Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

buna fetelor,
am facut o pauza din cauza netului, la mine au fost probleme, nu stiu daca si la voi, eu sunt in saptamana 25 si nu am nici acea dunga neagra nici lapte, nu stiu daca tb sa-mi fac griji sau nu, in schimb am ceve dureri de cap, in special seara si ma ingrijoreaza
imi doresc sa fac masaj pentru relaxare si o mai buna circulatie a sangelui (pt a mai consuma din calorii), daca ma puteti ajuta cu ceva locatii si preturi
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaron spune:

buna
locuieste vreuna din voi in titan, sau naste la spital elias?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtici vad ca sunteti fte haioase astazi, cu ingrasarea sotului faza este tare raucum o fi i asta trebuie sa traiesti ca sa vezi
Aventura multumesc mult pt lista, sunt fte mandra acum ca apar si eu pe lista. Am vazut ca ti-ai facut niste analize ti le-a recomandat dr ginecolog ? din cate mi-am dat seama suntem la acelasi doctor, te-am vazut pe la cabinet.
IoanaN multumim frumos pt informatii si filmulete, intotdeauna am optat pt informare si apoi actiune..
Aelita esti fenomenala, sa poti raspunde la toata lumea bravo
Michelle La Multi Ani sa fii fericita si sanatoasa si tu si bebita!
megbeng
eu am observat efectele vizibile ale graviditatii pe propria piele, sa mi se ofere locul sa stau jos la inceput nu-mi dadeam seama ma gandeam ce le-o fi apucat si mai tarziu mi-a picat fisa, colegii la servici chiar daca am o munca de birou sunt cei mai amabili de uneori nu-mi vine sa cred ce se intampla(lasa nu fa tu lucrul asta ca il facem noi, vezi nu sta in picioare mult, )... si numai sfaturi de i-mi vine cateodata sa o duc razna cu capul.
Gio sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa ca de frumoasa e.felicitari

va pupic pe toate pe buric
trebuie sa mai recuperez din urma
nadiutapm 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Buna fetelor,

Cu intarziere Michelle, LA MULTI ANI!!!!!! Iti doresc o fetita sanatoasa, mancacioasa si frumoasa, multa multa liniste si fericire!!
Te rog sa-mi dai mie datele tale si te trec imediat in listutza..

Ioana, iti multumesc mult pentru raspunsul tau de ieri!! M-am mai linistit putzin dar..astazi am sunat la IDS unde am dus saptamana trecuta mostra de urina si tocmai mi-au spus ca trebuie sa merg maine sa o ridic si sa platesc antibiograma.....deci, cu alte cuvinte nu a iesit sterila.. Ioana, te mai rog cand ai tu timp sa-mi detaliezi putin ref. la ureaplasma si candida krusei - am vazut ca Gio spunea ca totusi nu ar trebui neglijate..totusi medicul meu a spus ca nu e nici o problema..

Nadiuta, eu tot la Tutunaru merg intr-adevar..nu mi-a dat in mod expres aceste analize, dar i-am spus eu ca le fac si el a zis ca e ok..eu sunt genul care sufla si-n iaurt..

Aventura 22+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Eli, te-am trecut eu si cu data nasterii..pupici

Aventura 22+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Michelle, iti doresc LA MULTI ANI si sa va dea Dumnezeu numai bine, sa fiti sanatoase amadoua, si tu si bebe.
M-am bucurat mult de vesti. Bravo voua si sa auzim numai de bine de acum incolo!

