Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 20
Nora__ spune:
Ioano....io nu ma sacrific.De ce sa-ti fac tie un rau?Tu nu stii ca trebuie sa actionezi fix pe dos cand e vorba de barbat si gusturi la femei?Deci nu-ti fa prietene sau cuscre care ii plac barbatuluiSa-ti scoata apoi pe ochi ca nu te faci si tu ca ele?Neeeeee...deci tocmai...pe mine ar trebui sa ma alegi ca nu reprezint un pericol.Deci Kimu' e prea bunoaca.... ca sa-ti fie cuscra!!!...q.e.d
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
buna dimineatza.
Olivia felicitari! ce mistooo.....bravo! tu glumesti cu facutul pozelor, da? ca nu vreau sa raman fara nici un aparat
Ioana mai nu mai carcoti ..auzi la ea, primar care spala strazile....bravo mai!
parul si consistenta, densitatea lui, sunt ereditare. astea cu "i s-a indesit dupa ce l--am tuns zero" sunt basme. normal ca atunci cand e parul scurt-scurt si e tuns cu masina sta altfel, ti se pare ca e tapanos si mai des. cand creste....e la fel.
Robi, chiar, pe unde esti? sper ca esti mai bine cu moralul!
Mihaela cum mai e Edi?
sa aveti o zi buna!
alice2004 spune:
Bonjuricaaa!
Olivia, congrats muuuuulte !!! Ma bucur tare pentru voi, chiar ca ati reusit ceva super !! La cit mai multe evenimente de acest gen !
Vaz ca vorbiti de tuns - eu l-am tuns cu mina mea proprie si personala pe Andrei o singura data, in vara aceasta, inainte sa plecam la mare, dar nu as zice ca observ schimbari in textura parului, ori poate ca nu am fost io prea atenta ! Cred ca mosteneste parul meu, ca mica fiind eram blonzie si cu multi zulufi, exact cum e si el acum ! Macar sa semene cu mine si nu cu Florin, care are din ce in ce mai putin par (asta este una din supararile lui constante !!)!
Marina, nu a reusit vraja de data asta !!
Mihaela, pupi lui Edi si sper ca este mai bine burtica lui azi !!
Nu-ti face probleme daca refuza mincarea, principalul este sa bea multe lichide, ceea ce am vazut ca scrii ca face !
Ioana, heheee, parfumati trotuarele ? Bravos, fromos de tot, va pregatiti si voi de francofonie ?? Sau e in cinstea Sf.Paraschiva ?
Nora, beyy, cam devreme pentru crucea mica ! Mai avem destule de facut paicea, parerea mea !
Roxi, sper ca nu te doare capul de nu ai aparut pina acum !! Pupici !
Edit : pina am scris io rindurile astea, a postat si Roxi si ma bucur ca este bine !
Io-s printre dosare ... si va doresc o zi minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Felicitari Kim, asta da realizare - iti urez in continuare multe succese de acest fel! Cit despre casa promit sa te tin la curent cu mersul lucrurilor.
Roxi si eu stiu ca desimea si firul de par sunt ereditare, dar zau daca nu i s-a schimbat - din parul de bebelus, moale ca de pisica, in "par de baietel" sau cum sa-i spuna, care e identic cu al lui tata-sau. Poate parul se schimba oricum, si fara sa-l tund, dar eu asta am observat dupa tuns. Acum i-am mai lasat parul mare si jur ca nu e ca cel de bebelus (doar ii pastrez ditamai motul de la tunsul de 1 an!)...
Si fara nicio legatura cu cele de mai sus, zugravii m-au anuntat ca ar termina in weekendul asta...unde nu da Dumnezeu!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
pako spune:
neatza!
m-am trezit cu bancul Lilianei
Olivia,mai stam pe aici....ca asa trebuie
Azi am servit iaurtelul cu fi-mea sub masa...acolo a vrut ea si acolo m-am varat.
"mami, pischu'"
"hai repede la olita"
"nu....la colac" -si-a pus colacul de gat si a tulit-o spre baie
am pus-o si asteptam
"unde iesti pischu'? dupa 2 secunde "aaaa...iete(aratand cu degetalul)" ii place sa se uite cum face....haha
biluta28 spune:
Buna fetele!
Multumesc de mesaje incurajari si sfaturi pentru Edi pentru ca mi-ati scris aproape toate va multumesc la toate.
Edi e mai bine zic eu, dim. a vrut sa manance dar ce credeti??
iaurt cu fructe (el ii spune cu "mieie" miere) si "cacao" adica cipsuri si pufuleti
si iar am cedat la tavalelile pe jos si la urlete; e tare incapatanat cand vrea ceva merge pana in panzele albe iar eu nu mai rezist sa-l aud tipand ca sunt tare obosita de la serv. unde am o perioada mai aglomerata si in plus si lectiile fetei
Oricum scaunele s-au oprit sper sa-si revina.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
cristalina spune:
Neata!
Azi ne-am trezit tarziu...la 5.30!!!
M-a terminat, trecem iar la culcatul cu forta ca vaz ca facu cearcane...
Don'soara Maria trezita ieri la 4.30 se juca fara nici o treaba cand am ajuns eu acasa la 14.30...somn nema...Pe la 16 am cazut la datorie si am atipit un pic, ea ma pazea...A inceput sa ma traga de toate alea sa ne jucam...Pe la 17 plangeam de somn...La 19.30 alerga fericita pe afara...Iar la 20 a inceput sa urle si a adormit o juma de ora mai tarziu epuizata!
De unde are fratioare atata energie?!
Noi ne-am culcat la noua juma seara ca eram franti...si bine am facut ca la 5.30 era in picioare...:))))
Felicia, Andreea adormea la loc...problema cu Maria e ca nu pot sa o adorm la loc. Simpatica cu pishu!...hehehe
Olivia, felicitari! Si succese maxime in continuare!
Vaccinul anti hepatita A e cu rapel la voi!?...
Cica reteta garantata de copil cu oki albastri (noi nu avem, maria da) este ca sectoristul sa aiba okii albastri! Cel putin asa mi-a zis nenea pediatrul mie...hehehe
Tuns ...vreau sa o tund iar pe Maria, de data asta taica-su o sa o tina si bag masina in functiune, ca d'aia dadui o carca de bani pe ea (mai ales ca nu ma mai incumet sa capresc copilul in halul in care am facut-o cu foarfeca!)
Ea are oricum parul des si carliontzat , problema e ca nu mai sta la baie sa o limpezim, asa ca daca nu vreau sa faca mai multe coji in cap decat are trebuie sa o tund.
Marina cred ca a vrut sa fie sigura ca cititm...tot o smecherie e si asta!
Liliana, te tii de bancuri! Cate unul in fiecare dimineata, ai norma! Am zis!...:)))
Mihaela, sanatate lui Edi! Sa treaca repede!
Hai ca uitai ce am mai citit! O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata, scriu pe fuga ... sar`na de raspunsuri la intrebarile de ieri.
Eu am citit tot :-) am vazut poza cu o burtica foarte, foarte frumoasa si o mandra de fetita zambareata
Sa raspund la ce discutarati ...
Giulia isi toarna ea apa in cap cu galetusa ... deci eu pot lejer sa o smotruiesc in voie :-) Asta de cand a descoperit magia spumei de baie ... zbiara "mai puma, mai puma" si dai sa curga apa sa faca "puma`"
Concluzionez ... ii las parul sa creasca mandrei sa ne obisnuim cu codite si-l voi mentine la o lungime rezonabila, zic io, pana voi baga foarfeca :-)
Cristal - Giulia doarme de oboseala ... in we mai patim ca nu are kef si mai ies cu ea dupa pranz si lapte la o tura de plimbare in jurul blocului, minim 15 minute si apoi o inchid in camera ei si gata, io dispar.
Sunt prin zona ... sper sa mai apuc sa scriu.
Pupam trupa, sanatate tuturor si spor la trebi` !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
pako spune:
monica si la noi a fost cu cantec limpezitul parului...am gasit o smecherie....o pun in cada si las apa la robinet sa tzaraie si acolo ii sun sa spele ea pe cap ursu sau orice maimutoi, apoi ii spun ca-i randul ei si o apropii de robinetul care tzaraie, ii spun sa tina putin capul pe spate si merge...incercati si voi...poate tine.
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
alice2004 spune:
Gabi, ma bucur pentru terminarea santierului la voi acolo ! Se pare ca 13 de azi a venit cu vesti bune pentru tine !! Pupici lui Stefanel, cu cine o sa mai stea el la joaca daca meshterii pleaca ???
Monica, sa stii ca si pe mine ma macina intrebarea asta existentialista cu de unde au vereeee copiii astia atita energie ??? Pina acu nu am descifrat raspunsul ... Si sa stii ca si eu am incercat pusul la dormit cu forta la Andrei si m-am umplut de o mie de alti nervi si am obosit muuult mai mult asa, in consecinta am renuntat ! Te anunt ca la noi NU a meeeeers !!
Cit despre limpezitul parului, daaa, cunoastem problema, Andrei facea crize cind era sa ii dau cu dushul in capul samponat, dupa care am gasit o solutie - zic eu - oareshcum salvatoare, pe linga faptul ca si eu ii dau o jucarie sa o spele pe cap cu spuma si sa o clateasca el, am luat un prosop mititel si ii acopar ochii cind dau cu apa !
In cele mai multe din cazuri a mers fara oracaieli prea multe, ca eu una cred ca apa care ii intra in ochi il streseaza ! Si de multe ori am fost singura la baie, asa ca a trebuit sa ma descurc cumva sa tin si copilul, sa il si clatesc fara sa se zbata ca pestele pe uscat !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete