Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Aha... am inteles, chiar ca si eu regret ca nu petrec mai mult timp cu Bia, ca numai la 6 ajung... dar incerc sa compensez si nu ma desprind de ea cat sunt acasa... nici mancare sau curatenie nu mai fac...

Costumatie nu stiu daca ii cumpar, mi-e ca nu o s-o imbrace si o cumpar degeaba.... da daca stau bine si ma gandesc, poate iau de undeva si in caz ca nu vrea duc inapoi..tu i-ai luat costumatie?

Carmen, de ieri seara tot vreau sa scriu... La Multi Ani lui Ionut! Sa fie sanatos si sa-l iubeasc fetele

Roxana, parca ziceai ca ne arati poze cu noua culoare de par... sau le-am ratat eu?

Nora, am citit io ceva de 6 dimineata sculat si facut mincare... nici nu-i spun lu barbat-miu ca zice clar ca inventez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca, eu mincare si curatenie..o data pe saptamina...si atunci ajutata de sot....dar de multe ori le mai las si balta...tot ca sa compensez timpul cit nu stau cu el...Costumatie i-am luat dar nu-i buna!Daca este asa de inalt..trebuie sa-i iau una pt 3 ani! A fost asa de incintat ..incit a trebuit s-o ascund..ca vroia sa doarma imbracat in ea...si evident ca doua zi dimineata a fost primul lucru cerut!. Bia sta de la 8 la 6????
Nu ai ratat pozele Roxanei..se lasa greu vazuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222

Bia sta de la 8 la 6????

Nuuu.. o duc eu pe la 9:30 si o ia taica-su la 4:30. Deci in total cam 7 ore.. As putea sa o duc si mai dimineata dar pe de alta parte ma gandesc ca ar sta mai mult acolo, ca tot nu putem ajunge inainte de 4:30 sa o luam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

deci sta tot 7 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut o graviduta frumoasa si micuta ei care e marisoara ca era sa n-o recunosc si pe andrei. alice, nu'j daca te consoleaza dar tot cam asa arata si casa noastra, plina de jucarii peste tot. acum, dupa curatenie i le-am mutat pe toate la el in camera si el le aduce una cate una jos :)
multumesc de urarile de sanatate, adevarul ca-i nasol sa nu poti nici vorbi, ptiu ca-s mai rau ca un copil, maine ma duc la medic sa vad ce bazaconii imi mai indruga...
pupi azi la gradi, dupa we prelungit nu se mai desprindea de mine si cand am plecat ii dadeau ochii in lacrimi. pui mic, dar acasa la crize cine-i sef...hehehe, ne scoate peri albi la amandoi si eu nici macar vocea nu pot s-o ridic zilele astea.
va pupam in cor

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
imi pare rau de tacerea de ieri dar m-a durut capul ingrozitor, acasa am bucatarit si la 9.30 eram in pat....ca nu mai puteam.
deci:
Olivia mai ce prostie copiii astia iar se vorbira. bine ca e ok Uka. vb diseara pe YM, ca trebuie sa imi faci un scan ptr una dintre probmele :)
Anca nu ai perdut nimic ca nu am avut timp sa ma apropii de computer. promit sa ma revansez! niste poze cu dovleci n-aveti? heheheh ce ti-e si cu timiditatea asta a lor....se lasa greu la joaca donsoara deci!
Felicia tare frumoase poze dar ca de obicei teribil de putine! tu ai o burtica taaaare frumoasa si mi-a placut mult de tot poza cu Andreea cu sapca si gluga de la hanorac....jmecheruta tare!
Andreea de pupi sanatate multa! sa te faci repede rapid.
Dana speel io-s suparata pe tineeeeeee! adica de ce sa nu vad si io posele???? ia te rog frumos pe matale sa faci unele ca lumea sa va vedem, da? si pe Cado! si spor la scoala azi!
gata ma duc la trebile mele....sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by AncaMaria

Nora, am citit io ceva de 6 dimineata sculat si facut mincare... nici nu-i spun lu barbat-miu ca zice clar ca inventez

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

Anca....pai nici eu nu te-as crede...si mie mi-a picat fatza cand l-am auzit,ca e un somnoros.Dar ciorba de burta cere timp si aveam multe de facut in ziua aia,plus musafiri.

