Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna, fetele, ce mai faceti? La mine nimic nou, au trecut rushii si nu am mai facut monitorizari pentru ca doctorul a fost plecat din tzara cand sa le incep din nou. Ma gandeam ca luna asta fac pauza, dar am mancarici si imi vine sa cumpar nishte teste de ovulatie si sa prestez dupa capul meu si dupa reteta dr-ului, cu alte cuvinte monitorizare cu teste de ovulatie + prestat din trei in trei zile + pozitii pe pereti timp de 30 de minute (parca asha, nu? ).

De Dr. Sigur, spuneati, nu? Care are si borcanel si 3 teste? Nu de alta, dar sa nu cumpar vreo tampenie si sa ratez si luna asta ca fraiera. Astept confirmare de la voi si fugutza la farmacie! Va pup

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Noela ca sa stiu sigur ca sant insarcinata trebuie sa astept pana pe 24-25, azi Z18 de la ultimul CM.Stiu ca nu crezi ca poate am ramas dar de 2 dimineti v.... si simt o gramada de mirosuri.Am mult de lucru la servicii si postez c-am in fuga (macaronarii bata-i norocu!)

Ali

Mirosuri?????????Suspect de bb.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Noela ca sa stiu sigur ca sant insarcinata trebuie sa astept pana pe 24-25, azi Z18 de la ultimul CM.Stiu ca nu crezi ca poate am ramas dar de 2 dimineti v.... si simt o gramada de mirosuri.Am mult de lucru la servicii si postez c-am in fuga (macaronarii bata-i norocu!)

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zenobia, da, sunt 3 teste, dar nu e obligatoriu sa aiba paharel! Daca are, f bine!
Roxali, tin pumnii!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Nu mi-a spus doctora nici o dimensiune cand a zis uter mic.Doar atat"draguta ai un uter mic".Din cauza asta sa nu raman insarcinata sau devin paranoia?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mai, Meda, io mi-am unit fortele de aseara, pana sa ma culc (inaintea ta oricum) da tu nu te-ai 'unit' cu mine deoarece nu umbli pe la alte topice (fiv, fibrom uterin) .... iar ziua cam lucrez si umblu;

Noela, se simte pana aici mirosul de muraturi; m-a pleznit rau peste memorie ca ma luasem cu lucrul si uitasem complet ca e toamna; nashpa! mi-e o lehamite de gospodarit; poate o fraieresc pe soacra-mea; o invit in vizita si o las sa constate borcanele goale; va tzin la curent dak mi-a reusit planul

Anca, n-ai decat sa consideri prima zi de monitorizare ca si cand ti-ar veni menstra la 28 zile, iar ultima, socotind la un ciclu mai lung cu 9 zile; intelesesi?

Mergi la inceput

Control manual ,nu am facu eco.Mersi pentru raspuns.Cred ca ma speri acum din orice.De fiecare data cand ma duc mai zice o noutate si ma dispera.Te pup si mersi pentru rabdare

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

roxali, scumpa mea, eu nu mai inteleg nimic...
trebuie sa astepti pana pe 24- 25 octombrie???

pai abia daca ai ovulat!!!care zile are ciclul tau 31,32,33???
ce simptome sa apara, ca nici macar nu s-a fixat?. chiar daca ai ramas insarcinata, nu au cum sa apara simptomele acestea pentru ca in faza asta nu exista legatura "de sange" cu samburelul.
poate doar daca ai ovulat mai devreme, asta ar insemna ca ar trebui ca menstra sa apara mai repde(ptiu,ptiu...stii tu ce am vrut sa zic).

vezi sa n-ai ceva probleme cu fierea, ca ea da manifestarile astea, cu greata si sensibilitate marita la mirosuri.
niciodata sa nu fii sigura de ceva, de orice!!!
surprizele neplacute,te vor darama!
nu te-ai suparat pe mine, nu?

mami, meda , va pusera-ti amandoua pe mine, si nu va fac fata, si din acritura, muratura o sa ma transform in zana cea " rea", da' buuuuna.

floricico, tocmai cand vroiam sa ma apuc de beut, tu ma numesti "o doamna"...mi s-a oprit in gat (beutura, bre!)
daca am sa beau pe ascuns? se mai pune? mai raman o doamna?

ancadragoman
, ia zi tu fetita ce inseamna uter mic? ai niste dimensiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nu mi-a spus doctora nici o dimensiune cand a zis uter mic.Doar atat"draguta ai un uter mic".Din cauza asta sa nu raman insarcinata sau devin paranoia?
anca

mai puiule,pe baza de ce a facu constatarea asta? eco, control manual?

si in nici un caz, din cate siu eu, asta nu ar fi cauza de infertilitate, in cel mai rau caz, ar pune probleme in sarcina.(uterul se mareste in sarcina, si exista risc de avort)
dar repet, trebuie sa existe niste masuratori, ca sa poata afirma cineva asta.
da si tu cautare pe google "uter mic" sau "uter infantil" si vezi ce-ti da, poate te mai lamuresti un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mami, imi pare rau ca nu frecventam aceleasi cercuri. Nu ca nu as avea ce cauta pe la fibrom ,dar daca al meu e mai frumos si mi-l fura fetele. O idee buna asta cu soacra!!! La urma ii dai un branci in butoi(ai grija sa faci rost de unul pe dimensiuni) si gata!!!Ai sa ai "acritura" si la butoi!
Tot ce am postat aici este pura fictiune. Orice coincidenta cu fapte reale este pur intamplatoare.
Pentru efecte adverse dupa o masa cu astfel de"acrituri"(aflate pe masa sau la masa) consultati medicul sau farmacistul.
Mami daca ai soacra buna -sar'na la mama soacra.
Noeluta, nu vrei sa impreuna- eu beau si tu te uiti la mine ca poate nu ai voie si nu stii. Da' ca sa te simti bine caut eu un motan misto sa te muste de ceafa.. Stii data viitoare fac si eu ca pisica ta poate fac si eu 5.
Noela! Noela! Ma auzi? Ale cui sunt astea doua manute care se intind spre noi si ne apasa capul sub gogonele? Tu le recunosti? Nu cumva sunt ale Florii de colt?
Floricica nu te-ai suparat,nu? Intrebi si tu de funie in casa spanzuratului! Nu-i cam devreme sa ti se pozitiveze tesele de ovulatie?Asa-i la tine in z8? Sa nu spui ca da,ca nu mai ies de sub muraturi.Eu tre' sa astept....o mama!!!!

MEDA

Mergi la inceput