Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 7
dj_mama spune:
Meda, ba sa nu descarci Incredimail ca io abia am scapat de el; auzi, mai, cica sa port si io o corespondenta chipurile de afaceri si s-a dus naibii tonul serios pt. ca imi insotea semnatura o echipa de maimutzele de care nu puteai sa nu razi (o baga programul ca oferta); se ducea naibii tonul serios al scrisorii;
Noela, Ale, Floare de colt, fetelor ce amuzante sunteti
EDITEZ: Noela, Meda si gashca de 'optimiste' isi primesc de la Avalon daca mai cad pe fund de butoi; mai ales Noela
nikole spune:
Mai, eu atat vreau sa va spun...cu muraturile voastre, si cu toate acriturile din poveste, m-ati facut de nu-mi mai sta gandul la altceva decat la varza murata....de unde in Japonia....mai fratilor o sa ma aveti pe constinta ca eu mi-0s fff rea de pofta, cica exista si-o explicatie, medical vorbind...
pana una alta, eu mi-s ziua 14,temp 36,8 cred ca ovulatia s-a produs pe undeva prin ziua 12/13....am prestat pe 8, 10 11(adica ziua10, 12, 13)
Sa vedem ce-o iesi...pana atunci merg sa caut o tentativa de varza murata pe aici, si imi fac niste cartofi prajiti cu carnati....
inca ceva...tot va aud pe voi vorbin de intepaturi in ovar, in momentul probabil al ov.Eu simt ceva intepaturi, dar mai mult in picior, nu-s cum sa explic, nicidecum in ovar, si dureri de mijloc ca la ciclu.Se incadreaza si astea la semne de ovulatie, nu?
Luna asta...NO MUCUS, cel putin nu cel gelatinos, mai mult apos si in cant industriale, dar cred ca se pune si asta nu?
pentru voi toate!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by nikole
...
Sa vedem ce-o iesi...pana atunci merg sa caut o tentativa de varza murata pe aici, si imi fac niste cartofi prajiti cu carnati....
............Eu simt ceva intepaturi, dar mai mult in picior, .....Se incadreaza si astea la semne de ovulatie, nu?
Luna asta...NO MUCUS, cel putin nu cel gelatinos, mai mult apos si in cant industriale, dar cred ca se pune si asta nu?
pentru voi toate!!!
Na c-ai dres-o! Acu mi-ai intors mie pofta de carnati
Dak te doare piciorul, de reumatism sau vreo discopatie te-ai cautat?
Mucusul este apos pt ca esti dupa ovulatie. Aici e de bine.
In alta ordine de idei, ce cautasi, mama, taman in Japonia?
PS- nu e obligatoriu sa-mi raspunzi
dj_mama spune:
Sireaca, Nikole, ia sa-ti treaca de dor.
Lasa, mey, ca merge si-un crac de caracatita pe post de carnat.
Da' ce-am, mai frate?... ca numai off-topic sunt. 'Romanca din mine!'
PS-tu nu stii de acolo .... era aluzie la o reclama
nikole spune:
dj-mama, na c-am dato-n bara, ma sui pe perti de pofta, si imi chinui mintea unde as putea sa gasesc un supermarket deschis la ora asta(2:12 am).
No carnati, asa ca mi-am facut o salata de caracatita, cu masline si castraveti murati...
In Japonia, am ajuns mai mult fortata de imprejurari decat din placere,si ma lupt sa vad partea frumoasa a traiului de aici...ma rog, sotul meu e jumate japonat, jumate brazilian, de asta inca ma mai aflu aici.
Dar prima oara, am venit cu un contract(cum probabil banui!),din tara, dupa care au urmat cateva vize de turist, si in final, recent am obtinut un contract pentru un an cu o firma destul de maricica aici, ma lupt cu limba si taxele...dar mergem inainte.
A,...si cu al meu ma mai lupt cateodata, ca nu pricepe limba mea, dar...merge treaba, asa privind ..the big picture!!!
Reumatism n-am, nici discopatie, ma doare doar in preajama ovulatiei, doua trei zile, probabil radiaza durerea, nu stiu ce sa zic...oricum intuitia imi spune ca are ceva legaturi cu momentul ov.
Hai ca mi se moaie caracatita, merg sa mananc.
Pupici , si multumesc ptr raspuns!!!
PS.MI-e tare dor de EUROPAAAA
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
ioanara23 spune:
neatza fetelor!
io-s Z26......la un Cm de 25 de zile
oare sa mai astept? sau pot sa fac un test...ca ard de nerăbdare...CM e foarte consecvent la mine...are 25 de zile dintotdeauna!si, vorba aia, am prestat exact în perioada Z10 - 12...desi luna asta am incercat sa nu mai număr zilele...
ioana
juliada spune:
Salut fetele, primiti o mamica care mai vrea un bb? Am o fetita de 5 ani si 9luni si cam de 2 ani nu mai vrea sa vina bb 2.Am fost la doc,si am o mica anexita,acum iau antibiotice 10 zile + flamexin si ovule,la urmatoru ciclu zinat+flamexin incapand cu prima zi de ciclu.Mi-a dat sa fac anlizele la prolactina si progesteron,prolactina am facuto in iulie si a iesit bine,acum sa vedem.
Mai vb, si va doresc tot ce vreti voi,fericire si bbei.
Numai bine