Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, magda, noi l-am dus pe Tudor la circ. A fost succes total, a stat doua ore fara probleme, a fost fascinat de/a dreptul, desi programul in sine a fost mediocru, dar lui i-au placut animalele.
Ne-am ales si cu o obsesie dupa circ, e innebunit dupa clowni, intr-una ne intreaba ce face claunul, ce are claunul la nasuc, etc. Intr-o zi taica-su i-a aratat clauni pe net (cautati cu google-ul) si de atunci asta e distractia lui favorita cand e tati acasa.
Si acum ma innebuneste sa-i cumpar "claun papusica" si nu stiu unde gasesc asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Fusei sa fac ecografie, vazut samburica dand intr-o mare verva din maini si picioare...A incercat tanti ecografista o tentativa de 4D ca eu o intrebam daca nu e prea turtita acolo (parca Maria avea mai mult loc).
Nu a iesit 4D ca lumea ca era placenta in drum...:))))

Imi luai sange de dublu test si imi zisera ca imi dau rezultatele in doua saptamani. Asa ca ma prezint la nenea doctorul fara rezultate ca intru in trimestrul doi si o iau pe cocoasa daca nu ma duc...

Am citit pe sarite.

Papadico, sanatate maxima! Parca ma vad peste vreun an...:)
Felicia, tare frumoasa burtica! Si Andreea a crescut, ditamai domnisoara!
Ioana, super poza! Devoratorul de pui!...:)))
Mitzu...esti eroina...Noi calcam cu schimbul pentru Maria cand era mica...Acum ii calca "tante" a noastra cand se mileste...:)
Pentru noi numa; tricouri si blugi...:)))
Roberta...simpatic Matei...
Olivia, sanatate lui Luca, banuiesc ca i-a trecut buba?!
Anca, simpatica Bia cu trasul apei la buda...hehehe
Dana, ai baiet mare d;acum...ptiu sa nu-l deochi, sa o tina tot asa cu statul la gradinita!
Pe cine am uitat?!
De alice si nora nu zic nimic ca vazui ca se dadura in barci p'acilea...
Dana, ce mai face soacra ta!?

Io cam atata imi amintesc, daca am sarit pe cineva ...creierul nu se mai oxigeneaza ca lumea...deh...

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si noi am vrut sa mergem la circ sau la tandarica, dar inca nu ne-am gasit curajul s-o facem ! Habar nu am cum va reactiona andrei ... si lui ii plac animalele, dar spectacolul de circ implica si alte numere si ma gindesc daca va rezista sa le urmareasca pe toate !
Heee, si noi sintem fani clovni (dintr-un filmulet cu scooby-doo) si tot cautam jucarii din categoria asta ! Mitzule, mai intra si pe la librariile din orasul tau, s-ar putea sa ai surprize placute apropos de jucarii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Mitzule,merci ptr.raspuns, noi suntem morti dupa clown-i de la mare cand a vazut spectacole in vreo 2 seri cu....Bobo, saracu bobo, amarat tare, slab mort, dar i-a fascinat pe toti prichindeii,si acum daca-l intrebi ce-a facut Bobo:"a palt banonu, a palat mainile,a uflat oc pe gulitza, a facut asa....."si pe dincolo!Papusi clown am vazut demult dar am sa ma uit de-acum si-ti spun.Deci, concluzia este ca putem merge dr sa stam maiin spate,nu????ideea cu clowni pe net e buna, merci, am sa caut si-am sa-i listez!!!!Sanatate copiilor bolnavi.

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu barbata-miu e invers adica vrea blat pufos nu tare. la tarta fac blat fraged, tare, dar de data asta am facut pufos. crema de vanilie facuta de mine. vrei reteta?
Alice unde era toboganul ala mare pe care se da Andrei? tare frumos mai e! (asta ptr ca in sfarsit am reusit sa vad si eu filmuletele tale).
Robi ce frumos ca v-ati plimbat prin parc...super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Va pupacim in grup, imi pare bine ca burticile sunt bine (am si eu una langa mime - sora mea care trebuie sa nasca pe 15 noiembrie) si copilasi voiosi. Ii pupacim de doua ori si pe cei bolnaviori sau cu cucuie si speram sa treaca repede!

