Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

depinde de laborator!cand te-ai decis la care veti face spermograma (iti recomand sa faciti in acelasi timp si spermocultura), intrebati cum accepta ei proba.
doar obtinuta acolo la ei , (la buda), sau puteti veni cu ea de acasa in cel mai scurt timp posibil de la obtinere!
mult succes!

"Pupici si mersi.Mai am o intrebare cam aiurea dar nu stiu cum se procedeaza.Pentru spermograma cum se procedeaza?Proba mergem cu ea de acasa?
anca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noua ne-a spus medicul sa mergem la Medlife pe Calea Grivitei.Daca sun si intreb imi spun cum sa ducem proba?Spermocultura ce este?

quote:
Originally posted by floarea de colt

depinde de laborator!cand te-ai decis la care veti face spermograma (iti recomand sa faciti in acelasi timp si spermocultura), intrebati cum accepta ei proba.
doar obtinuta acolo la ei , (la buda), sau puteti veni cu ea de acasa in cel mai scurt timp posibil de la obtinere!
mult succes!

"Pupici si mersi.Mai am o intrebare cam aiurea dar nu stiu cum se procedeaza.Pentru spermograma cum se procedeaza?Proba mergem cu ea de acasa?
anca"

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna tuturor!
RoxanaZ, nu o treci pe chiquitita la gravi ?
Anca, in general, laboratoarele accepta si proba de acasa ( mergi la farmacie si ceri recipient steril pt urina), important e sa ajungi cu ea in cel mai scurt timp posibil ( max 45 de min).
Eu raportez: z 13, ieri am fost la eco, aveam endo 7,7mm si un folicul de 18,8 mm. Maine merg din nou, sa vad dac mai este . Intre timp, !
Pupici!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Anca, de obicei proba se da la ei, la buda, el singurel cu borcanelul lui steril si eventual cu alti grabiti care bat la usa ca vor si ei. E suuuper. Daca accepta sa o faca acasa, tre sa aveti grija cum transportati proba, ca acum e cam frigut afara. In afara de asta, tre sa ajungeti cu proba de acasa pina la centru in maxim jumatate de ora de la recoltare. Tre sa fie abstinent 3-5 zile, sa nu fi luat tratamente, sa nu bea inainte de recoltare. Daca dai telefon, sa intrebi de toate astea, ca poate nu mai tin eu bine minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox dox stiu ca esti tare tracasata( dintr-un alt mesaj), dar daca tot incepuse-i...dar poate ai noroc.
Noela sa nu dispari ca tu ai fost sustinatoarea mea luna asta si cred ca mi-ai purtat noroc, da, ptr ca deja am niste greturi.Pana nu vad negru pe alb, analiza de sange pe care trebuia facuta c-am pe 24 la mine macar cu o zi de intarziere.
Pupici la toate fetele!

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

roxali, nu ma tine mama pe jar!!!
nu am inteles ce ai vrut sa spui.
cand ar trebui sa vina rusii? trebuiau sa sa vina si n-au venit?
lamureste-ma!

si daca e cu ochi,sa stii ca eu ti-am purtat noroc, asa sunt eu, port noroc oamenilor din jurul meu(acu pe bune!)numai mie nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mai, Noela, de aia voia sutzu' s-o marite.. Se simtea presat de toate femelele casei. Cred ca era super!! Ma buseste un val de ras! Ce mai !!!!
Lasa mai acriturile, ca-ti trimit eu sau pune si tu dea alea cu miere si zahar.Hai sus copilu sa ne ridicam amandoua si sa ne scuturam (dupa ce ne-a trecut buldozeru' peste cap) si sa ne chiombim incotro vrei s-o luam ...Poate pe ulei? Am spus capul nu picoarele sus!
Floare de colt, eu am depasit toate stadiile si sunt in ultimul acum cel de delir(oare tremens?) , ca sunt satula si eu de muraturile mele si ale Noelei.
N-ati vazut pe undeva sa se dea la bucata ca mi-as lua si eu ca sunt pe fund cu oualelele!!!
Chiqui draga ce scot aia ai tai din trombon? Vad eu rau sau e vorba de 69???
Mami, m-ai lasat sa bat campii de una singura. Pe cand treaba cu "unitul"? Ca eu[ loveyou]dar e bine sa-mi insel barbatu'?

la toate fetitzele.

MEDA
Editez: Noela,parca io eram aia cu norocu, tu erai aia cu ghicitul mey!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

medo si noela , ce inseamna asta mama???tocmai voi ,cele mai fasnete si glumete doamne de pe forum , sa stati ascunse in muraturi!!!!
apai io asa colege de suferinta am!!!
ia vedeti ca am cate o manuta pt fiecare ,si le flutur de zor deasupra butoiului!!
haidaaa suss!!!

io tocmai facut un test de ovualatie...foarte negativ...da nu-i nik...uite nu vreau sa ma descurajez nici de-a naibii...astept sper si pana la urma va rasari soarele si pe strada noastra!!
pupici

felicia mult succes la prestat!!!
ai niste masuratori f frumusele si promitatoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

aoleooo,meda, incurcai borcanele cu muraturi rau di tat. eu eram cu ghicitul???.bey ,inseamna ca mi-am pierdut abilitatile.

meey, mi-ai facut o pofta de, ce m-o fi apucat oare? as bea sampanie, da' multa, nu asa cum beau doamnele...

te buseste rasul?numai de atat? trebuia sa fii de fata la imperechere!!!
m-am crucit.i-am adus un motan meshto, meshto, aa fata mare, supla si naltutza...
sa vezi batalie dupa cotzaiala pisiceasca!
bai si n-o ierta ala deloc; din sfert in sfert de ora o musca de ceafa
parca eram o tzara invidioasa

mooooama, da aia chiar canta 69...aiurea, canta!!!
ma intreb ce legatura o fi intre trombon si cifra 69 ???
si oare cum poti canta o cifra si aia 69, de ce nu...72, ha???
ciqui,o sa ti spun la mama ca ma inveti prostii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele imi cer scuze ca insist dar nu stiu ce sa fac,daca am avut o intarziere de 9 zile cum imi calculez acum perioada fertila?Am de obicei un CM regulat de 28 de zile.Mersi mult si va pup pe toate.

anca

Mergi la inceput