Cu jucariile..la noi parca e Hansel si Gretel...toooooot o urma de jucarii,sau unele...jumatati , ca pot sa-i zic Terminatorul, asa le strica .Si io-s vrajitoarea aia care in loc de mancat copii,strange jucarii (na...ca m-a apucat rimatul de dimineata)

Papadicule....si din cauza ta imi pica ochii in gura de somn. Terminasem supa cu galuste si am zis sa mai arunc ochii pe aici.Siiii...nah...si io ca omu',bag degetele pe linkuri.Si am dat de povestea nasterilor tale.Dom'le...efectiv mi se inchideau ochii,cred ca si atipeam cateva secunde,dar io tot acolo,sa citesc tot.De parca dispareau linkurile pana azi.Dar nu ma puteam desprinde.Superba poveste si superbe fete.

alice...ieri m-am uitat pe filmulete la piticul tau...si asa m-a pocnit un dor de-al meuuuuu!!!!Filmuletul in care se catzara pe scara aia mare e bestial...am stat cu inima in gat sa nu cada.Saracutzul,s-ar fi intors,dar ii era frica,asa ca a urcat.Sau cel putin asa aveam impresia.Dar cand il vedeam cat e de mic si cum se chinuie...parca imi venea sa intind mana sa-l imping.Tare-i scump!

Dana...m-ai facut sa salivez dupa poze,descriind tu acolo ,aventurile,dar cand sa caut linkul....nik.Io cred ca David Copperfield a dat o raita pe la piticlontzi

Pupici la copilasi cucuieti si raniti si sanatate mamicilor bolnave.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Pe scurt, ca-i mult de treaba!

Felicia, Victor sat doar program scurt la gradi. De la 8 la 13. Inca nu ma indur sa-l las toata ziua...

Despre timpul petrecut cu copilul eu nu vreau sa vorbesc. Pentru ca ajung foarte tarziu seara si timpul se scurteaza. Nororc cu w/e cand nu vine tati si suntem tot timpul impreuna.
Azi Vicu nu a plecat la gradi. Azi noapte a facut 38 cu 2 temperatura. Dupa o doza de nurofen i-a cedat, dar haraie in gat si a inceput sa tuseasca. Asa ca azi sta acasa si bea siropuri de tuse...
Nu mai intru azi ca am mult de treaba!
Sanatate tuturor!
Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Am intrat pentru un raport scurt, sa vada lumea ca mai traiesc (Olivia,).
De citit, v-am citit zilnic, dar n-am fost chiar in cea mai buna dispozitie de compus mesaje...
Matei si-a dat total peste cap programul (asta pentru ca tot povesteati despre programul de somn al copiilor), si-a mutat somnul de pranz de la 12 la 3-3.30, problema e cu masa de pranz pe care o servea pe la 2, acum nu vrea si pace, mananca bine dar haotic, cand vrea si ce vrea el, seara e plin de energie, adoarme tarziu si se trezeste de 10 ori pe noapte.
Duminica am fost la cineva la tara, a stat toata ziua afara, erau si copii acolo si a fost in culmea fericirii, a vrut sa ia acasa si cainele, si pisica, ratele, purceii si toata ferma.
Mai nou a inceput sa vorbeasca urat (in acceptiunea mea) pe afara, a iesit ieri cu tati si i-a zis unei vecine cu care statea de vorba "Pleaca, vaca", cum sa-i explici femeii ca pentru el vaca e printre animalele preferate
Cam atat, acum ma pregatesc sa plec cu el in Copou, am ceva treaba si profit sa-l duc in parc.
O zi buna la mamici, pitici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Hehe, s-a intors schimbul III din vacante, se vede ! Ieri am disparut rapid de pe firmament si nu am avut timp sa le urez toate cele bune, si cum nici seara nu ma poci apropia de pisiu ... pup toate fetele de peste mari si tari si le doresc numai bine ! By the way, Liliana, ce mai faci ? Sper ca esti OK, ca nu ai mai scris in ultimele zile !
Olivia, bine ca Luca nu a patit nik rau ! Sanatate multa voua acolo !
Si noi ieri am avut musafiri, au venit nasii lui Andrei pe la noi, nasica cu burtica ei de 8 luni, nu stiu cum a avut curaj sa se suie in masina si sa vina pina la Bucuresti, era obosita tare si m-am cam suparat ca nu a vrut sa ma asculte si a mai stat si in cora la cumparaturi vreo ora-doua !
Nora, sa stii ca lui Andrei nu prea i-a fost frica sa se suie la toboganul acela din plastic, prima data s-a dus brusc si s-a suit repede, doar ca odata ajuns sus, nu a vrut sa se mai dea pe tobogan si ne-a fost frica sa nu vrea sa coboare tot pe scara, asa ca Florin a fost nevoit sa se suie si sa il dea el ! Dar dupa asta a fost OK, numai acolo vroia !
Roxi, bine ca a trecut durerea ! Ce ai mai gatit ??
Dana-roller, sanatate Vicului ! Ma bucur ca i-a placut la gradi, esti norocoasa !
Felicia, am vazut pozele, arati super ! Iar Andreea seamana leit cu tine, e o scumpa ! Pupici si tie si burticii si sa aveti grija de voi !
Si sanatate si tripletelor bolnavioare - Papa et Comp. !!
Ma duc si io la muncile mele, inainte o sa dau o tura pe la farmacie dupa un fervex, ca parca ma ia cu raceala !!
O zi linistita va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput