spaga la scoala auto?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Aceleasi intrebari mi le puneam s eu cand am dat examenul de permis.
Din fericire pentru mine eu am decis sa nu dau spaga ca sa-mi testez abilitatile si sa stii ca din prima am reusit.
Asa cum a spus si Mishulina grilele sunt foarte clare si daca citesti cu atentie codul rutier e imposibil sa nu le rezolvi.cat despre traseu nu trebuie sa te lasi intimidata.Eu am considerat ca sunt cu sotul in masina si nu cu un politai si am condus foarte detasat.
Asa ca sfatul meu este sa nu dai spaga .Incearca si apoi ai sa vezi.Bazeaza-te pe fortele tale.instructorii poate nici nu dau spaga mai departe!!!!!!!!!De ce nu va ganditi si asa.Am auzit de astfel de cazuri in care instructorii au cerut spaga si totusi cei care au dat banii au picat si atunci instructorii au dat imediat banii inapoi pe motiv ca politaiul nu a vrut sa-i ia pt ca au nu stiu ce control.
Deci eu cred ca marea majoritate a banilor ajung tot in buzunarele instructorilor................
Eu iti doresc mult noroc!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu ar fii ceva nou.
Cand am luat eu permisul, mi s-a cerut 100 de dolari, si cum nu i-am dat, am picat, si a doua saptamana am dat am luat cu 26 de puncte si nu am mai dat nimic.
Rusine politiei romane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ideea era ca eu inclin sa dau crezare la asemenea zvonuri, dar sotul nu
In nici un caz nu ma gindesc sa dau spaga.. ca doar nu este un curs gastronomc ori de masaj... cindva viata mea, a copiilor si/sau a sotului poate fi in miinile si cunostintele mele..

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey mie mi-e greu sa cred ca asa ceva se intampla in Bucuresti la scara larga din 2 motive:
1. am dat examneul acum multi ani si nu mi-a cerut nimeni nimic si am luat si din prima
2. nu ai idee peste cine dai in bucuresti,asa ca riscul e destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu mi-am luat permisul prin februarie....si cei de la scoala m-au intrebat daca nu vreau sa platesc si doar ma duc sa iau dovada...asta insemna de la 1000 E in sus la sala si 2-300 E la traseu! cum nu ma dadeau banii afara din casa si chiar daca ii avea oricum nu ii dadeam pentru ca puteam sa fac orice altceva cu ei....am refuzat! si bine am facut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Marina .
Exact aceeasi parere o am si eu.
Trebuie sa fii nebun sa dai spaga ptr permis .Pina la urma e viata ta in joc,ai carnetul in buzunar si Doamne fereste intri in primul stilp.
Dar chiar asa in tara asta totul sae rezolva numai cu spaga.

Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si eu stiu de astfel de practici demult. Si am reauzit zvonul acum 2 ani cand am facut scoala de soferi si mi s-a confirmat ca cutare persoana cere atat .. instructorii sunt in general cei care au grija sa spuna elevilor "procedura".
Nu este o regula peste tot adica nu putem generaliza, in cazul meu nu mi s-a spus sub nici o forma subtila sau directa, ca trebuie sa dau spaga. deci ...depinde de la caz la caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor nu trebuie luat carnetul cu spaga. La sala nu stiu cine s-ar baga, dar la traseu toata lumea se baga...si sumele difera de la 100-150 E la 500 E sau am mai auzit asa "o atentie"...ceva de baut scump...
oricum cei care sunt in situatia ca tot pica de cateva ori la traseu, ar fi bine sa dea ceva...scapa de o grija!!!
este o pierdere de timp luna de luna, sa stai la "cheremul" politistului

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by bufi

Fetelor nu trebuie luat carnetul cu spaga. La sala nu stiu cine s-ar baga, dar la traseu toata lumea se baga...si sumele difera de la 100-150 E la 500 E sau am mai auzit asa "o atentie"...ceva de baut scump...
oricum cei care sunt in situatia ca tot pica de cateva ori la traseu, ar fi bine sa dea ceva...scapa de o grija!!!
este o pierdere de timp luna de luna, sa stai la "cheremul" politistului

Bufi

Ete, asta mentalitate sanatoasa ! Si apoi mai aveti tupeul sa va plangeti de sistem. Cum drak intr-o tara civilizata, repet civilizata, nimanui nu-i trece prin cap sa dea spaga ca sa-si ia permisul ??? Exceptiile sunt foarte rare.

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

e fraier cine da, nu cine cere
nu imi e rusine sa zic ca n-am luat carnetul din prima, desi platisem masina sa vina in ziua respectiva la examen a plecat cu alti elevi pe un alt traseu
ramasesem ultima uitandu-ma lung dupa masina si sunandu-l pe instructor sa vina si el ioc pt ca nu fusesem "atenta" in timpul scolii

am picat dand pe o alta masina, la care ambreiajul mi-a venit de hac, mi s-a oprit motorul de 3 ori

m-am invatat minte, mi-am luat ore suplimentare la un alt instructor, aceesi scoala,dar cartier diferit, acelasi gen de masina

am facut scandal la scoala initiala ca am platit masina atunci si a doua oara nu o mai platesc, si am dat examenul pe masina pe care invatasem initial cu instuctorul care nu ma invatase in toata scoala cat ma invatase celelat in 3 sedinte si am luat carnetul, desi picasem cu politistul cel mai rau, care in momentul in care se dadea jos din masina, in cazul in care te pica, trantea usa nervos de ziceai ca trece tirul pe langa tine si-ti mai zicea si de 'dulce'

am stiu ca pot si ca indiferent de nr de esecuri pt carnet tb sa muncesc eu si nu banii din buzunar

Mergi la inceput