati reusit fetelor, sper sa se subtieze randurile pe aici si sa ne revedem la odisee!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

laura inainte de a incepe un tratament asigurate ca nu esti insarcinata. Si eu am avut o secretia f abundenta la prima sarcina (acum am scapat) si mi-a dat sa fac spalaturi cu tantum rosa (sunt prafuri). Nu cred ca va impiedica o eventuala sarcina aceasta secretie, dar e bine sa faci tratament daca e nevoie.

Ileana 10+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Felicitari noilor gravidute!!......
Sa dea DD sa aveti un happy end cu bebei frumosi si sanatosi...

Laura Gynosolul se foloseste si in sarcina, stiu din sursa sigura, poate fi folosite 6 x 200 sau 3 x 400 cum preferi.
Sunt Ok, doctorii le recomanda si in loc de spalaturi vaginale..

pupici la toate fetitele gravidute sau nu

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Flavia la prima sarcina nici eu nu m-am agitat f tare cu eco. Am facut la inceput de confirmare a sarcinii, una inainte sa vin aici pe la 12s si apoi am mai ajuns la dr. pe la 6 luni (am venit aici in oct. si am ajuns la dr in ian.), am facut atunci inca una si ultima la sf sarcinii. Acum am avut acel sentiment si as fi vrut ca cineva sa imi confirme ca totul e in regula. Acum am inceput sa cred ca e bine, parca simt cum creste. Dupa kg nu pot sa ma iau ca imi arata mai putine ca la inceput. Nu am avut deloc sangerari, dar am vazut ca nu e obligatoriu sa sangerezi cand se opreste si ca poti sa nu ai nici un simptom. Sper sa fie bine, abea astept sa treaca aceasta luna, apoi sigur o sa ma mai linistesc daca trec de aceste 3 luni.
Adela asta si vreau sa citesc in urmatorul articol, ca ai reusit sa iti implinesti visul. Mult succes.

Ileana 10+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pepsi Felicitari si sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos.Ma bucur pentru tine.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult fetelor pt prospecte Cred ca o sa fac, totusi, spalaturi cu Tantum Rosa, ca vad ca nu mai sunt asa groase scurgerile alea.

Ileana sunt convinsa ca bebe e bine si creste, creste Ma gandesc ca e baietel Tu ce simti?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput