Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Mai acum chiar ca mi se pare un pic stanjenitor faptul ca Petra a luat mai putin de 1kg in doua luni .
A mai luat cineva asa de putin in doua luni?...am observat eu ca a slabit putin dar...nu ma asteptam sa nu aiba deja 6 kg .
M-am intristat.

... Parea mult mai mare in poza! Nu-ti fa griji! Si noi iti semanam! Mie chiar imi place ca nu e prea durdulie... Pare mai... delikata...

Sa fi fost voi (tu si Petra) in Cismigiu, duminica dupa-amiaza?! Am vazut mai mult un bb-u pitit sub un hanorac, mi s-a parut ca mami seamana cu tine, insa bb parea mai slabut si mai micut decat o stiam o pe Petra. Acum, ca te-am "citit" ma gandeam: sa fi fost voi?!

Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Luana, Ioana???!!!!

Nu mai apareti???!! Nimic interesant sa ne "povestiti", "sa ne-mpartasiti"?!

Eu mai astept, nu mi-am pierdut speranta...

Somn usor tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

LYLY809
multumim pentru calificarea in CLUB.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

angelica_g
cred ca si tu ai avea multe de povestit, mai ales daca ma uit la semnatura ta (Robrt, Razvan si Sara). Cred ca la tine e o distractie continua. Mi-ar place dar nu stiu cit as rezista. Raluca ne umple tot timpul, deci nu stiu ce am face daca am mai avea un copil.
tie
si
copiilor tai.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eu dupa o noapte nedormita de la scarpinat inca nu reusesc sa-mi revin. Urticaria mi-a trecut de ieri, dimineata cand m-am trezit dupa 2 ore de somn linistite (in sfarsit) datorita Peritolului nu mai aveam nimic. Dar nimic! In schimb picam la propriu de oboseala si mi se inchideau ochii. Sotul a venit mai repede acasa sa ma ajute ca altfel adormeam in strada cu pruncii.
Acu mandra s-o trezit la 7 , sta la mine in brate si e super vioaie si eu mooooor de sooooomn!

Mihaela, stai linistita, nu e diaree. Asa face si fiica-mea kk si in general copii alaptati. Daca ar fi cu puroi si sange sau apa apa eventual cu grunji si macar de vreo 7-8 ori pe zi ai avea motiv de ingrilorare. Atunci ar fi diaree.

Lia, asa-i ca-i fain tabelul cu greutatile? Din pacate nu ma pricep sa fac o pagina web, si altcineva vad ca nu se ofera, asa ca ramanem la listuta asta de care are atata grija Doroti

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Lyly iarta-ma ca insist, poate n-ai vazut sau poate esti ocupata si n-ai apucat inca sa pui poza dar totusi te intreb a ajuns mail-ul meu? E ok poza? (l-am trimis de vreo 3 zile). Multumesc

Mergi la inceput

Magda citisem si eu subiectul ala, dar mai incolo in discutie reiesea ca nu aia era problema... Dar de merita incercat. Eu intru de pe serverul nou si nu am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu pot scrie de pe orice link ca mesajul meu nu apare!erau niste multumi8ri niste aprecieri,niste pupici si niste flori pt fiecare in parte!dar fiind mesajul de ieri azi am uitat si nu ma mai duc inapoi sa caut!sper sa apara macar mesajul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ema79 spune:

Lacramioara am inteles. Voi trimite alta. Trebuie doar sa te corectez ca pe fiul meu nu il cheama Flavius ci Flavian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Diana- cea din canada- poze bestiale cu niagara....A costat mult un hotel cu o priveliste asa buna?
De noi e cam departe, 7 ore, dar la primavara vreau sa ne luam inima in dinti.....si sa mergem acolo.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mihaela da quote la mesajul asta si vezi cum tiam facut semnatura la Virsta Mark, cred ca asa vroiai sa fie.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput