Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Fetele multumesc la toate de sfaturi. Nu vrea orez desi el e fan pilaf de toate felurile, nu vrea puiut, nu vrea "bete" cum spune el la grisine si altele, tot ce a vrut este salam din sendvisul sora-sii pentru scoala si pentru ca se tavalea pe jos am cedat si i-am dat mai ales ca e nemancat de 2 zile in schimb bea la greu ceai si apa ;

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mihaela, sanatate lui Edy!
Marina, ti-au disparut puterile??? Ntz, ntz... postezi la rand... Cat despre rahitism si prescriptii medicale, io nu ma mai pronunt. Raman la 4 picaturi, ca io uit mereu sa-i dau.
Despre tuns: da, parul se mai aspreste. De indesit eu nu cred ca e de la tuns...
Am plecat spre casa...
Seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am venit sa va spun si voua ...ca sintem foarte mindrii de noi!.Echipa noastra de laborator este se pare prima in lume care a reusit in caz de mica epidemie sa izoleze din mostrele din mediu..aceeasi ..exact aceeasi tulpina de E.coli hemoragic care a produs imbolnavirea a citeva sute de oameni si decesul a 2 prin consumul de spanac...Nu ne vine sa credem (eu si al meu sot)...ca am facut parte din aceasta reusita! Yupiiii
revin..cind imi mai trece din euforie

Mergi la inceput

Vad ca reteta mea de tarta nu a avut succes:)))....
Marina sint anumite semne ale rahitismului (deficienta vit D...dar nu mereu...mai sint si alte cauze ale rahitismului): picioare cracanate, coaste evazate (Dana...nu-e evantai ..dar sint mai defacute spre burtica....si copilasul pare ca are burtica de pensionar_, mataniile costale (se simt la coaste niste gilme), stern escavat..etc.
Si eu stiam asa cum a scris Daria..in lunile cu R...Mai nou cred ca nu se mai da...urmind modelul american :)))Si in consecinta..soare mult..dar nu asa mult ca fac cancere
Mihaela...nu-l forta sa pape nimic...hidrateaza-l si ai rabdare...trece...in 4-5 zile...fara medicatie...
Daria ma intrebai de analize...Aici se fac primele analize la 1.5 ani si apoi nu prea daca copilul este sanatos...si fara probleme! Vaccin antihepatita A la 2 ani si rapel la 2.5 ani.
Ioana...portita inca nu are..dar ii face mama...si unde mai pui...la mare!

Si eu ma inscriu in categoria celor care iar fac ture toata noaptea..intre sot si copil...eu as dormi cu el..dar efectiv nu ma pot odihni...el vrea sa stea lipit de mine..sau sa doarma pe mine daca se poate!Aseara de la 12 jumatate si pina la 1.45...s-a chinuit sa readoarma...si nu-i era somn..vedea ca sint necajita (ca deh azi noapte m-a apucat gitul. nasul ..toate)si imi spunea in continuu...mami..soi (sorry) si ma pupa...sa mai zici ceva!
Cristalinule..trebuie sa gasesti o metoda..sa va faca fericiti pe amin-trei!
Gabi...spor la constructii..Si Uka ar fi fost incintat! Sa-mi spui cit a costat fundatia cind o sa fie gata!Merci!
Roxa pune-l pe Pat sa -ti faca ..photo!
Dana sanatate lui Vic!
Marcela...cum este la gradi?
Liliana iti mai trebuie vreun numar de telefon de la vreo agentie de aici? De Adina eu nu mai stiu nimic..chiar i-am adus ceva din US si nu a mai aparut sa-si ia pachetul nici pina-n ziua de azi
Adela si Robi ..azi nu ati dat raportul! Pe Anca o mai lasam putin...

edit Carmen baga analizele sa le vad...probabil ca Ilinca este la fel ca si Uka...Hb este ok dar are semne de o posibila anemie...(adica depozitele de fier din organism sint micsorate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara!

Olivia, exact la fel fac si eu tarta....Felicitari pentru realizare!
Anca,deocamdata inca mai pot dar nu stiu pana cand.Timisoara a inceput sa-mi placa, chiar foarte mult insa eu una si maie m-as intoarece in de.
Liliana
Monica,am trecut si noi prin faza asta acum cam 4 luni...o luna de zile se trezea la 4 dimineata si readormea dupa o ora...faceam noptile pe rand cu tati ca nu am mai rezistat sa ma scol noapte de nopate....trece si asa.
E bine ca n-ai platit 4D-ul...io am dat pe el un mil juma...ma bucur totusi ca l-am facut ca uite asa am aflat de cordonul ombilical in jurul gatului
Mihaela, multa sanatate lui Edi!
Am vazut Tzucureii....ce de copii pe acolo...imi place cum se spala Ilinca pe dinti

Daria uite pun linkul mai jos cu poze

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Felicia ..poate reusiti sa va stabiliti la Buc..ati mai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doar atat vreau sa zic ca m-ati terminat cu vigantolu' asta, aici nu se da, drept urmare n-am ce sfaturi sa dau.
rox, unde-s pozelelllllleeeeee, please!
stiti vreo reteta de tiramisu fara ou crud?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele multumesc mult pentru tot.

Monica iar o noapte nedormita. Puneti iubita jaluzele din acelea negre negre sa nu raszbata pic de lumina...desi cred ca tot degeaba, ca si pe pipaite si va gaseste Maria.

Nora asa deci bb3...si cum o fi dar sa fie. Hai sa-ti spun un banc, apropo de cum o fi dar sa fie. Nu are farmec scris, ca trebuie arata, dar incerc. Apropo cum se inchina studenta, studentul si baba?
Studentul duce mana intai pe un umar si spune "Da-mi Doamne un picior aicea", apoi duce mana pe celalat umar si continua "si unul aicea", duce mana la frunte si spune "minte aicea" si duce mana jos si spune "tarie aicea."
Studenta spune da-mi Doamne una ata de lata si misca mana stanga dreapta , si atat de lunga, miscand mana sus jos.
Iar baba isi face o cruce mica mica in dreptul pietului si spune da-mi doamne una, cum ar fi da-mi-o.

Hai ca iar v-am spus prosti. 5 minute penitenta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,mai spala primarul asta al nostru strazile si trotoarele intr-o veselie ,cica cu aroma de brad,ehehehe
Tot la subiectul vigantol si rahitism,pe noi cand ne vede unul din doctori(ca eu-s aia care merg la 100 si fac ca mine)zice ca are niste mici sechele de rahitism adica niste gilme pe coaste plus iesit dinti si masele intr-o ordine personala,dar totzi(ca deh cupilul trebuie sa evolueze ca la carte)si cam atat,asa ca recomandat vigantol zilnic pana la 2 ani juma,exceptie lunile iulie si august si calciu in lunile cu r!Despre tuns,noi am tuns cupilul la un an si respectiv 2 ani(nu de tot)si s-au observat de fiecare data schimbari,parca firul mai gros si chiar mai des!
Olivia, felicitari!!!!Poate ne invitzi si pe noi daca luati vreun premiu important!!!!Ouau,super portitza la mare,si ca sa-ti spun un secret tot Luca este in avantaj,ca sotiorul meu viseaza sa aiba macar cuscra blonda daca nevasta nu-i!Auzi-i Nora???Te sacrifici si te faci blonda pentru binele baiatului???
Mihaela,sanatate multa lui Edi,este bine ca bea ceai,ca trebuie musai hidratat,si regimul strict este foarte important!!
Liliana super bancurile,eu am un defect genetic uit bancurile de la mana pana la gura!!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by polux

Fetele multumesc mult pentru tot.

Monica iar o noapte nedormita. Puneti iubita jaluzele din acelea negre negre sa nu raszbata pic de lumina...desi cred ca tot degeaba, ca si pe pipaite si va gaseste Maria.

Nora asa deci bb3...si cum o fi dar sa fie. Hai sa-ti spun un banc, apropo de cum o fi dar sa fie. Nu are farmec scris, ca trebuie arata, dar incerc. Apropo cum se inchina studenta, studentul si baba?
Studentul duce mana intai pe un umar si spune "Da-mi Doamne un picior aicea", apoi duce mana pe celalat umar si continua "si unul aicea", duce mana la frunte si spune "minte aicea" si duce mana jos si spune "tarie aicea."
Studenta spune da-mi Doamne una ata de lata si misca mana stanga dreapta , si atat de lunga, miscand mana sus jos.
Iar baba isi face o cruce mica mica in dreptul pietului si spune da-mi doamne una, cum ar fi da-mi-o.

Hai ca iar v-am spus prosti. 5 minute penitenta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

hahahaha...bun bancul.Pai nah....studenta am fost si m-a ascultat Doamne-Doamne si...am terminat cu bine,acum imi ramane doar crucea mica,ce mai pot spera?Inca n-am de ce ma plange,dar cine stie ce vremuri vin?

Kim...felicitari!!!!!!Bravo voua!!!Si la cat mai multe rezultate din astea grozavoase!

Mihaela...sanatate puiului!!Ti se rupe inima cand ii vezi bolnaviori.Bine macar ca se hidrateaza.

Cat despre tuns....io am oroare de tuns copilul scurt-scurt.Nu-mi place deloc.Fata a avut zulufi pana la 1 an si 8 luni,cand am tuns-o zero.Era molicel si zulufat.Dupa tuns,i-a crescut aspru,des si relativ drept.Se mai imbarliga pe ici pe colo.
Pe Rares nu l-am tuns zero,cu toate ca ar trebui,dar nu ma indur.
Eu cred ca depinde si de ereditate.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput