Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la noi!

Suntem bine, atata doar ca eu am intrat in zodia insomniilor. Dorm foarte rau din cauza burtii si mai nasol e ca dupa ce ma scoala Tudor (si asta se intampla in fiecare noapte), imi trebuie vreo ora si mai bine sa adorm la loc. Timp in care bineinteles ca ma gandesc la prostii, adica imi trec prin cap scenarii nasoale in legatura cu nasterea, cu copilul, etc....brrrrr! Stiu ca e o prostie, da mai ales noaptea mi-e greu sa ma controlez.

Roxi, te-am visat azi-noapte. Eram undeva (nu stiu unde) amandoua cu sotii, era un fel de vacanta, sotii erau plecati nu stiu pe unde, iar noi doua faceam salata de ciuperci ( cum o fi si aia ca n-am facut niciodata, nici nu stiu daca exista). Hehehe...stiu de ce am visat chestia asta, ca mi-am comandat cartea lui Jamie Oliver si aseara m-a acaparat complet, si ma gandeam la tine cand vedeam pozele alea faine cu mancare....

Olivia, felicitari pentru realizare!! E mare lucru!

Bilutza, bine ca e mai bine!

Cristalina, eu chiar vroiam sa-mi dau si eu cu parerea...ma gandeam ca ei acum i s-a schimbat ritualul de somn (adormitul in brate) si e normal sa-si dea programul de somn peste cap. Dar mie mi se pare ca acum e momentul sa ramaneti tare pe pozitie si sa instituiti un nou ritual, care sa insemne inclusiv faptul ca dimineata cand se trezeste n-o bagati in seama, chiar daca stati treji, dar nu va jucati cu ea, nu-i vorbiti, ca sa inteleaga ca atunci inca e de dormit. Ca daca reveniti la cel vechi, mi-e ca o s-o legeni in brate pana la 9 luni sau mai mult. E doar o parere, tu stii mai bine, mai ales ca oboseala voastra acumulata, si a ei, trage mult in balanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Adeca nu ma credeti ca spala premarul strazile??E mare sarbatoare zilele astea la noi in targ,sic!
Nora,daca sotiorul meu este fericit(cu cuscra blonda)is si eu fericita!!!Asta am invatat-o intr-un "cantonament" cu fete,ne plangeam majoritatea de sforaiturile barbatzilor,la care o sotzie ideala zise"la mine daca sotzul adoarme primul si incepe sa sforaie eu is tare fericita,ca se odihneste mititelul"
Hai ca uitai sa va spun,dupa 3 saptamani am terminat si eu cu praful si zidaria!Amin!
Felicia super faza cu pishu!!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Olivia, felicitari!!! Cat mai multe succese de felul asta si chiar mai multe!
Mihaela, sanatate lui Edy! Cunoastem kestia cu tavalitul...
Monica, nu vreau sa te sperii, dar eu cunosc pe cineva care nu doarme noaptea decat maxim 4 ore, dupa care e fresh. Sper sa nu fie Maria asa.
Azi noapte am dormit toata noaptea cu Vicu in pat. A harait, a sforait, m-a luat la suturi la un mom dat... Altfel nici nu zici ca e bolnav...Alearga de zici ca e sanatos tun. Numai cand tuseste isi aduce aminte ca ceva nu e in regula...
In seara asta vine tati acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Adeca nu ma credeti ca spala premarul strazile??E mare sarbatoare zilele astea la noi in targ,sic!
Nora,daca sotiorul meu este fericit(cu cuscra blonda)is si eu fericita!!!Asta am invatat-o intr-un "cantonament" cu fete,ne plangeam majoritatea de sforaiturile barbatzilor,la care o sotzie ideala zise"la mine daca sotzul adoarme primul si incepe sa sforaie eu is tare fericita,ca se odihneste mititelul"
Hai ca uitai sa va spun,dupa 3 saptamani am terminat si eu cu praful si zidaria!Amin!
Felicia super faza cu pishu!!!!

gorodeii

aripile mele

Hahahahahaha....si nu te-a pufnit rasul cand ai auzit ineptia 'idealei'????Ete de aia nu ma fac io 'ideala'....sa nu sforaie sotzulHmmmm...am si noroc...ca nu sforaie,deci n-am motive.Asa ca ma pot scalda in defecte cat vreau.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana ba te cred, dar am zis sa nu carcotesti ca face asta
Cristal dumnezeule. eu cred ca nu e ok asa,.....sincera sa fiu as duce-o la un medic da' tu stii cum e ea....in orice caz inca sper sa fie mai bine!
Gabi felicitari! sa termine week-end-ul asta....te cred ca ti-a ajuns!
Danule hihi va reintregiti? distractie placuta
Mitzu ai fost de coma! vrei reteta de salata de ciuperci? ar fi misto sa mai venim si noi prin Sibiu....nu am mai fost din 2001!!!! mie-mi place tare mult! mai ales ca va fi si capitala europeana a culturii, o sa fie plin de proiecte interesante. si eu astept cartea lui jamie oliver....ma gandesc daca sa o dau cadou ori ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, io vi-am zis, la noi asta merge acum, incuiatul in camera. Prima data s-a facut ora 16,00 si nu dormea, nu va zic ce am facut de la 13,00 pana la ora aia si nimikkk, imi venea sa sar de la balcon, dupa care a devenit obisnuinta, lapticul, pupicii, "sevus, nani" si inchid usa. Nu ma duc sa o verific pen`ca aduce ghinion

