Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am scris un mesaj si am uitat sa ma loghez.

Doroti,genul asta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85656 de lista mi se pare mai citibila.Dar e ok si daca ramane lista actuala(la cat ma uit io la ea)Mi s-ar parea practic ca fiecare sa aiba varsta bebe-ului la semnatura.Si tabelul e interesant dar se poate si fara el(abea nu ne mai comparam copiii ca fiecare are ritmul lui)Care era intrebarea ca n-o vad????

Angelica,bine ca te mai areti si tu.Mie poza 7 cu zambetul de-a dreptul curajos imi place cel mai mult.E o dulce Sara

De 2 nopti dorm aiurea,Erik s-a trezit f des,ieri nici n-am iesit cu ei de oosita ce eram,azi va trebui sa-i scot,pe Rut a apucat-o iar gelozia,aseara i-a dat cu palmele peste fata in timp ce dormea(nu tare,detul cat sa-l trezeasca)....cand se apropie prea tare il vad crispat asa c-o sa-l mut in tarc unde o sa fie mai protejat.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Neata cireshici!
super moms cu 2, 3 copii care-si fac timp sa citeasca si mai ales sa scrie! Nu stiu ce m-as face cu inca unul (sau doi!). In timpul zilei Cri nu doarme mai mult de jumatate de ora o data, si atunci nu stiu ce sa fac mai intai prin casa.
Andreea, nu-ti fa probleme cu greutatea, Petra are ritmul ei de crestere, si apoi daca era ceva ti-ar fi spus doctorul; am inteles ca tu ai un pediatru bun. Uite aici http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304, e un link interesant cu grafice de greutate.
Cri refuza sanul seara, iar ieri nu a mai vrut de la pranz. Am dus lupte greco romane, pana la urma a luat tzatza, dar din pozitia culcat pe spate, extrem de incomod pentru mine . Nu stiu de ce face asa, caci noaptea si dimineata suge fara probleme. Am inceput de ieri sa iau nutrinatal, sa am mai mult spor la muls. Am mai luat niste tetine cu debit variabil, cu 3 viteze si le fixez pe biberon la pozitia 1, cu debit lent.
Mai are cineva probleme cu regurgitarile? La ce varsta ar trebui sa inceteze?
Gata, nu mai are stare. Am fugit.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Lyly multumesc mult ca neai treut in clubul rizaciosilor .
Lya mie tot imi placea acele pagini cu greutatea, dar din pacate nu am timp sa incerc sa o fac, dar ar putea Steluta daca are timp.
Angelica eu cred ca prima cea cu zimbet de soare(da asta dupa multa gindire ca sunt toate super faine).
Fetelor da nu a citit nimeni intrebarea mea sau nu stiti ce sa raspundeti??

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,CE PUNETI PE IARNA PT BEBEI??????

Io am pus niste dovlecel la congelator( crud,dat prin robot,in pungi), vreau sa pun si dovleac(asta sa-l pun in pahare??..de cati ml?) si nu stiu ce sa mai pun?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doroti, citisem intrebarea dar nu mi-a parut nimic ingrijorator asa ca am uitat de ea... Bebelusii viseaza mult, la ei predomina somnul cu vise care este mult mai agitat. Ma gandesc ca nu face asta chiar tot timpul, nu?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Doroti
Astept si eu un raspuns din partea cuiva de pe aici legat de morisca. si Raluca are momente in care isi roteste capul de la stinga la dreapta si invers cu o viteza ametitoare. si nu numai in somn.

Anileda
si noi ne mai luptam cu regurgitarile. mai rar ce-i drept dar tot apar.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Multumesc Diana.Asta vroiam sa stiu daca e normal sa faca asa sau are ceva.Deci e normal.
Adi si eu nu stiu a mea numai cind doarme face ca morisca cu capu, cid e treaza nu face asa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Anileda...de cum am vazut mesajul tau n-am mai citit nimik de teama sa nu uit sa-ti raspund.Si io am incercat cu tetinele cu debit variabil(avent),dupa ce bebe a implinit 4 luni(pe ele scria ca de la 3 luni sunt bune),dar nu se descurca deloc cu ele pt ca curgea prea repede si se ineca,indiferent daca le puneam la 3 sau la 1.Adik vreau sa zic ca prin ele curge foarte repede...asa ca nu te mai mira de luptele greco-romane pe care le duci cu ea ca sa pape din tzatzik.Io am alaptat-o 3 luni si am renuntzat tocmai din cauza acestor lupte care ma terminau,mai ales cand vedeam ce linistit sugea din biberon(tetina cu 2 orificii.Din biberon ii dadeam o masa seara de milumil pt ca 2 sapt nu luase deloc in greutate).Noaptea si dimineatza e prea adormita ca sa-si dea seama din ce papa...dar ziua...hmmmm...stie ea ce stie.Asa ca sfatul meu prietenes este sa renuntzi la tetina aia uriasha si sa schimbi cu una cu orificiu cat mai mic(chiar daca de la tine curge prin mai multe canale e mai greu de extras lapticul de acolo decat din biberon...asa ca macar din ala sa-i curga mai putzin).Asculta sfatul cuiva care a patzit-o si caruia ii pare rau ca bebe n-a supt macar 6 luni.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

la noi regurgitatziile au mai incetat(dar nu au disparut,insa cantitativ regurgiteaza mai putzin) din momentul in care a inceput sa pape mancare mai consistenta(piure de fructe,cereale)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Luana, Ioana???!!!!

Nu mai apareti???!! Nimic interesant sa ne "povestiti", "sa ne-mpartasiti"?!
Eu mai astept, nu mi-am pierdut speranta...

Somn usor tuturor!!!

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Ma scuzi, nu am priceput gluma. Poti sa o explici tu si pentru blonde, te rog...Multumesc.

fetele!N-am apucat sa citesc paginile trecute decat in diagonala, acum ma apuc serios. Sper ca toata lumea e in regula. ciresele
!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput