Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

P.S;Anca,la tine
acum e perioada de,nu mai sta pe ginduri si dupa ce depistezi ovulatia iar citeva zile bune.SUCCES
Irlandezo,dar ce tot masori draga mea acolo?
Tu ce ne mai zici ,inafara de temperaturi?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Aoleooooo FLOARE DE COLT, da cu ce ti-oi fi gresit, sa pomenesti de salata aia din varza murata cu ulei, si ce-ai mai zis tu acolo...ma luai intepaturile de ovar, oi avula fortat de pofta...serios ca m-ai facut sa sun in tara sa-l intreb pe taica-miu cum se face varza murata!!!dar mi-a dat in cap, ca trebuie tinuta ani lumina pana se mureaza,si apoi de unde butoias de lemn, si alte alea...
Cu carnatii am rezolvat-o intre timp, da am platit bani grei pentru ei, asa ca ochii mi-au cam ramas in soare...
mai vroiam sa zic ceva...a...ca sa nu fiu complet off topic:ziua 15, cred ca am ovulat prin ziua 13, la un ciclu de 27 de zile.Ciclu ar trebui sa-mi vina pe 25 comform tuturor calendarelor existente , gasite pe google, asa ca pana atunci astept, nu fac teste, nimik...
gata, plec ca iar face a meu 13/14, pe langa calc,mi-a expirat timpul cu alte cuvinte...va pup, si vedeti ce faceti cu globul ala,nu-l solicitati prea mult sa nu dea errori....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hihihi....varza ca varza , NIKOLE mama ,da ce ma fac io ,ca ovulez de pofta dupa caracatita prajita...hmm??
de unde sa scot io caracatita oameni buni????io propun un troc...trimit cu avionu un butoias cu varzuca , si tu una bucata caracatita proaspat pescuita..impreuna si cu instructiuni de utilizare...nu de alta..da oi praji...altceva de la caracatica..hihihihi....

on tipic...sunt foarte suparata..am acasa una bucata sot puturos...de care tre sa tragi ca de magarul ala incapatinat care nu vrea sa mai faca un pas nici mort...
ieri ,desi testul de ov.era vag pozitiv...aseara l-am informat oficial..ca tre sa avem program artistic...si a adormit instat ,imediat ce l-am informat...cica se odihneste o ora...

iar azi dimineata , la cafea , ma intreaba candid...noi cand tre sa facem copchii aia????
imi venea sa urlu.....
azi ziua 11 , mai pe la amiaza fac un test de ov...sa vedem asta de azi ce mai spune....incep sa cred ca testele astea is defecte..

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am luat teste de ovulatie de la dr sigur si il fac mai incolo.Am nevoie de incurajari.

anca

Mergi la inceput

Am facut testul si este clar negativ.Sunt in Z14.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Ce simpatice sunteti,sa va dea DD sa aveti cat mai repede bebe. Si eu vreau bb, si trebuie sa vina.Stiu ca mangaierile primite sau date fac sa dea mai mult estrogen si asta ne trebuie noua,sa creasca cat mai mult.Azi e sarbatoare,Moastele Sf Parascheva,sa fim bune si sa ne rugam

http://www.woomb.org/index_ro.html e foarte interesant si inteles

numai bine

Mergi la inceput

" Semnul Nodulului Limfatic este de ajutor īn 75% din cazuri. Īn preajma ovula#355;iei, o gland#259; limfatic#259; din zona axilar#259;, pe aceea#351;i parte cu ovarul care ovuleaz#259; cre#351;te la m#259;rimea unei boabe de maz#259;re #351;i se simte moale la ap#259;sare. Examinarea zilnic#259; a acestei glande va indica cre#351;terea īn m#259;rime #351;i moliciune. Acest lucru se realizeaz#259; cel mai bine stānd īntins#259;, cu degetele īntinse #351;i īndreptate c#259;tre picior, astfel īncāt degetul mijlociu s#259; simt#259; artera femural#259; care pulseaz#259;. A se vedea diagrama de mai jos."

Eu asta nu o stiam,am simtit odata ceva si ma intrebam ce o fi, hehe
este in acel site, fara cautare:) http://www.woomb.org/bom/lit/teach/reprodhealth_ro.html

sa fie bb dupa cautare ,hehe
Numai bine

Mergi la inceput

Scuze,nu stiam ca nu merge cu t si a,am gresit,in loc de numere sunt a si t,sau mai bine va duceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Juli maine, pe 14, e Sfanta Parascheva, nu azi

Fetelor sunteti simpatice rau
Pai cand oti fi ce pohte mai aveti, haaa?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Razuta ai dreptate eu cred ca am ditamai ovulatia si am ditamai negativul pe test.

anca

Mergi la inceput