Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 9
Andra M spune:
Buna fetelor,
Revin si eu.. azi z29 sau z33 :)). Ciclul de obicei il aveam regulat de 28 zile.
In ziua 3 am fost diagnosticata cu infertilitate secundara prin insuficienta ovariana si ovare polichistice.
Luna asta am avut cel mai lung ciclu din viata mea 11 zile ( 4 zile secretie maronie inchis+5 zile suvoi+2 zile cam putin).
In ziua 6 sau 2 am facut prolactina... normal.
In ziua 12 sau 8 am facut eco si aveam un folicul de 10mm si altii 2 de 5-6mm toti pe un ovar. Endometrul arata cam de z8.
In ziua 13 sau 9 am facut HSG.
Am facut tratament cu plante... cam ce zicea Livia+ maca cam 14 zile din z9 pana prin z15.
Am facut teste de ovulatie in z 12(16),13,14,15,16 si 19 toate negative.
Din z 26(30) am inceput sa iau duphaston 2/zi.
In z27(31) si 28(32) am avut un minunat mucus, cum n-am mai avut de multe luni.
De prestat am prestat 1 data la 2 zile pana prin z13 si de atunci zilnic...
Nu depistez nici un simptom de sarcina.
Incerc sa ma abtin pana sambata sa nu fac test de sarcina..
Voi ce credeti?
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
mirella76 spune:
Felicia multumesc de raspuns. Si sa am luat temperatura la aceeasi ora 7.00 inainte de a ma ridica din pat, si din z6 constanta 36.4
Sunt z15 din 32 zile cu aproximatie...NU stiu ce sa mai cred.
Aveti incredere in testele de ovulatie?
pupici
mirella
sheherezada spune:
Eu azi Z9.Nimic deosebit nu s-a intamplat.Probabil luna viitoare o sa reusesc sa ajung si eu la doctor si o sa incep stimularea.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
irlandeza spune:
Mirella , termometrul e bun ? Incearca si i-ati temp. si mai tarziu , la diferite ore si vezi daca temp. e la fel. Macar sti daca termometrul e bun sau nu .
Eu sunt Z 13. Ieri am avut "albusul de ou" dar testul de ov. a fost negativ. Probabil pe maine se v-a pozitiva. E necesar sa am acest albus cand apare ovulatia sau nu ? Ca nici luna trecuta nu am avut la ovulatie albus.
Si nu inteleg de ce am temp. asa mici. Si luna trecuta la fel.Oi fi avand sange de reptila
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
cam la cate zile dupa intepatura in ovar se produce ovulatia(exagerez cu intrebarea asta)?
Mai eu in glob vad multi bb luna asta si o gramada de ,sper ca nu se inseala globul.
Pupici la toata lumea.
anca
chivutamonica spune:
Anca,eu pot sa-ti spun ce am remarcat la mine:dupa ce am avut intepaturile in ov.sting ,a urmat ovulatia asta dupa citeva zile.Ia urmareste tu de acum ovulatia.
Daca ai furat globul ,ia spune tu la mine ce urmeaza?
MONI
ancadragoman spune:
M-a apucat deodata o stare proasta ....
Luna trecuta mi-a intarziat 9 zile (eu de obicei am cm de 28 de zile)si acum nu stiu sa imi calculez ovulatia.Daca aveam CM de 28 de zile maine ar fi fost z14.Ajutoooorrrrrr.
anca