Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey Anca, ma vezi si pe mine in glob? Ca vreau si eu, neaparat!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty fa un testishor (a nu se intelege testicol) de sange sau repeti un test sambata/duminica

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce inseamna sanatate.org/teste/ovulatie.php - 63k ?

anca

Mergi la inceput

ultima menstruatie am avuto pe 30 sept si penultima pe 24 august si imi spune ca "programul nu poate face calcule veridice pentru cicluri mai mici de 21 de zile sau mai lungi de 35 de zile".

anca

Mergi la inceput

maine imi iau niste teste de ovulatie,nu am mai facut pana acum niciunul.Conteaza in ce moment al zilei il fac?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Anca,mie mi-a venit ov.dupa 5 zile de la intepaturi in ovar {nu la toata lumea e la fel}dar tu nu ai teste de ovulatie?Ar trebuii sa-ti cumperi si sa te apuci de treaba in fiecare zi scrie pe prospect cum sa faci.Calculeaza-ti ovulatia si perioada CM{cauta unde este calculator ov}si o sa vezi aprox.cind vei avea ovulatia si CM.
Eu,mi-am calculat-o si avind un ciclu regulat dupa trat.mi-a sa c-am marit la 32de zile,sa vedem luna asta are calculatorul,dreptate.
Cred ca la prima pag. a acestui subiect gasesti cum sa-ti calculezi ov.dar cumpara-ti si teste de ov.si incepe de miine sa vezi ce si cum.
,MONI

Mergi la inceput

Anca,poate te ajuta,cit de cit....
sanatate.org/teste/ovulatie.php - 63k
<MONI

Mergi la inceput

http://sanatate.org/teste/ovulatie.php
Anca,incearca sa-ti calculezi sa vezi care iti este perioada de ov[citeste cu atentie ce scrie acolo}.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irlandezo esti o reptiluta....
daca iti iei tb cu termometrul electronic prin pozitionarea lui in gura,si nu-l pui bine sub limba sau intre limba si gingie ,va arata temp mai joase.asta nu e problema daca in fiecare zi procedeul e la fel.masoara-ti odata tb-ul vaginal si vei vedea ce "fierbinte" esti...

anca de ce ce nu folosesti teste de ovulatie si-ti vor spune ele mai exact cand e ovulatia.

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Anca,tie iti arata ca esti in perioada fertila,daca iti pui numai ultima zi a CM:din 8oct/13oct dar cum ai avut CM-anovulatoriu s-ar putea sa-ti inceapa numai acum perioada fertila din ziua 13 si sa ovulez in a 17,18,pina la 21 zi si sa ai CM de 32 de zile.
Calculeaza cu teste {de la doctor Sigur}si spune-mi daca am fost pe aproape.Miine neaparat sa-ti cumperi si sa citesti exact cum sa-l faci,scrie pe prospect.
P.S.prima adresa de calc ov.... este o greseala ...nu s-a copiat bine.

Mergi la inceput