V-am citit, de dimineata cite un pic asa ca nu am retinut nimic si nici pe Felicia nu am reusit sa o vad, sper sa reusesc de acasa. In schimb am vazut puiul Ioanei yami.

Cristalina, cred ca ti s-a mai mult o pietricica de pe suflet cand ai vazut ca samburica este bine. Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Roxana, vreau eu reteta de tarta si crema de vanilie te rog! Vine ziua sotului si ar fi frumos sa fac ceva bun.

Olivia, Stefi se impaca cu gradinita, cu exceptia celor 2 zile de saptamana trecuta nu a mai plans. Azi dimineata iar ne-am intersectat cu 2 fetite care plangeau, dar ea a rezistat eroic, chiar s-a dus la ele sa le ia de mana, doar ca mi-a cerut un pupic suplimentar. In schimb ii curge nasul in continuare si a inceput sa tuseasca, nu foarte tare, dar tuseste si nu prea stiu ce face acolo, chiar daca educatoarele sunt amabile nu prea poti sa le ceri prea mult. Asta este dezavantajul la o cresa de stat nu sunt multe activitati educative, nu au foarte multe dotari. Dar pe ansamblu sunt multumita, mai ales ca am si mai mult timp liber (o mai ia soacra mea dupa-amiaza).

Fug inapoi la treaba, o zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Mitzule...reteta cu pandispan garantata!

Faci intr-o tava mai inalta pandispan cu blat ca de chec, pui doo plice de crema (de vanilie imi place mie) la facut cu lapte ca e gata in 2 secunde si o intinzi peste pandispan, azvarli pe deasupra fructe de sezon de care vrei matale si le acoperi cu o gelatina facuta cu sirop de care vrei...Ai si pandispan, ai si crema, ai si fructe, poti sa schimbi cremele si fructele si culorile la gelatine si se cheama ca faci de fiecare data o prajitura diferita...hehehe

Mergi la inceput

Mei, ieri seara copilul meu a mincato farfurioara intreaga de mincare de conopida cu smintina si cascaval ras, dupa care plecaram in vizita la apartamentul de alaturi, la frate-miu si acolo nepoata-mea rontaia mini-croissante, la care gizmoul s-a repezit imediat de parca nu mincase mai nik cu cinshpe min mai devreme ! I-am dat unul pentru inceput, ca facea ca trenu-n gara, dupa care a venit plingind la mine si mi-a spus "ti og, mami, mi-e foame !" si iote asa a mai halit inca doua !! L-a invatat bunica-sa sa impreuneze miinile si sa spuna "te rog" si a vazut omu ca asa merge si nu ne mai scoate din "ti og" cind vrea ceva !!! Poti sa refuzi copilul cind vine si spune asa de frumos ???
Roxi, toboganul era la Babylandul din Jupiter, noi am stat la hotel delta si managerul de acolo amenajase un parc de distractii numai cu dastea gonflabile, iar spre sfirsitul programului veneau si clowni si faceau un fel de spectacolutz pentru copii, cu concursuri si premii ! Pentru noi a fost super, ca patroana deja ne cunostea si in fiece zi mergeam pe gratis ! Acolo am vazut-o si pe madam Mihaela Radulescu cu al ei Ayan ... ma uitam la ea si nu stiam de unde o cunosc .. pin ce mi-a picat fisa !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Ca uitasem - Roxi, daaa, vrem si noi reteta ! Al meu sotz e innebunit dupa orajituri si inginerii dastea dulci, doar ca una bucata nevasta lui nu prea ii face !
Si nu in ultimul rind pupici Simburicii de Cristalina, ma bucur tare mult pentru voi si va doresc sanatate multa si tot binele din lume !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Ca era sa uit...Mitzule, treci la munca nu mai sta pe net!...:)

Amironeanu, multumim frumos...e intr-adevar tare linistitor sa vezi cum da din manute si picioruse si zice tanti doctora ca e okay...
(nu ca as fi crezut-o pe cuvant, dar ma uitai pe ecran si vazui cu okii mei...:)))

Mergi la inceput