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, nu revenim la ritualul cu culcat eu ci se duce taica-su sa o culce...tot cu forta...:)
El saracu zicea sa schimbam ca l-a urlat si la vomitat cateva zile la rand, dar cand o vad asa cu cearcane...

Aaa...pai e circoteca mare la noi.
Dimineata se trezeste, se da jos din pat...bezna (ca eu am rulouri de aluminiu pe care le dau jos si la somnul de amiaza). Ma ia de mana "sa ne sucam". Ii explic ca putem sa ne jucam si in pat...trece la "la pishu!" Adica eu, nu ea, ca stie ca daca ma duc la buda incepe ziua!...:))))
Si stau in pat si o las sa misune pe negura pana cand se pune in usa si incepe sa urleeee! Daca ma ridic in picioare e liniste, daca ma asez pe pat incepe sirena.
Acum a venit cu alta, sa aprind lumina. Ca pe bezna asa poate mai inchide vreunul dintre noi okii...:)))
Asa ca ii da cu "ap'umina". Taica-su a venit cu regula ca pana la 6.30 nus e aprinde nici o lumina. Asa ca azi dimineata am stat sa ne jucam pe pipaite o ora...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

As duce-o la doctor, da' cel mult imi da fenobarbital...

De rezolvat problema nu o rezolvam, ca la noi e psihologica.
Ea a fost adormita leganata in brate de mica, de catre mine, acum ca i s-a taiat portia face urat.
Ori o las sa adoarma cand vrea muschiul ei, dar nu cred ca e sanatos sa avem toti cearcanele astea...ori continuam sa incercam sa o obinuim sa adoarma cu taica-su.

Ioana, Gabi, felicitari pentru incheierea lucrarilor...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

cristalino....faza e crunta pt voi,cei mari....dar la cum povestesti...sa mor de nu ma ia rasulParca si vad cum atunci cand inchideti ochii,vine si va baga degetelele in orbita,sa nu care cumva sa adormiti

Eu cred ca si-a dat somnul peste cap si s-a programat sa se trezeasca cam la aceeasi ora.daca ati reusi sa o faceti sa doarma mai mult macar 2 zile,poate isi revine.Da,ar trebui insistat,chit ca va face nervii prastie,dar daca cedati acum...ati incurcat-o,ca va fi si mai tenace,ca stie ca va obtine ce vrea.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Monicule, si io cred ca treaba asta cu nedormitul este reactia ei la neluatul tau in brate, asa cum a fost obisnuita ! Si mai cred ca daca vreti sa scapati de povestea cu bratele sa insistati pina ce va ajunge sa isi dea seama ca poate sa doarma la fel de bine si jos, in pat ! O sa dureze ceva vreme, dar cred ca veti reusi !Acum stiu cum este sa fii prins intre insistenta si cedare, ca si la noi a fost cam la fel ... Andrei a fost si el semi-obisnuit sa fie luat in brate, au fost zile cind nu adormea decit plimbat in carutzul sport (prin casa) si leganat muuult si bine in acelasi carutz ... pina cind m-am ofticoshit si am zis "gata" si incet-incet l-am obisnuit sa doarma in pat ! Bine, de adormit adoarme numai cu unul dintre noi, dar zic eu ca si asta este un cistig ! Cit am fost la mare, aproape doua luni, numai cu mine adormea si erau foarte rare datile cind cerea in brate ! De cele mai multe ori cedam doar pentru ca sa adoarma mai repede, ca stii tu cum e cu programul de concediu la mare, vrei sa ajungi cit mai repede la mare, la soare ... dastea !
Cind am ajuns acasa, eu am inceput serviciul si acum sta Florin cu el si el cedeaza mai repede la cererea "in brate", asa incit simbetele si duminicile cind sint io de jurna a devenit greu sa il culc pe Andrei ... ne asezam in pat si ii spun ca e ora de somn si ca tre sa dormim si incepe joaca si foiala de cele mai multe ori ! Si sa il car in brate pin ce adoarme este destul de greu pentru mine, la kilele mele si ale lui, hehehe !! recunosc insa cu mina pe inima ca o mai fac si pasta, ca deh, ce nu face omu sa fie liniste in casa ?!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput