Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Da floricica mea, tot de la bfree e tetina. Pai mai, e posibil ca sotzul sa nu-i fi gasit ca si eu i-am cautat si i-am gasit la fructe si erau vreo 8 in total. Asa ca du-te si da-i un pupic sotului daca l-ai certat prea tare. Si m-am prins in seara asta ca ar cam trebui sa schimb si tetinele de la level 2 la 3 ca e clar ca are nevoie de un orificiu mai mare...asa am dedus eu.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulino, de cand e Frumushescu mucios? Inteleg ca sunt ceva zile, de le numeri... ei bine, Alec a fost mucios foarte multa vreme, nici n-am tinut socoteala, dar si cand i-au trecut, parca nici n-ar mai fi avut vreodata. Si nu i-am dat decat vit. C si i-am pus mult ser fiziologic in nasuc.. asa incepeam ziua...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Lacramioara, azi noapte am realizat ca are multi muci in nas si de pe la 2 noapte am stat de paza, deh e prima "boala" a lu' fi-miu si am fost ingrijorata. Deci nu aveam decat o zi...insa daca citeai mai bine mesajul meu am spus ca astept un raspuns OPTIMIST

Si "mult ser" insemnand cat? O fiola, 2 3...din jumate in jumate de ora din ora in ora sau la oki? Si vitamina C la felce cantitate? Stiu ca ai mai scris dar nefiind interesata de subiect nu mi-am luat notitze.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Da floricica mea, tot de la bfree e tetina. Pai mai, e posibil ca sotzul sa nu-i fi gasit ca si eu i-am cautat si i-am gasit la fructe si erau vreo 8 in total. Asa ca du-te si da-i un pupic sotului daca l-ai certat prea tare. Si m-am prins in seara asta ca ar cam trebui sa schimb si tetinele de la level 2 la 3 ca e clar ca are nevoie de un orificiu mai mare...asa am dedus eu.

uite cum cresc

da, da, schimba-i numarul daca ti se pare ca oboseste Frumusescu! Eu am deja si 2 tetine cu debit variabil, dar se ineca cu ele... la lapte, deci, o sa le folosesc pentru cereale cu lapte Acum am patru biberoane de la babybfree, si ma descurc mai bine cu 4, cand aveam 2 stateam toata ziua cu mainile in apa sa le spal, sterilizatorul mergea numai pentru cate unul... iar degetele mele erau bureti.... acum spal cate 2 o data, ba' se aduna chiar cate 3. In afara de mine nu se mai incumeta nimeni sa le spele, sotul cateodata, dintr-un acces de harnicie.. dar maicamea nu, bona nu... caci au vazut cum le inspectez, si le-am poftit sa ma lase pe mine, adica le-am dat de inteles ca nu-s multumita de prestatia lor... asa ca, mi-am facut-o cu mana mea

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

AAA, eu am 6 si in sterilizator incap 4, asa ca probabil iti inchipui ca e boierie la mine, dar nu, nu nu. Nu le las sa se stranga ca ma tampeste spalatul asta al biberoanelor bfree. Sotul se incumeta sa spele ultimul biberon al zilei pentru ca eu am scurta la mana dreapta de atat frecat la ele si culmea nici eu nu sunt multumita de prestatia lui dar....

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Seara buna!
Lacri , multumesc pentru zane.
Si aici e Victor:
http://www.dropshots.com/abibrinza

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Lacramioara, azi noapte am realizat ca are multi muci in nas si de pe la 2 noapte am stat de paza, deh e prima "boala" a lu' fi-miu si am fost ingrijorata. Deci nu aveam decat o zi...insa daca citeai mai bine mesajul meu am spus ca astept un raspuns OPTIMIST

Si "mult ser" insemnand cat? O fiola, 2 3...din jumate in jumate de ora din ora in ora sau la oki? Si vitamina C la felce cantitate? Stiu ca ai mai scris dar nefiind interesata de subiect nu mi-am luat notitze.

uite cum cresc

n-o sa-l tina cat l-a tinut pe Moaca, nu uita ca al meu copil nu respira deloc pe nas cand am venit de la maternitate, stii povestea... cred ca l-au tinut acolo in curent si a avut o raceala destul de nasoala iar el era micutz, adica avea cateva zile...
ser ii pun cate un sfert de seringa de 2 ml la fiecare ora... rau nu-i face, in nici un caz, iar el poate astfel sa respire bine... nu folosi pompita prea des, caci el stranuta si da mucishorii afara singur! Il mai pui pe burtica, ca sa-i fie mai usor sa-i dea afara. Iti spun din experienta

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Arabela ce iti explica tie Victor acolo??? MAi se trag astia mici de boudyuri, tricouri sau ce mai au pe ei mama mama. Iti inchipui cand ii dadeam sa manance si si-l mai baga si in gura odata cu cerealele si incerca sa se intoarca pe burta....Al meu nu sta decat pe burta daca nu e tinut de hamurile bouncerului sau ale carutului, asa ca Lacramioara in privinta statului pe burta nu-mi fac griji. Multumesc pentru ajutor .

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Seara buna!
Lacri , multumesc pentru zane.
Si aici e Victor:
http://www.dropshots.com/abibrinza

poze

de cand cu Razaciosii, vreau sa va spun ca va recunosc bebelusii (celor care ati intrat in club) dintr-o mie...

Bulino, vit. C ii dai 5 picaturi de 3 ori pe zi... iar cand aveam fiole i-am dat o fiola la 2 zile, dar acum nu se mai fabrica, cum bine stii...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmina, cred ca nu-i convenea bluza si cerea alta.Da, se trag de toate cele, al meu se trage mai nou de picioare.Si stai linistita cu mancatul.Eu am inceput mai demult cu lingurita si timp de o luna a urlat la mancare.Acum deschide gura daca ii place.Are la mofturi ca seamana cu mine.Dar se face el mare si om scapa poate.Astazi am fost la un gratar si a fost cel mai cuminte copil din lume cu exceptia mancarii.Mi-a facut curaj sa mai plec cu el prin lume.

poze

Mergi la inceput