,21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna fetelor,

Eu am ajuns sa scriu la cateva saptamani. Am un program ingrozitor la serviciu, cam 10 ore pe zi, plus 2 ore dus si venit, ajung dupa 19.30 in fiecare seara si sunt epuizata. Plus mandra mea care ma ia de noua, desi e tare intelegatoare mititica.
Si toate astea se vad ...daca acum 2 luni la eco aveam colul 4.2 cm, acum o luna era 3.5, iar vinerea trecuta am avut neplacuta surpriza sa constat ca a ajuns doar la 3 cm. Sunt destul de speriata, am inceput sa am si ceva contractii, unele chiar dureroase si chiar ma simt rau...Din pacate, cel putin pana la 1 nov n-am nici o sansa sa-mi schimb programul. Sper din suflet sa fie totul bine.
Eu termin maine 26 de saptamani si intru in saptamana 27...mi se pare ca a trecut timpul extraordinar de repede...sper ca de data asta sa depasesc cele 34 de saptamani, la cat am nascut sarcina trecuta.
Eu nu am inca linia negra, la prima sarcina mi-a aparut cu o saptamana-doua inainte de a naste, o pigmentare a pielii de la buric in jos. Parca mi-a disparut dupa vreo 2-3 luni. Lapte nu am avut nici o picatura pana sa nasc, dar dupa..ohoho...o gramada, chiar pentru 2 copii, am alaptat pana la 1 an si un pic.
Kg am luat 5, si ultimele 2 in ultima luna.
Bebelusa e zglobie tare, tare, efectiv uneori imi zboara burtica in toate partile. La ultima eco, 25 de sapt si o zi, avea aproape 800 de grame si este foarte bine.
Eu am facut analiza de toleranta la glucoza, a durat intradevar 2 ore. Cum m-am dus mi-au luat sange, apoi am baut un pahar de glucoza si dupa o ora mi-au luat din nou sange. Dupa inca o ora iar mi-au luat sange. Am deja si rezultatele, valorile mele sunt mult sub limita inferioara a valorilor normale, sunt hipoglicemica dar cica n-ar fi o problema, doar daca erau mai mari.
Nu mai stiu cine a intrebat, dar cu ureaplasma chiar nu e de glumit. La prima sarcina in primul trimestru am inceout sa am sangerari. La analize a iesit ureaplasma pozitiva. Aam facut tratament si am scapat si de ea si de orice sangerare. Si medicul meu a spus ca poate provoca avort spontan si din tot ce am citit atunci m-am speriat foarte rau: intradevar zicea ca poate provoca avort spontan prin ruperea membranelor. Aasa ca eu as mai consulta inca un medic macar.
Cat despre nasterea naturala, eu am nascut natural, dar am avut epiziotomie, bebele era prematur (34 sapt), desi nu f. mic, 2250 gr, dar avand oasele capului inca f. moi, nu trebuia sa intampine prea mare rezistenta. Dar m-am refacut imediat. In afara de o mica jena acolo unde a fost epiziotomia, care a durat vreo 2 saptamani, m-am refacut extraordinar de repede. La 2 ore mergeam pe hol, plus ca apoi si la alaptat si la absolut orice n-am avut nici o problema. Bebele a stat de la bun inceput cu mine, si a fost extraordinar. Ma uitam la prietena mea care tocmai ce a nascut prin cezariana si isi revine extrem de incet.Plus ca-i este foarte greu, o doare burta de nu mai poate, se misca greu, nu poate tine copilul bine in brate, nu poate alapta cum trebuie ca nu poate sprijini copilul din cauza burtii, si chiar si acum dupa mai mult de 2 saptamani de la nastere o doare groaznic operatia. Brrr, eu eram ca o caprioara pe langa ea, inca din a doua zi. Cat despre cum am ramas dupa nastere...pot spune ca foarte bine, iar dupa cum zice cineva, chiar am avut probleme o buna bucata de vreme ...cu stramtimea...asa ca din punctul asta de vedere chiar nu a aveti de ce sa va temeti.
N-am avut timp sa mai citesc deloc ce ati mai scris in ultimele saptamani, doar ultimele cateva pagini...asa ca daca nu am raspuns la ceva, va rog nu va suparati.
Sarcina usoara in continuare!

Ruxi 19+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Concediu vara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Pupici pe burtici!
nu v-am mai scris de mult...am ajuns si eu in tara si nu am avut acces la internet dar acum gata,s-a rezolvat problema!
nu o sa mai plec pentru ca nu imi mai da voie dr.vreau sa va spun ca vom avea si noi exact ce ne-am dorit:un baietel.ne-am gandit deja la nume:David Mihai.Cum vi se pare?
am mai multe probleme si poate ca voi v-ati documentat mai mult si ma puteti ajuta:cum vi se pare dr Calciu si maternitatea Filantropia?asta bineintele daca sunt printre noi mamici care merg la acest dr sau au auzit de el.
pe periada sarcinii am avut unele probleme si m-am consumat cam tare.am facut din tantar armasar si am plans destul de mult!am promis puiutului meu ca nu o sa mai fac.cat de tare credeti ca l-a afectat starea mea?stiu ca simte dar...Doamne fereste nu vreau sa pateasca ceva psihic,chiar daca la d2 mi s-a spus ca e perfect sanatos.cunoasteti mamici plangaciase ca mine?cum au fost puiutii lor?voi ce ati citit despre astfel de stari?serios,ma ingrijoreaza tare...
va pupic si astept sa imi scrieti..
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

A propos de nasterea natur, pentru fetele care stiu engleza, uite un link in care diverse fete care au nascut povestesc cum au simtit ele "durerile facerii". Foarte interesant! http://www.pregnancy-info.net/QA/answers-what_do_labor_pains_and_contractions_actually_feel_like_/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marinar,te-am adaugat la yahoo.merci!
Michelle
,eu tot intrebam de ce nu esti pe lista! da la fete data ultimului ciclu,si data probabila de nastere.si,optional,data ta de nastere,doctorul .
Inca o data iti urez LA MULTI ANI SI SA ITI TRAIASCA FETITA MARE SI SANATOASA !!!!
ma bucur tare mult pt tine!! sa vii cat mai des sa ne povestesti cum esti,cum te simti.iti promit eu ca ai sa duci sarcina la termen,eu am tot zis ca astept o minune,ca nu s epoate sa ti se intample asa ceva!! o sa avem cea mai asteptata fetita de aici de la mamici ,care ne-a dat cele mai mari emotii !! si o sa fie printesa noastra ! ca toate am suferit pe langa ea!
Catalina,cum mai stai cu mancariciul in fund?
Amaya,barbatii trec printr-un proces de sarcina psihologica,si au si ei niste transformari hormonale,si au pofta de mancare ,de dulciuri,se enerveaza sau emotioneaza ca o gravida...e demonstrat stiintific.
oricum,sa fie sanatos sotul tau si sa ii fie de bine kilogramele ! si al meu s-a mai ingrasat un pic,dar sa stii ca eu il vad ca mananca chestii pe care inainte nu le manca,in special dulciuri de care el nu se atingea,puteai sa ii faci tortul depe fatza pamantului!! acum mananca mai mult ca mine,ducliuri!! eu nu prea mananc,am momente in care mananca multe,dar apoi nu gust cu saptamanile!sa ma intreb din ce ma ingras ca nu mananc dulciuri?ei,pai daca mananc mai mult ca niciodata,cum sa nu ma ingras!!! si nu mananc mult,hahaa,zic eu,dar recunosc ca mananc mai mult ca inainte.
eli
,iubita,pe mine m-au trecut fetele.de cand zic si eu sa pun mana...de-aia le admir pe fetele care isi omoara timpul cu noi toate,si nu lenese ca mine.

fetelor,treceti-o ,va rog ,si pe el ELI CU DATA DE NASTERE_06.01.1977

daconst,nu daca mama are baietel se ingrasa barbatul.orice ar avea,e vorba de sarcina psihologica si de transformari hormonale si la barbati.bineinteles ca nu la toti barbatii.o fi la aia mai sensibilosi.al meu are sarcina psihologica si avem fata,vreau sa spun ca la inceput avea stari de ameteala si de rau.apoi a trecut la ducliuri.ei,si nu neaparat se ingrasa,depinde fiecare ce transformari are.si nu neaparat se ingrasa,pot sa si slabeasca,adica sunt dereglari in functie de fiecare!
R MARCE,SI EU TE AM IN LISTA!
MA BUCUR CA NU VA CERTATI:)
mushulica,in functie de rasa,femeile nasc mai usor sau mai greu.de aici si in functie de fizic.astea nu sunt babisme,e stiintific probat,deasemenea.
pako,am vazut pozele! frumoase si mamica,si fetita,si burtica!1

fetelor,asa imi place,cand puneti link aici direct,ca asa stim cand ati pus noile poze si care sunt,sa nu le mai caut la poze pe prima pagina,intre toate cele.

