spaga la scoala auto?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

olim,
esti dura nejustificat.Nu baga toata Politia Romana in aceeasi cratita.Uscaturi sunt peste tot,nu trebuie sa generalizam.

Cat despre spaga pt permis:este posibil,cum spuneam mai sus,orice padure are uscaturi.Insa mi-e greu sa cred ca sunt atatia politisti inconstienti care dau verde la permis unora care nu sunt in stare sa conduca ...Tocmai Politia Romana face campanii mai nou pt siguranta la volan si mi se pare culmea ca ei sa nu respecte in primul rand aceste campanii.Cred ca mai degraba de spaga asta prin diversi intermediari beneficiaza chiar intermediarii
Stiu un caz care a dat de vreo 7 ori(desi avea bani berechet de spaga- pe care nu a dat-o)dar a preferat sa ia "pe bune" si pe cunostintele sale.Greu,dar a avut in final ceva experienta

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

unde-i dom'le subektu ala cu 'asa-i romania?'

scuza asta cu uscaturile... hmmm... stau prin straini de aproape 20 de ani si in acest timp mi-am luat io carnet si mai stiu o gramada de lume care a dat exemen si nu stiu cum se facu ca nici unul din noi nu am dat peste vreo uscatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

eu mi-am luat permisul prin februarie....si cei de la scoala m-au intrebat daca nu vreau sa platesc si doar ma duc sa iau dovada...asta insemna de la 1000 E in sus la sala si 2-300 E la traseu! cum nu ma dadeau banii afara din casa si chiar daca ii avea oricum nu ii dadeam pentru ca puteam sa fac orice altceva cu ei....am refuzat! si bine am facut!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru ALEX

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Aoleu ce sume!!! Chiar n-am auzit de asa ceva.
Cand am dat eu examen auzisem ca sala nu se aranjeaza cu nici un chip, pe aia trebuia sa o iei pe bune, iar traseul ar fi fost cam 100-150 Euro. Mie nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa dau spaga ca sa iau permisul. S-a adus vorba despre sumele astea pentru ca n-am luat primele 2 dati traseul si ideea era ca nu merita sa platesc ca uite cat costa. Am luat a treia oara "pe bune".
Intr-adevar daca vrei sa platesti examenul "tranzactia" se face prin intermediul instructorului. N-are curaj politistul sa primeasca bani de la cine nu cunoaste, iar pe instructori ii cunosc. Si mai auzisem ca trebuie totusi sa nu faci greseli flagrante gen neacordarea prioritatii pentru ca nu-ti pot da permisul cu toata spaga data.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by andre_ea
Si mai auzisem ca trebuie totusi sa nu faci greseli flagrante gen neacordarea prioritatii pentru ca nu-ti pot da permisul cu toata spaga data.

cand e vorba de spaga (si ea sa ajunga, intr-adevar, la politist), esti dus, de obicei, pe un drum drept, fara viraje, fara probleme de prioritate; daca vede ca te misti nitel, te poate pune, eventual, sa tragi pe dreapta si sa dai un pic cu spatele. deci, chiar nu esti pus in situatia de a face greseli flagrante. poate doar sa nu fii in stare sa pleci de pe loc...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by voljena

scuza asta cu uscaturile... hmmm... stau prin straini de aproape 20 de ani si in acest timp mi-am luat io carnet si mai stiu o gramada de lume care a dat exemen si nu stiu cum se facu ca nici unul din noi nu am dat peste vreo uscatura

Draguto,
era vorba de Romania,nu de "strainezia"Chiar n-am fost explicita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

quote:
Originally posted by voljena

Draguto,
era vorba de Romania,nu de "strainezia"Chiar n-am fost explicita?

scumpo,

sa inteleg ca uscatura exista exclusiv in limba romana?!?

Mergi la inceput