Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
hai ca mai am timp de un mesaj hihihi.
Robi sper ca esti mai bine cu moralul! pleaca vaca! super beton Matei! despre somn....si Pat adoarme acum in jur de 2-2.30....de la 1, ora lui normala. cred ca e doar o faza, trece. distractie placuta in copou.
Alice am facut vinete si dovlecei umpluti si tarta cu struguri. nu mare scofala dar la migrena mea a fost o corvoada. sper sa am si eu timp sa vad filmuletele....ca n-am apucat inca!
mitzura spune:
Neata fetele!
Va salut si eu de acasa, ma pregatesc sa ma apuc de lucru.
Salutari pentru fetele din schimbul trei, va pup pe toate si mai ales pe bolnaviori si cucuisti, ca sa zic asa...
Eu aseara am calcat o tona de hainute, ma durea spatele de nu mai puteam, dar acum gata, sunt toate aranjate in dulap, nu mai trebuie decat sa vina proprietara lor . Am foarte multe de la Tudor, dar cele mai multe din cele mici sunt subtiri, de vara, asa ca i le pot da doar prin casa.
Roxi, tu esti foarte gospodina, daca si cu asa durere de cap faci trei feluri de mancare si mai zici ca "nu e mare scofala". Si eu bucataresc, dar cred ca n-as fi in stare sa fac asta seara dupa ce am venit de la serviciu si mai ales daca nici nu ma simt bine. Tarta de struguri suna tare bine, mi-ai dat o idee....
Alice, am vazut filmuletele, foarte faine si foarte dulce ghizmoul, l-am vazut si eu ca in realitate, ca pana acum doar in poze... si sa nu fie raceala.
Robi, se pare ca suntem multe pe aici care se plang de program dat peste cap, ma gandesc ca au mai crescut si ei si rezista mai mult fara somn...nici mie nu-mi place, ca alea trei ore in care dormea erau sfinte, faceam o gramada de lucruri atunci. dar asta e, ei ne fac programul
Pupici lui Vicu bolnavior!
Gata ma duc la lucru.
g_ioana spune:
Neatza pe la amiaza,dar a trebuit sa terorizez niste cupii de dimineatza
Noi ieri am avut concert in cartierul nostru"hai sa-i multumim d-lui primar""imi place la tine toot..manutzele sus,...acolo in spate,nu va vad"adica,Farazahar,fanfara de la Chietrish(sau cum s-o scrie)si Corina si muuulte artificii care sau vazut perfect de la geamurile noastre maari de termopan!Mandra a fost in extaz asa ca la 5 dimineazta imi spunea prin somn"vleau pe scena,sa cant Ghitza!
Olivia pupam cucuiul lui Luca,adevarul este ca o sa ne imbolnavim de nervi cu cazaturile astea!!!In legatura cu noul ginerica ma mai gandesc,ca o zi are vocatzie de preot o zi de ...cersetor,ieri s-au asezat pe iarba si au inceput sa ceara"da si miieee un baaaan"
La capitolul jucarii si eu cumpar zilnic cate ceva pentru ca sunt in plin proces de mituire a copilului,daca nu plange dimineatza cand plec primeste ceva,mama denaturata ce-s!!Da n-am curaj sa cumpar jucarie ca a Giulie din motiv de asemnare cu bombonici!In schimb i-am luat niste cuburi cu care construieste un puzzle din putine piese si este tare incantata,se uita la poza,imi da cubul care trebuie si eu fac imaginea!
Pupam o burtica tare frumusica(si deloc mare!)si o mamica si fetitza frumusele foc!!
Sanatate multa si grabnica papadiei si mielutzelor!!!
A ca era sa uit,poza cu puiul impricinat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=/70dcre2&.dnm=5804re2.jpg&.src=ph
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eu aseara am calcat o tona de hainute, ma durea spatele de nu mai puteam, dar acum gata, sunt toate aranjate in dulap, nu mai trebuie decat sa vina proprietara lor
ei uite vezzi, io asta nu as face in veci...urasc sa calc! mai bine bucataresc all day long.
quote:
Roxi, tu esti foarte gospodina, daca si cu asa durere de cap faci trei feluri de mancare si mai zici ca "nu e mare scofala".
doua doamna, va rog, nu ma supraestimati e vorba de vinete si dovlecei in aceeasi cratita ca aveam cateva din fiecare si sa nu se plictiseasca pe acolo
da, si tarta cu struguri la fel, a iesit misto...oricum Mugur mananca de dimineatza prajituri cu cafea asa ca tre sa fac o prajitura cam la 3 zile...la asta m-am scos!
pupi, spor la treaba.
si tie Danule! si sanatate lui Vic!
alice2004 spune:
Io una nu stiu cum ai reusit tu, Roxi, sa faci de mincare cu migrena pe cap, ca io cind posed asa ceva, nu-s buna de nimik, orice sunet mai tare sau miros mai puternic ma fac sa innebunesc !! La mine migrenele sint releee de tot !
