Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Muraturilor, io sint mai muratura decit voi toate la un loc.

Am niste zile la serviciu de-mi vine sa stau acasa, dar d-alea nasoale, cu umilinte si lasat capu-n pamint, adica grav pt mine, capara semeata.
Ma rog...

Altfel, sint in z13, astept ovulatia, cu inima strinsa, insa, pen' ca se apropie plecarea. Am facut deja doo teste de ovulatie, negative, bineinteles, dar sint pe calea cea buna. Sa vedem cum o fi...

In rest, murati-va si dezmurati-va asa cum vreti, ca sinteti fete cu constiinta sanataoasa si stiti voi cind sa va opriti. Dar asta nu inseamna ca nu sint p'aci cu okiu pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Meda nu am facut teste de ovulatie ca m-am gandit ca daca tot nu ovulez cum zise dr., n-are rost, ma gandeam mai peste 1-2 luni cand
s-o mai regla ceva in organism de la naturiste.Luna viitoare sigur fac, nu stiu cand sa incep dar ma documentez io pana atunci, numai sa vina nenorocitii in z38 sa-mi confirme si mie ovulatia.
Am intrebat daca e o regula ca la crestere de temp ai si ovulat ca ma gandeam ca poate s-a mai discutat despre asta.
Mai nasol e ca nici n-am prestat in preajma z.24 , ca eu convinsa ca nu ovulez prestam cand avem chef si ne intalnim ca al meu sot lucreaza in Buc. si ne intalnim doar in week-enduri.
Aaa si sti ceva numele meu de alint de cand eram mica era Meda si asa am vrut sa ma loghez prima data si mi s-a respins logarea acu deduc eu de ce.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Duamna Floare de colt, da ce CM microscopic aveti. 25 zile!! Pe cine sa omor ca sa am si eu asa?
Merdan, teste de oulatie ai facut? Eu cred ca de data asta sunt de acord cu Fertility Friend ca ai ovulat pe 24. Mai ai putine zile de asteptat asa ca nu te mai panica. Totul va fi bine.
Mulsumim, Ale. Imi pare rau de zilele nasoale de la vevici dar astea vor trece cu siguranta. Succes la teste si speram sa ti se pozitiveze cu cateva zile inainte de plecare. Al naibii servici , nici copii nu te lasa sa faci!

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

meda,nu te-ai prins? trimit motanul de acasa la mami, si pe tine te pastrez pentru mine. schimbarea cica-i buna!
sau...asa nu mere?
ti-am trimis incrediMail, sa-ti deschizi si tu cont.

floricico
, ia zi tu repede, ce scopuri urmaresti de ne lauzi asa fromos?!
vrei sa ti dai la mini? ca bani n-am de dat!
si daca scopul scuza mijloacele, promit ca ma fac critza!
si o sa beau cu paharul, ca sa raman o duamna...

ale, abia astept sa-ti vad testele pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Felicia, nu, nu, nu. nu, stai si fa cum zice T, uite la Raza ca a reusit desi i-a zis sa faca pauza 3 zile. Ai rabdarica, ar merge doar daca sotul are ultra-mega spermograma. Si cum nu stiu, io zic sa faci cum zice dr. ca ii obosesti pe gigei degeaba.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Merdan, nu stiu ce sa zic... mi se pare corect rationamentul tau!
Fetele, dau si eu raportul: azi, z14, endo9mm, folicul OS 24,5mm... facut pregnyl la ora 9,30. ( prestat aseara). Dr zice sa prestam doar maine seara, eu parca nu l-as asculta si as presta maine dim, si maine seara... ce ziceti? Deja simt ceva la ovarul stang ( eu de obicei sunt f insensibila la capitolul asta ), oare se sparge azi?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

feli , se sparge se sparge!!!!!da-tii bataiee..si prestati , nu stati!!
tinem pumnii sa fie de bine!!!

noela , io nu urmaresc nik in viata asta ,decat un bebik mik in burtik.

da de dat bine pe langa voi ma dau ca asa sunt io mai lipicioasa....chiar si cu muraturile...

ale , spor la teste de ov.cu doua liniute...
si mai ales spor la prestat !
nu cred ca te ajuta cu ceva ,dar si io am o zi chinuitoare la work!

medo , io stiu pe cin sa omori tu????da chiar si cu omor nu obtii tu cm de 25 de zile!!
hihih.....asta e de la mama natura(aia cu tate mariiiii)!!
pupam si spor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele mele frumoase ascultati aici:sunt in Z12 si ovarul drept insista cu intepaturile.Ce ziceti?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Noela esti o scumpa , dar ptr nimeni nu bag mana in foc.Cu primu copiloi la fel am patit in Z13 si dupa 5 zile m-am mutat in baie, ca lumea zicea ca nu posibil...v-om vedea.
Deci azi zi Z19 cu cm de 29 zile, test pozitiv sambata trecuta...deci om vedea.
Felicia
Bafta la toate doamnele cucuiete...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MERDAN, daca ai cm de 38 de zile atunci ovulatia este in jur de 18-19. Ai grija ca la ovarele polichistice testele de ovulatie ies pozitive si sa nu ai teste false. Intra la subiectul legat de ovarele polichistice si vorbeste cu fetele de acolo si or sa iti spuna ele si ce tratamente naturiste fac.
Cred ca in cazul tau o monitorizare ar fi mult mai adecvata si mai aproape de adevar. Dar depinde ce tine ce decizi.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput