Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 13
amameda spune:
Andra M, daca te-ai abtinut pana acum ,sambata e maine.Fa un testuletz din urina de dimineata fiindca numai asta te poate lumina. Semnele sunt inselatoare, iar cele reale apar mult mai tarziu. Te asteptam cu vesti bune.
Floricico, trecu viitura peste mine mama, dar acu nu pot sa suflu'de butuci, crengi si stii tu ce mai aduce apa... Da ce bine ca s-a dus. Nici nu mai stiu in ce zi sunt asa de tare m-am relaxat. Nici teste de ovulatie nu mi-am luat si de Tb cred ca ma las.Merit o salata de varza murata !!!
Pentru Irlandeza care e foarte panicata: Tb pe care o ai e absolut normala. Eu in ziua z am avut 35.9 .Sper ca te-a linistit fetitza.
Foricele si liniute roz (cate doua si nu numai pe testele de ovulatie)) la toate "optimistele".
MEDA
Laura Ioana spune:
Floare de colt nu mai vreau sa stiu in ce zi sunt. Vinerea viitoare tre' sa-mi vina si cred ca va veni Sunt racita jos, asa ca...bebe knci
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Laura Ioana ia de aici sa-ti treaca supararea
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Bine i-ai zis ca poate se trezeste.
anca
sheherezada spune:
Laura Ioana ia de aici sa-ti treaca supararea
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ancadragoman spune:
Chivuta te pup dulce si rabdarea ne lipseste la toate cred.Eu sunt Z14 si testul de ovulatie negativ.
anca
chivutamonica spune:
ANCA,ANCA SI TU TREBUIE SA AI RABDARE!
Eu,am avut intepaturi in Z13 si numai in ziua 21 am avut ovulatie,asa ca rabdare trebuie sa avem.
Te si week-end placut.
Moni
doxinu spune:
Fetelor la cate zile de la mucus vine ovulatia? Mie imi vine la 5 zile si mi se pare cam mult!Voi ce parere aveti?
Io in a 5 zi simt
sanii mariti si durerosi
dureri de ovare
deci io zic ca atunci se produce nu?(am ovare polichistice si nu pot face teste de ovulatie)
V-am pupat pe toate
noela_carmen spune:
beeey, cine zici ca am treaba cu matzu???? ha????
matza mea e pe sub pat si tremura ca soricelul din cantec...
ca a venit unu' sa-mi dea 2 gauroaie si face un zgomot de zici ca darama casa.
iar eu, se vede ca n-am ce face, si umblu pe la voi p'aci.
las' ca programul meu artistic incepe abia dupa ce termina nenea asta de ciuruit paretele. m-am mascat ca pot sa merg la americani de halloween
mai da sa vedeti ce patii azi: m-am aplecat dupa ceva...nu importa ce, si ma intepa in zona uterului, de am icnit ca un purcel injunghiat, si picai bre in genunchi di dureri. doar cateva secunde...ce-o fi?..." ca eu n-am patit asa ceva niciodata"
mi-e frica sa ma mai aplec daca s-o rupi ceva "p'acolo"
si daca vreti raport, na! sa va saturati di rapoarte:
ziua 24 si ziua 8 dupa ov.tzatzili nu ma dor, da mi somn di mor, si mi-o foooooame!ho, nu intrati la idei ca asta-i lucru natural la mine. mi-e foame non stop.
si beey, nu mai vorbiti aicea atata de mancare, da? ca ma bagati la cheltuieli de pofta si bashca ca trebuie porma sa-mi mai iau si toale ca astea sigur n-or sa ma mai incapa
pup tati fetili di gasca in special pi amanta mea, meda
meeey, acu sa nu fiti geloase da' daca ni iubim....
am plecaaaaaaaaaat ca tipa astia dupa mine!
nikole spune:
mAI ce dulci sunteti, uite asa trec zilele cele rele, mai usor si mai repede...
Acuma, o intrebare intrebatoare...cum e cu temperatura asta, ca mai bine nu stiam de ea, si nu o luam, atatea complicatii pe capukl meu...
a fost intr-una din zilele trecute 36,4, apoi a doua zi a urcat 36,7, si ieri a scazut 36.6.
Pai dupa ovulatie tre sa creasca si sa se mentina crescuta , nu?
Si daca e sarcina, ar trebui sa fie o anumita valoare, sau importa doar faptul ca se mentine crescuta?
Zicea cineva pe aci, de 37, 2, pai eu nu voi avea in veci asatemperatura...spune globul
oare ati inteles ceva, sau iar am luat-o pe aratura?
Daca da, imi spuneti si mie cum sta treaba, va rog?
Si...cat de re;evavanta e treaba cu temperatura? chiar atat de sigura e , incat poti detecta o sracina cu ajutorul ei?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by nikole
...a fost intr-una din zilele trecute 36,4, apoi a doua zi a urcat 36,7, si ieri a scazut 36.6.
Pai dupa ovulatie tre sa creasca si sa se mentina crescuta , nu?
Si daca e sarcina, ar trebui sa fie o anumita valoare, sau importa doar faptul ca se mentine crescuta?
....atat de sigura e , incat poti detecta o sracina cu ajutorul ei?
Temperatura nu este un indiciu sigur pt ca difera de la un organism la altul; tu daca vrei sa-ti dea indicii trebuie sa o iei cam la aceeasi ora altfel variaza mult;
da, important e sa creasca, nu musai sa depaseasca 37 grd; tin minte ca Marinar parca avea 36.8 si era gravida
Aaaaa! ce bine ca nu sunt chiar off topic pen'ca tr. sa va povestesc cum s-a derulat "operatiunea muratura " ;
va mai amintiti de planul meu sa-mi puna soacra-mea muraturile? ei, bine, mi-a reusit pe jumate, in sensul ca am dat la schimb un vopsit de par si mi-a 'stimulat' creativitatea culinara, mey, mirosul de saramura in asa hal, incat am facut si io de buna voie un borcanoi, macar asa demonstrativ sa arat ce talentata sunt
PS- scuze Nikolelor; cu aceasta mi-am incheiat expunerea