Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

laura ,da tu nu ne dai un raport ceva???sa facem galerie??

medoooo, io te cred ca la tine e "inuntatie"...da totusi...scoate capu de sub ape....si mai ridica moralu fetelor de pe aici...
ale presteaza pe ascuns...hihihi..vad ca nu zice nik..
noela..are de-a treaba cu mitzu ala al ei...ca a uitat de noi..

anca , si io incep sa ma indoiesc de corectitudinea testelor..care parca nu se pupa cu simptomele de ovulatie care le experimentez in ultimile zile...

juliada, si io am citit de nodu ista , si vreo doua luni l-am tot cautat ,da sincer , io personal nu am reusit sa il localizez..asa incat am renuntat la sportu ista...va doresc voua mai mult succes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor. Eu am luat-o de la capat, sunt in Z5. Nu ma vedeti si pe mine in glob?

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vio sa sti ca esti si tu prin globul meu.Imi pare rau pentru Z5.

anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andra M

Buna fetelor,

Mie nu mi-ati spus nimic... mai adug ca azi am mult mucus alb...

..............................................................

Revin si eu.. azi z29 sau z33 :)). Ciclul de obicei il aveam regulat de 28 zile.

In ziua 3 am fost diagnosticata cu infertilitate secundara prin insuficienta ovariana si ovare polichistice.
Luna asta am avut cel mai lung ciclu din viata mea 11 zile ( 4 zile secretie maronie inchis+5 zile suvoi+2 zile cam putin).
In ziua 6 sau 2 am facut prolactina... normal.
In ziua 12 sau 8 am facut eco si aveam un folicul de 10mm si altii 2 de 5-6mm toti pe un ovar. Endometrul arata cam de z8.
In ziua 13 sau 9 am facut HSG.
Am facut tratament cu plante... cam ce zicea Livia+ maca cam 14 zile din z9 pana prin z15.
Am facut teste de ovulatie in z 12(16),13,14,15,16 si 19 toate negative.
Din z 26(30) am inceput sa iau duphaston 2/zi.
In z27(31) si 28(32) am avut un minunat mucus, cum n-am mai avut de multe luni.
De prestat am prestat 1 data la 2 zile pana prin z13 si de atunci zilnic...

Nu depistez nici un simptom de sarcina.

Incerc sa ma abtin pana sambata sa nu fac test de sarcina..

Voi ce credeti?

.........

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Eu zic sa faci un test pentru ca oricum poti sa nu ai simptome de sarcina si sa fii .Bafta si sa dai de veste.Te pup

anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuca

Anca iti multumesc. Si eu imi doresc tare mult un copilas si sper sa vina cat mai repede.

vio

Rabdare,rabdare ca o sa vina.Te pup.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Mie nu mi-ati spus nimic... mai adug ca azi am mult mucus alb...

..............................................................

Revin si eu.. azi z29 sau z33 :)). Ciclul de obicei il aveam regulat de 28 zile.

In ziua 3 am fost diagnosticata cu infertilitate secundara prin insuficienta ovariana si ovare polichistice.
Luna asta am avut cel mai lung ciclu din viata mea 11 zile ( 4 zile secretie maronie inchis+5 zile suvoi+2 zile cam putin).
In ziua 6 sau 2 am facut prolactina... normal.
In ziua 12 sau 8 am facut eco si aveam un folicul de 10mm si altii 2 de 5-6mm toti pe un ovar. Endometrul arata cam de z8.
In ziua 13 sau 9 am facut HSG.
Am facut tratament cu plante... cam ce zicea Livia+ maca cam 14 zile din z9 pana prin z15.
Am facut teste de ovulatie in z 12(16),13,14,15,16 si 19 toate negative.
Din z 26(30) am inceput sa iau duphaston 2/zi.
In z27(31) si 28(32) am avut un minunat mucus, cum n-am mai avut de multe luni.
De prestat am prestat 1 data la 2 zile pana prin z13 si de atunci zilnic...

Nu depistez nici un simptom de sarcina.

Incerc sa ma abtin pana sambata sa nu fac test de sarcina..

Voi ce credeti?

.........

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Anca iti multumesc. Si eu imi doresc tare mult un copilas si sper sa vina cat mai repede.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Azi Z10.Cel putin teoretic incepe perioada de prestat.Si sotul meu pleaca duminica in Germania....Se pare ca o sa mai treaca inca o luna fara alte evenimente.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, eu sunt in z12 dupa inseminare, deci sunt aproape de finish ;)si ma mut la barza. Temperatura e de 37, ieri era 36.9, iar alalteri 36.8. vroiam sa va spun ca azi am facut toutusi un test Dr. Sigur si surpriza a fost ca a aparut si o a 2-a liniuta foarte firava... ups... care m-a cam lasat in ceata.Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante... Nu am nici un simptom, ma cam dor ovarele, mai ales cand ma asez, si ma mai doare si burtica putin (ca la ciclu). Oare testul de sange cand poate fi facut cel mai devreme ca sa iasa ceva? maine ar fi z13 dupa inseminare.(z34-din 35,36).

Mergi la inceput

Laura nu-ti sta tie in caracter sa cedezi asa usor si pana vineri mai este ceva vreme.Hai capul sus ca altfel nu facem nimic.

anca

Mergi la inceput