Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 8
felicia_ spune:
Juliada, sa-ti traiasca fetita si sa vina cat mai repede fratiorul!
Fetelor, daca ieri, dupa pregnylul facut de dimineata, am simtit toata ziua "activitate" in zona ovarului, inseamna ca am ovulat ieri? Azi nu mai simt nimic.. ce ziceti? Anca, poate citesti tu in globul pe care l-ai "furluat" de la Noela!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
mirella76 spune:
buna dimineata fetele! va citesc de ceva vreme. am mai intrata si eu pe ici pe colo, dar in general v-am urmarit din umbra.
Am nevoie de ajutorul vostru. Este posibil sa ai ovulatie fara sa creasca temperatura?.....Ieri test ovulatie pozitiv Azi dimineata temperatura aceeasi de nu stiu cate zile 36.4.Ce se intampla?
Va rog luminati-ma ca nu stiu ce sa mai cred...
multumesc mult sunt niste dulcici deci va trimit pupici
mirella
catty spune:
IOANARA cred ca poti face in test si sa dea DD sa fie bebe.
Eu sunt z25 din cm de 27-28 si astept. Insa nu cred ca va fi cu bucurie luna asta. Nu stiu de ce, dar asa simt.
Sa ave4ti o zi buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
felicia_ spune:
Mirela, ti-ai lut temperatura la aceesi ora? Nu stiu ce sa zic... temp nu e relevanta dact daca o urmaresti cateva luni, sa vezi daca exista un tipar... Si temp mea e ciudata: daca pana in z 10 a fost fix 36,9, din z 11 pana azi, z 15 ,oscileaza intre 36,7-36,8 ( mai mica!)! Si sunt convinsa ca am ovulat ieri, dupa pregnyl! Deci...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
Fetelor,
Haideti sa va intreb ceva. Azi z25 din cm de 27-28 de zile nu am avut rabdare si am facut un test de sarcina. Liniuta de control este clara, dar daca te uiti atent si la lumina se vede si a doua liniuta destul de stearsa. Am motive sa sper ca nu imi vin uratii peste 2-3 zile cand ar fi normal? Testul este un clear blue.
Stiu ca nu am rabdare, dar sunt extrem de stresata acum.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
amameda spune:
Mi-e rusine ca v-am starnit si v-am lasat asa. Am umblat toata dupa amiaza si seara. Iertare!
Nikole , noi am vorbit de muraturi in general, asa ca trebuie sa fii fericita si cu castravetii ca tot muraturi sunt. Dar de ce ne zici noua de carnati... Vrei sa cada vreo aspiranta-graviduta pe aici de pofta? Eu cred ca daca as avea ochi ca ai tai as face rost de orice!!!
Mulsumesc Mami,pentru sfaturile cu Incredmail-ul. "Dar de acum,/ zise el cu glas sfarsit/ ridicand un piciorus/dar de acum,/s-a ispravit!!!" ca l-am descarcat.Multumesc lui Avalon de amenintare. Pupaceste-o de la noi doua muraturiste. Asa-i Noela, ii tinem pumnii, nu? Multumesc de invitatie la asa variatie Noela, vom fi mamici in trei. Dar ce nu inteleg e de unde . De la una luam outul, una-l poarta dar a treia trebuie sa-l produca pe gica. Hai dam cu banul!!!
Floare de colt , acum am descifrat misterul, stiu de ce mama natura mi-a dat cm asa lung, fiindca am tzatzili mai mari decat ea!! Multumesc de luminare. Pe ea tre' s-o omor!!
Catty, as avea eu un raspuns pentru tine, dar sincer nu mai indraznesc. Daca tii neaparat iti trimit PM.
MEDA
floarea de colt spune:
mai fetelor mai...cum trecem noi de la muraturi la caracatita si carnati....vin si io..cu varza murata taiata, cu ulei si ceapa , hmmm, tragem un festin mai fetelor....poate noi nu stim ,da cine stie ce succes al uneia dintre noi sarbatorim...
poate o fi dj mama , sau poate nikole , sau ale , ???
medo , nu mai omora mama pe nimeni , te iau astia pe urma cu arcanu si-om umbla dupa tine pe la racoare...
auzi...da de la tine nu am vazut nici un raportel..ia zii repede...ce zi esti , cate zile prestat , cate ore stat cu cracii pe pereti..
tot vrem sa stim...
valabil si pt noela...haida...treceti si semnati condica..si fiti si on tipic..olecuta ,pana nu ne ia ale cu japca pe toate...
uite io declar si semnez :
azi ziua 10 , dimineata crampe jos , ca la cm , facut acu 40 min test de ovulatie care arata vag pozitiv , nu mai stiu ce sa mai cred...o fi nu o fi...oricum prestez in aceasta seara..
pupici
amameda spune:
Draga de tine, Floricica , esti cumva SM(sado-m.) si noi nu stim. Ce-i cu atatea bice?
Ce sa raportez cand eu insumi sunt ditai Fontana di Trevi.Nici nu stiu de unde mai curge, ca sunt palida parca m-as pregati de Hall!! Care prestari. Doar... da mai bine tac.
MEDA
ancadragoman spune:
Eu sunt gata de raport:Z13,ieri si alaltaieri intepaturi in ovaru drept .Ce ziceti de asta?
anca