Ioana,te apreciez pt informatiile pe care ni le dai.pt cum te implici in fiecare subiect.cred ca daca citim cu atentie mesajele,percepem si tonul,nu doar ideea.:)
gio
,foarte frumoasa fetita ta! sa iti traiasca! dar bebele mai mic,Radu, cine e ,cu ea?imi place mult cum e tunsa si cum ii sta!patutul si camera sunt ale bebelui care vine sau ale lui Radu?
Daconst
,pe mine,acum o luna,m-au tinut o ora la analiza de glicemie.sange,apoisucul,apoi o ora stat si iar sange.nu am stiut ce analize fac,ca mi-as fi luat si eu o carte,ceva sa numor atat de plictiseala.si vreau sa zic ca m-a bagat in seama un mosulica.prima data ma intreba ce vrea sa spuna in articolul al carui titlu el il vedea,de pe ziarul pe care il citea o femeie pe alte scaune,in fatza noastra!! pai de unde sa stiu eu ce citeste aia acolo?? pana la urma nu a rezistat si s-a dus la ea sa o intrebe ce spune in articol!apoi imi dadea coate,sa ma atentioneze ca uite lumea la ce ora vine la analize cand se stie ca trebuie sa vina la 8 !!! ia uite si asta!! si ii directiona pe toti,acolo e liftul,ai venitcam tarziu,tu suna dincolo,ciocane colo...asa ca mi-a trcut ora!!
criss,unde gasesc si eu scris despre infuenta dezordinii? eu stiu despre ce e vorba,am citit de mult,dar voiam sa ii dau cuiva tare dezordonat,ca eu ii explic in cuvinte sarace.
despre problema cu femeia cu nasterea usoara,eu zic ca are si ea niste transformari de trecut,dar ii e mult mai usor decat celorlalte.nu mai are si o cusatura in plus.
nadiuta,sotul tau nu a demonstratnici o transformre hormonala pana acum ,vis a vis de sarcina ta? nu neaparat ingrasat,orice transformre,somnolenta,slabire,greata,etc..Nu e obligatoriu la toti,oricum!
eli,acum vad ca te-a trecut aventura pe lista.
ruxi,cum rezisti in ritmul asta de 12 ore pe drum??ai grija de tine,mai ales ca si prima a fost prematura!chiar nu exista solutie sa iei concediu??
Haricleea,felicitari pt David Mihai ! frumos nume!cand faci din tantar armasar,gandeste-te ca bebelusul din burtica ta sufera !!!! imagineazati-l plangand si pe el rau rau ,si atunci trebuie sa te potolesti!
acum o iei iar pe alta carare si iti faci griji ca ai plans si ce a patit?? vrei bataita?deci plangi,si nu te opresti,si apoi incepi ir grijile ca ai plans!! e vorba ca el sufera atunci pe moment! nu ca nu iese sanatos sau mai stiu eu ce.si la fel sufera si cand te agiti,dai in contractii si alte alea! cand tu plangi ,simte si el ,VA IESI PERFECT SANATOS,dar de ce sa il faci si pe el sa planga micutul??? simte ce simtit tu.nu e grav pt viitorul lui,dar e mai bine sa se simta si el alintat,bagat in seama,nu zguduit in burta de plans!
ai grija de tine si sa nu te mai prind ca plangi ca iei bataie!

mesajele apar inca aiurea,asa ca nu sunt sigura ca am citit chiar tot.

28+

Mergi la inceput