Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehee, Dana, ce-mi placusi - auzi, sa unga copilul cu Vigantol !! Cit despre pofta de mincare, sa stii ca eu i-am dat vigantol lui andrei conform prescriptiei cu 2 pic/zi pina in primavara si am reluat acum in toamna si nu am vazut nici un fel de efect negativ asupra felului in care maninca gizmo ! Dar asta e cazul nostru ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gizaz craist. m-ati omorat cu vigantolu'. eu nu ii mai dau deloc si punct, oricum nu are nimic.
Mihaela dar daca are diaree nu ii dai nimic? regim, ceai de menta, hidrasec/smecta? ca nu e a buna ce zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

.
Mihaela dar daca are diaree nu ii dai nimic? regim, ceai de menta, hidrasec/smecta? ca nu e a buna ce zici.

Ba da si smecta si hidrasec si menta mai putin regim ca nu papa nimic nimic dar il lasa in pace cA O SA CEARA EL CAND NU O MAI PUTEA DE FOAME
si l-am uns pe burtica si cu Flatilin, si comprese cu spirt la bunica si crema de galbenele la fundulet.sper sa-si revina amancat doar ceva paine goala dar nu prajita

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, sanatate lui Edi !! Poate ceva orez fiert sa functioneze la stringerea burticii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mucilagiu de orez (apa in care a fier orezul), morcov fiert. paine prajita, sticks-uri daca vrea, grisine, pretzeli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Vigantol nici eu nu i-am mai dat din primavara, tot asa o dr. spune sa-i dau, alta nu spune nimic, mai intreb la urmatorul control. Calciu nu i-am dat de la 3 luni, dar a baut mult lapte la viata ei si de la mami si de la vaca

Anca, si eu am tuns-o pe Stefi cu masina (2, nu zero) des, ultima data in august, inainte sa plecam la mare. Si la ea se observa diferenta. Inainte era parul rar si firul subtire, acum este uniform peste tot si firul mult mai gros si mai aspru. Poate reusesc sa mai pun si eu niste poze cu Stefania.

Mihaela, sanatate multa lui Edi si sa treaca repede. Si cu Stefi am patit la fel cand s-a stricat la burtica, facea numai la olita, nu vroia nimic de mancare, dar i-a trecut in 2 zile. Incearca niste grisine macar, daca nu vrea paine prajita.

Fug inapoi la treaba, va pupacesc cu drag!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, ilinca are hemoglobina 13.1 dar are lipsa de fier, cum vine asta??

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lol ce sobiekt pe plaku meu...deci cum e cu rahitismul asta? ca io'st acuzata ca'st mama iresponsabila ca nu am mai dat vigantol la cupil si aku cica are rahitism...sa-mi saie okii daca io vad vreo coasta evazata ...da ce alte semne mai sunt? daca scrie doua pagini mai inainte luati-mi gatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu si Carmenp - chiar se vede diferenta la tunsul asta asa de scurt ???
Eu nu o mai tund pe mandra pe motiv de urechi(mari), dar mi se pare ca are destul par in cap si e moale ca la tata`so(parul), ca si "textura" asa e de cand e ... si io chiar am tuns-o ...

Astept pareri pe tema parului si tunsului si efectelor miraculoase dupa tuns

Sanatate lui Edy !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu stiu cum e la fete cu tunsul sau doar daca e o coincidenta sau nu, dar si parul lui stefan s-a schimbat de la primul tuns incoace. Adicatalea nu mai e par din ala moale, cum l-a avut pina la un an, parul lui are acum aceeasi textura (si culoare si multitudine de vitejuri) ca si tata-sau!

Iar reteta cu ochii albastri mie cel putin mi-a scapat - la noi in familie toata lumea are ochii albastri (mai putin maica-mea...), dar mie nu mi-a iesit chestia asta, desi mi-am dorit - Stefan are o pereche de ochi caprui oricit si-a dorit sotul meu sa iasa ca ai mei...

Vad ca iar va schimbati opinii cu vigantolul - eu ii dau pastile, vigantollete, cite una pe zi in lunile cu "r". Nu stiu daca au efect sau nu, dar pediatra mi-a spus sa ii dau, asa ca am ascultat-o!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput