Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nu se pune Noela, te facusi ingeras cand mai sa gasesc motan...Ti-am spus eu ca asta mica,Floricica ne saboteaza, nici de nu mai avem voie, dar suntem niste doamne...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, se pare ca ancadragoman mi-a furat globul ca ti-a raspuns mai sus; ce bine ca m-a scapat de el.

Bey, Meda, am nimerit soacra buna. Da sutului pot sa-i dau vant in butoi? Ca chiar i se potriveste. Poate-mi imprumuta si mie Noela motanul de la tine .

Ce zici, Ale, ca nu prea te aud ? Suntem cam off-topic? Acu ce vrei, sa mai deschid un topic nou si pentru muraturi? .... ca la fibrom uterin am ajuns la al 16-lea

Mergi la inceput

Mami,alegerea e a ta ca butoiul primeste orice capatana.Dar atunci nema ,deci motanul nu-i de ajuns!! Eu zic sa-l mai pastrezi de-o data.
Ale, te rugam nu ne bate ca am luat-o la arat ,dar suntem si noi in... muratura . Avem numai succese si nu mai putem de bine... Vrem sa aflam ce mai faci.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

anca, poate are ecograful in dejte, mai stii. hai nu te mai speria si tu din orice. mergi si fa o eco, cere sa-ti treaca dimensiunile, si pe urma mai vedem.

mami cred ca globul o sa mearga din mana in mana...
daca vrei iti pot imprumuta sotul si zici si tu ca-i motan, si daca-i spui ca-ti place kinki, te serveste imediat!

meda, daca vrei sa faci ca pisica mea, trebuie sa vii la mine sa te invat, ca nu poate oricine, e si asta o arta.
eu am invatat da tot n-am reusit...cred ca depinde de motan...asta este...conteaza si motanul...

Mergi la inceput

Anca,sa stii ca noela are mare dreptate, intai fa eco.Cat despre simptomele de sarcina astea apar mai incolo.De fapt toate semnele astea observate de noi inainte de a sti daca da sau nu sunt semne premenstruale sau pure speculatii si dauneaza grav psihicului. Ni se pare ca am reusit dar nu e chiar asa. Da Doamne ca la tine sa fie altfel.
Noela , sa inteleg ca trebuie sa vin sa fac un curs cu tine si lucrari practice cu sutzul tau, ca el face bine ca motanul?
In mine nu ai incredere,numai Mamei il dai acasa...Vezi cum esti!!

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna dimineata si io!

Si eu mai mult citesc decat scriu si asta si pt.ca nu prea am cu ce ma lauda.
Fetelor am tot citit din urma dar nu sunt lamurita cu un lucru: poate sa creasca temp.(si sa se mentina ridicata) fara ca ovulatia sa se produca?
Par exemplu la mine in z24-36.3 in z25-36.7 deci crestere de 0.4, de atunci pana acum temp. a ramas crescuta asa:
z26-36.6
z27-36.6
z28-36.8
z29-37.0
z30-36.8
azi z31-36.9
pana in z24 temp.mea nu a fost mai mare de 36.5; fertilityfriend zice ca ovulatia s-a produs in z24.
Dar eu ma intreb temp.asta bazala nu poate creste si cand s-a atins un anumit nivel de progesteron in organism(pt.ca eu fac trat.naturist)sau saltul de temp.are loc doar la ovulatie?
Voi ce ziceti-se poate salt de temp.(si ramane ridicata peste cea dinaintea presupusei ovulatii)fara ca ovulatia sa se fi produs?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna dimineata fetele cucuietele,m-am uitat dimineata in glob si am vazut numai de bine pentru luna asta.Asa ca la treaba.O zi buna.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
Nu v-am mai scris de mult, dar sa stiti ca va citesc. Eu sunt z24 si astept inca 4 zile sa vad ce va fi.
Intre timp ma dor sanii, si daca stau mai mult de 10 min in picioare ma doare coloana, plus ca ma jeneaza operatia si am intepatura vaga la ovarul drept si intepaturi inauntru. Nu stiu ce o fi, dar eu sper si ma rog in continuare.
Vineri ar trebui sa iau rezultatele la analizele facute saptamana viitoare, adica la secretiile de col, toxoplasmoza si spermocultura. Daca am timp ma reped eu la bucuresti sa le ridic si merg cu ele direct la dr, daca nu o sa o rog pe sora mea sa le ia si sa mi le aduca atunci cand vine acasa.
Va pup si sa auzim numai de bine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Floarea de colt eu nu prea ovulez(am ovare polichistice)-cel putin asa mi s-a spus ca ovarele mele arata de parca n-ar fi ovulat niciodata, de aceea nu sunt sigura ca ov.s-a produs.
Monitorizare n-am facut ca luna asta nu prea am avut posibilitatea si apoi nici nu ma mai asteptam sa mai creasca temp. in z24.
Oricum daca a fost OV. probabil voi sti in jurul z38 cand ar trebui sa-mi vina CM la o faza luteala de de aprox.14 zile nu?
Dar daca nu-mi vine peste o saptamana, o sa trag concluzia ca poate creste si fara ovulatie.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

ce duamne nebune sunt pe subiectul asta!!!!(a se citi meda si noela)
ce ma bucur ca ,pan la urma tot v-ati scos capul dintre muraturi...asta era si scopul meu final...iaca acu hai si-om be.....tot ca niste duamne...tinem sticla cu doua deste..hehehe

medoo , io nu mai stiu ce o fi cu ovulatia mea , cand aveam cm de 25 de zile , se producea , undeva in ziua 11 , acu , cine o mai stie...cm in ultimile doua luni a fost de 28 de zile...
totusi din ziua 7 am mici intepaturi in partea stanga...io stiu...poate ma doare altceva...si nu e vb de ovare...om trai si om vedea....doar chef de prestat sa avem...in rest nu vreau nik...

merdan , nu stiu daca temp.se ridica ,fara a se produce ovulatia , dar tu ai facut monitorizare,sau dece esti sigura ca nu ai ovulat??

spor la bebei..

Mergi la inceput