Miam, bun vinete+dovlecei, si eu ma gindeam la neshte ardei umpluti, ca nu am mai facut demultisor !
Mitzura, tre sa recunosc ca ai avut rabdare, nu gluma ! Daca ma intrebi pe mine, cred ca daca am calcat o singura data hainutele lui Andrei, si asta cind era mic (povestea aia cu tre calcate pe dos !!), in rest, le spala masina si eu le usuc fromos pe sirma in balcon dupa care toate poposesc in dulap. aranjate ! Si cu asta basta, ca daca ma mai apuc si de calcat, cred ca albesc definitiv la cit timp liber am io !
Multumim pentru complimentele vizavi de filmulete ! Ce este nasol la site-ul cu pricina este ca nu pot uploada filme mai mari de 2 min si noi am tras multeee lungi ... Florin nu are decit sa le spliteze si sa mai pun asa cite unul-doua ! Si tocma ce am scos de pe camera mare video un cd intreg cu aventurile lui andrei din iarna trecuta !!
Robi, hihiii, Matei e beton cu faza cu "pleaca, vaca !" !! Imi si imaginez ce fatza a facut posesoarea de compliment !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Ioana, ce poza fainaa ! Din categoria "uite friptura, nu-i ! Oare unde a disparuuuut ?"
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Ei, pai stati asa, nu ma supraestimati nici pe mine! sa clarificam lucrurile: EU NU CALC. Din acelasi motiv, pentru ca urasc calcatul. Sunt genul de persoana care le pune necalcate in dulap, si cand am nevoie de ceva, calc atunci pe loc, ca si asa, in dulap, la ce inghesuiala e, se sifoneaza.
Ieri a fost o exceptie, pentru ca hainutele alea mici, aratau foarte nasol asa sifonate si nu-mi venea sa le bag asa in dulap (in fine, m-a apucat pe mine excesul de zel). Dar de acum incolo, doar le spal, exact asa cum fac cu ale lui Tudor. Cel mai tare ma seaca ca mai nou trebuie sa calc camasi pentru Cosmin, care a inceput sa poarte asa ceva in fiecare zi la job (ca inainte mergea casual). Si nu-mi place sa calc camaaaaaasi, vai mama mea.
roberta04 spune:
Gata plimbarea! Copoul e superb toamna, am prins si parada costumelor de epoca, Matei a hranit o ora porumbeii, dar in rest e jale cu circulatia (au inceput sarbatorile Iasului).Am avut un pic de treaba la facultate si nu mai puteam sa plec cu Matei de acolo, sunt in fata bazine cu fantani arteziene, domnul voia sa intre in apa, sa inoate, apoi a gasit un batz si il tot baga in apa, ce mai, distractie maxima! Acum a cazut frant, poate-i reglez din nou programul.
Am uitat dimineata, pupam pe Luca si Pat, urate cazaturi, mie mi-e groaza de ele!
Ioana, vazut puiul, yami-yami, vorba feciorului meu! Noi nu am vazut/auzit concertul, doar bubuiturile de la artificii...
Mitzu, nici eu nu calc decat cand e cazul de plecare, dar hainutele alea minuscule de bebe le-am calcat si eu in primele 2-3 saptamani, apoi, traiasca masina de spalat!
Andreea (M), buna ideea cu bebe 2, sfatul meu e sa cauti job imediat dupa ce nasti, sa ai timp in doi ani sa gasesti!
Andreea (P), sanatate multa, la fel Papadicilor cu bronsita!
gama spune:
Mitzule, noua de un an ne calca bona, e suuuperrr, mie-mi placea sa calc hainutzele copilului caci sunt mici si dragutze, dar cand vine vorba de camasile sotzului(marimea 46, 100%bbc).....
Cineva vorbea de facut mancare dimineata,si eu prefer asa, intr-o seara pe la 11 avand intentia de-a face mancare , am adormit in scaun la TV,si-am avut noroc ca am simtit fumul si mirosul.....Asa ca prefer sa fac dim.
Am o intrebare, voi ati dus/a-ti duce copii la circ???Eu as fi vrut sa-l duc sambata, iubeste caii in special, si cred ca i-ar place, la zoo nu s-a speriat de nimic.
POZE MATEI
mitzura spune:
Le urez si eu sanatate puilor de papadie si sa nu mai fie maraiti!
Eu cu prajiturile am o problema: sotul meu nu suporta aluaturile "pufoase", cum le spune el, adica pandispanurile. Asa ca ma tot chinui sa gasesc retete cu aluat din celalalt impaturat sau cu foetaj. da ma enerveaza ca imi limiteaza mult optiunile, ca o gramada de prajituri sunt cu pandispan.
Roxi, tu faci la tarta blat de pandispan? Si ca umplutura pui budinca de la plic, sau ce?