Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Carmina,
Eu am observat dupa o saptamana ca Nichita are niste tipare de comportament.
Exemple: se culca pana in 8 seara sau dupa 11 noaptea (vorbesc de somnul de noapte); niciodata intre intervalul 8-11!!
are o cantitate maxima de lapte pe zi pe care o agreeaza (adica una foarte mica, de 600 ml) si orice incercare de a-i mari cantitatea se lasa cu urlete si vomitat..
stiu fara gres acum cand plange de oboseala, cand ca il doare burta si cand de foame; asta datorita wrapului, l-am tinut foarte mult o saptamana in wrap si l-am avut sub ochi tot timpul.

Asa ca, dupa ce am vazut care ii sunt preferintele, ritmul etc, am ales din ele ce ma coafa pe mine mai mult si le-am ridicat la rangul de lege zilnica.
Dar, de exemplu, ar fi extrem de greu sa il adorm la 9 seara. De fapt, pot incerca sa il adorm la 9, problema e ca tot ora 11 ne prinde pana il ia somnul, deci nu am rezolvat nimik.

Pe cand, daca il culc la orele la care ii este lui foarte somn, il pot pune in patutz pur si simplu, fara sa fie adormit;
daca e somnoros, are suzeta si vibratiile de la pat, se culca singur (nu tot timpul, cam 3 din 5 incercari imi ies...).

Cat despre muci, eu i-am tratat cu apa de mare in nas si atat. Doar cand nu a mai putut respira noaptea din cauza lor am apelat la Batista Bebelusului. L-au tinut vreo 7-8 zile (mucii).

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ok, urla la mancare dar macar manca? Sau se foia tot, se murdarea tipa, plangea intorcea capul si te exaspera? Ca pana la urma asta e ideea: faca ce facea dar sa manance.
Daca a fost asa cumine sa-i dam niste lui Victoras.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

La Moaca se intampla adesea un fenomen ciudat... urla ca apucatul cand ii dau sa manance... dar se calmeaza si isi continua linistit masa daca ii pun muzica sau uscatorul de par!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina eu am incetat sa dau zeci de mii pe fiole mai ales cand "expira" dupa ceva timp de la desfacere. Mi-am luat o perfuzie cu ser (2.6ron ) cat 3 fiole. E o sticla mare. Am bagat in capacul de la cauciuc un ac si l-am lasat acolo. CAnd am nevoie scot cu seringa sau bag in capul acului direct capul de pompita (am pompita cu capul moale - nu stiu firma- mi-a dat-o si cu cap de rezerva) si apas pe sticla perfuziei usor si umplu cat vreau pompitza direct.

Cred ca fiolele sunt super cand plec in vacanta. O esfaci o folosesti o arunci. Perfuzia ma tine pana o termin! 500ml de ser(card ca atat are)!!! whwhuuu!
eu am citit la "Parintii intreaba ..." (e acolo un topic cu mucii am sa il caut) ca nu e chiar indicat sa folosim mult ser ca usuca mucoasa sau asta iti doresti nu ?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Acum am vazut ca am devenit membru matur.. oare de cand??? si am 3 stelute roshii

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

la inceput nu prea intra nimic in gura lui.Era murdar tot si in jurul lui la fel.Apoi a mancat cu urlete si acum daca are chef si ii place.Nu mananca prea mult dar mananca.Sincer, eu dadeam pumni canapelei dupa 2 saptamani de urlat , pana ma durea pe mine, dar sper ca a trecut.Stii ce frumos e cand manca?Si ce rau dupa aceea cand nu mai vrea?Eu i-am facut un ritual, cand mancam il las sa puna mana pe linguritza( apropo nu vrea decat linguritza de inox, chestiile alea de bebelusi nu le suporta), chiar mai bem din canutza( caci nu servim nimic din biberon), ne spalam la chiuveta pe maini si pe fatza la sfarsit( asta e partea lui favorita, se uita in oglinda, vorbeste, se joaca cu tubul de pasta de ras al lui ta-su).Sa stii ca eram disperata la un moment dat dar acum e mai bine.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Am tot citit despre diversificarea asta, dar m-am pierdut deja pe drum... Nu e nimica clar...
Maine dupaamiaza o iau de la capat... se pare ca, daca copilul are greutate normala sau e grasutz se recomanda introducerea supei de legume, daca e mai slabutz, cereale...
Bine, schema americana e diferita...
Nu mai zic nimic pana nu citesc si rascitesc totul, pana ma lamuresc. Mag, hai sa citim in acelasi timp, sa ne mai consultam!
Noapte buna...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru ajutor.
Andreea daca gasesti subiectul inaintea mea te rog sa pui linkul...si da, cam asta vreau la ora actuala, nas uscat.
Lacra, felicitari pt. steluta
....Si uitati-va pe Discovery daca aveti chef, e ceva despre un medic din Brazilia care face minuni. Sper sa nu avem nevoie de el niciodata.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Carmina,
si io tot la asta ma uit...

poze cu noi:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Carmina,
si io tot la asta ma uit...

poze cu noi:

Acum s-a terminat. tu ce concluzie ai tras?
Personal nu m-a convins cu nimik, de fapt am inteles ca trebuie sa crezi, sa crezi in ceva...dar ca nu exista minuni ci doar intamplari fericite
Desi chestia cu opertaiile m-a pus pe ganduri.

uite cum cresc

Mergi la inceput