Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

No,bine ca nu s-a lovit mai rau Luca tau.Jucarii eu nu cumpar pentru ca Ricu se joaca intens cu ce are.Cind s-o plictisi de ele,i-oi cumpara si eu.Burtica ta e deci pusa la pastrare.Nu-i rau deloc.ca sa vezi ca macar am avut intentia sa-ti arat pozele cu boarfe,iti pun ce tentative au iesit.n-o sa intelegi nimic din ele,insa le-am pus numa ptr. cit am transpirat schimband domnisoara.Promit ca fac in zilele ce vin poze normale,sa poti vedea si culorile.Desi,sa stii ca uitandu-ma la poze mi-am dat seama ca fara incaltari nu prea au farmec tinutele.Insa domnisoara are 39 la picior iar eu 37.Si nu-i vin cizmele mele.Scuze iar ca iti arat asa panarame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana, am intrat cu soarele in priviri (ca tare ,mult imi place sa-mi clatesc ochii!)...dar crede-ma ca nu-mi pot da seama de nimic..nu a fost lumina buna si se vad si ca prin ceata....Multumesc oricum ca te-ai deranjat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Of,imi pare tare rau ca nu mi-am dat seama ca nu e camera reglata.si apoi,Cado era calare pe demoazel,o tragea de itari sa-i dea acadea sa manince.Cind o demontam,tragea de toate alea,la un moment dat nu-i gaseam o mana donsoarei.Era la el sub plapiumioara!A fost show-ul de pe lume,se slutea cu peruca ei in cap,mi-a ciufulit-o de numa.insa iti promit ca zilele astea cum am timp fac poze omenesti ,ca astea sunt dezastru.Sterg si link-ul ca sa nu mai vada cineva opera mea.

Mergi la inceput

Dana eu oricum iti multumesc..
Robi tu pe unde umbli?
Lumi ..ce v-ati si mutat?
Carmen cu a fost petrecerea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare! Revenim si noi dupa un week-end lung si cam plictisitor...

Olivia nu facuram mare lucru, sambata seara am dus-o intr-un parc unde au amenajat un ghost train si un haloween farmyard, da am dus-o seara pe intuneric si s-a speriat de toate comediile alea de schelete si lilieci si a trebuit sa o taiem de acolo urgent... pacat ca era fain tare.. mai incercam la anul..

Duminica a venit nasa-sa cu copiii si s-au jucat de-a v-ati ascunselea prin casa... Ioana fata nasei are 6 ani si a venit gatita cu margele si bratari la maini... iar Bianca o idolatrizeaza.... bineinteles ca ieri striga ca vrea "a oana"..

Si ieri fuseram in parc, unde a cunoscut un baietel pe nume Luca , roman, de 2ani si 10 luni, care voia sa se joace cu ea, dar ea o facea pe rusinoasa, si-a bagat capul in mine si nu prea l-a bagat in seama... ntz ntz..ce ti-e si cu donsoarele astea..

Imi pare rau sa aud ca Luca si Pat au avut peripetii in week-end, dar am inteles ca nu a fost grav (Olivia, nu am inteles daca Luca si-a spart capul si daca l-ai dus la doctor?)

Aa, am vazut si io jucaria aia a Giuliei, asa ceva au si la daycare, am remarcat chiar din primele zile ca Bia era fascinata de asa ceva... dar nu le da la grupa ei ca le e frica sa nu bage in gura...

Olivia, am zambit cand am auzit ce face Luca la wc.... ca si pe Bia a apucat-o de cateva zile... dar chestia e ca ea nici macar nu face acolo... isi pune colacul, imi cere sa o asez, sta 2 sec si apoi imi cere hartie si trage apa...

Cu jucariile, io nu-i mai cumpar asa multe de cand merge la gradi, ca oricum petrece mai putin timp acasa... incerc sa ii iau ce nu are acolo... ea e innebunita dupa puzzle-uri, are multe din acelea de carton cu mai putine piese (maxim 15) si cu personaje din desene animate pe care le vede la tv... o tin destul de ocupata, dar daca nu stie sa le faca trebuie sa o ajut..

Gata ca am latit pagina... sunt prin preajma..

Mergi la inceput

Anca dar la voi este deja 31 octombrie? Luca nu si-a spart capul si=a pleznit putin pielea capului..si nu am fost la dr..
Nu-mi mai spune ca-l chema Luca..se pare ca era la moda...si eu care am crezut ca sintem originali
Deci si Bia la fel la baie..Luca si face...dau nu-l mai poti lua de acolo...
Luca la 3 este acasa..deci trebuie jucarii si aici...lui rabdarea cred ca-i lipseste..sau o fi lipsa de concentrare!
si eu sint pe aici...azi ard gazul..dar se anunta vremuri grele..acu' "s-a imbolnavit"si salata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nora, multumim de aprecieri

Olivia
, gata...am pus poze la cerere .Daaaa si Andreeá de vre-o 3 saptamani face si la colac...si ii place sa se uite cand face, hehehe.
Anca, e bine si asa...o sa inceapa ea sa si faca la colac

pozele : www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pako io nu poci sa vad pozele:( ia sa le descrie careva
fix de duminica trecuta au astea mici bronsita. trece la una, vine la alta si o tinem ca gaia matzu. in seara asta imi facu Macu temperatura o bucurieeeeeeeeeeee. si sunt scartaite si mataite de-mi vine sa-mi iau campii. balaMUC la noi. am si io bronsita ca nu puteam sa ratez.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, pai au inceput tot felul de activitati in asteptarea haloween-ului, trenul asta merge tot timpul anului, dar de Haloween il decoreaza intr-un fel, de Craciun in alt fel.. wow, la 3 vine Luca acasa, pai cine il ia?... atunci se intelege...

Felicia, am vazut-o pe Andreea ce mare si frumoasa s-a facut.... imi place mult poza in care sunteti amandoua... si burtica tare frumoasa

Papa, vaz ca nu va incumetati sa dati bronsita aia si la altcineva... se pastreaza in familie... unii e egoisti domle .. sanatate multa

Mergi la inceput

Anca al meu sot si-a schimbat programul incepe la 6 dimineata si are doar juma de ora luncul ..asa ca eu il duc pe Luca la 8 si el il ia la 2.45...obositor...dar am zis sa avem si noi ceva timp la dispozitie pe care sa=l petrecem cu Uka.. Apropo de decoratiuni..si la cresa au pus decoratiunile..si Uka care este fun pumkin (datorita lui Barney )...nu pricepe de ce dintr-o data..peste tot este incojurat de dovleci . I-ai cumparat costumtie Biei??
Felicia am vazut o burtica sexy...si o Andreea..dulce si care seamna leit cu ...tati!

edit: pot sa-mi vars si eu of-ul?...tot scriu Colegiului Medicilor..si ei ma ignora ..dar nici eu nu ma lasa..le trimit emailul pina raspund!

Mergi la inceput