Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 17
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Gabi bine ati revenit! felicitari pentru inaintatul lucrarilor...asta e cea mai buna faza. si tie multe pentru scapatul de cele 8 kg....ai vointa nu gluma!
Mihaela nu am inteles ce e cu citatul ala de la Lia...am zis de atunci ca asa facem si noi dar ca dureaza maxim 10 minute statul jos si jucatul.
Eu is mai in urma; scrieti asa repede si mult ca nu mai ajung la sf.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
[
Oliiviia,vin s-o parasc pe Nora care atenteaza la nor'ta!Auzi Luca are portitza,ca s-o astepte pe mandra mea,ca sa vad care-i mai instarit!!
gorodeii
aripile mele
Ahaaaaaaaaaaa....deci avea dreptate alice cand zicea ca 'materialismul e in floare p'acilisha'....pai nu e drept...nici in NATO n-am intrat,cum sa ma lupt io cu Boeing-urile lor,io care am un biet Tarom?
Bey Carmen ochioaso....or fi chestii,vorbe...sentimente,dar ne facem si noi loc,nu?Nu ne jucam,luptam ca la Rovine,sa furam nora mai bine
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Din intelepciunea pediatrei lui Andrei citire : vigantolul nu se da in acelasi timp cu calciul, nu ca se opreste !! Adicatelea se iau la ore diferite, nu simultan !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
biluta28 spune:
Iar despre Edi nu pot sa vA SPUN decat CA E DERANJAT RAU LA BURTCA si se scoala noaptea si zice "mami caca" si nu face pana nu-l pun pe olita desi e numai apa la fundul lui si plange ca-l ustura-doare si funduletul si burtica.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Din intelepciunea pediatrei lui Andrei citire : vigantolul nu se da in acelasi timp cu calciul, nu ca se opreste !! Adicatelea se iau la ore diferite, nu simultan !
A pai e o vorba "cate bordee atatea obicee" pana la urma nici nu mai stii cum e bne
cristalina spune:
Daria, Alice, si noi tot cu 2 pic/zi in lunile cu "r" pana la acoala. Dar doctorita s-o fi gandit la coastele evazate ale lui Vic (pe care le are de altfel si Maria) ca necesita mai multa vit. D ...
Ma duc sa vad cum e Maria...o fi adormit la masa...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
io stiu de la fostu` pediatru a lu` ionu ca nu se da in aceeasi perioada cu ca, doar la schemele alea de arhitism ma punea sa-i facd injectabil
quote:
Originally posted by alice2004
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Stiu io de ce intru pe forumul asta! la toate, ca ati reusit sa ma faceti sa rad.
Pai sa le iau in ordine:
- daca mult vigantol da inapetenta, il scot de tot. dupa ce ca alerg copilu' sa manance....
- coaste asa cum is acu le avu' domu' de cand il stiu. Mie nu mi s-a parut ca s-au mai evazat de acu' doo saptamani. Apropo, cum se pot evaza coastele (ce doar nu's evantai?...)
- ca si vigantol in acelasi timp (ca perioada) i-am dat tot timpul. Nici macar regula ca n-ar trebui date la aceeasi ora n-am stiut-o... nu mai zic de regula cu "r"...
- Vicu a supt a ma'sa pana la 1 an si o luna... ar fi trebuit sa fie sanatos bocna...
Acu ma'c sa dau in bobi sa vaz cum fac...
vrabiuta spune:
danule, ia mata de ceteste de la linku' de mai devreme, si pe urma vezi daca-ti mai trebe bobi au ba.
cele mai frumoase
roller025 spune:
Marcela, am cetit. Si am ajuns la o concluzie: ori il ung cu vigantol ori il las la 3 picaturi pe zi... Ca de stat afara domnu' sta cu orele! sar'na!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4