Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
angelica_g spune:
Ioana nu era o gluma!
Imi esti f draga si tu, imi e f draga si Luana! Nu vreau sa fiu pusa in situatia de a alege pe cineva de pe forum drept simpatic, in detrimentul altcuiva. Si mai ales, daca nimeni nu mi-a facut nimic! Nu vroiam sa o spun, dar , … intr-un fel, m-am bucurat ca nu am ajuns la intalnirea face-to-face cu voi (macar acum nu-mi fac griji ca as fi putut fi tinta unor discutii ce nu-s au locul intre prieteni). Nici nu stii cat de mult mi-am dorit-o… Parca erati pt mine un mit… Acasa nu am timp de prietenii, pt ca nu am timpul necesar sa le raspund prietenelor cu vizite, vorbe bune, sfaturi, petreceri… Aici, …, a fost altfel! Ca intr-o poveste!
Am folosit ghilimele pt ca nu consider povestirile voastre “de poveste”; adik sunt reale, sunt utile, ma fascineaza de cele mai multe ori (dovada ca le citesc, le salvez, le bag la capatzina); impartasirea se referea la acelasi sens figurat! Vreau sa ne impartasiti din viata voastra cotidiana alaturi de bb-i, si ma gandeam la genul acela de impartasire fara menajamente, adica fara filtrarea cuvintelor care ar putea deranja, sau care sa deranjeze…
Pur si simplu sa “ne-mpartasiti” din viata voastra de zi-cu-zi alaturi de bb (adika “despre copii”). Mi-e dor de momentele in care intram pe forum cu f mare emotii… Sa vad ce va mai fak bb-i, cum au mai crescut, ce tratamente le-ati mai aplicat pt diverse “procopseli”… Acum intru putin ingrijorata, sa vad, cate mesaje din multimea citita mai fac referire la ceea ce am cautat in momentul in care am decis sa ma relaxez pe acest forum…
Nu te supara! Poate nu ma pricep la cuvinte (adica sa le nimeresc pe cele pe care lumea le-ar vrea sa le auda) da’ chiar nu vreau sa deranjez pe nimeni!
Daca numirea ta alaturi de Luana, in aceeasi “strigare” te-a ofensat, imi cer scuze!
Sincer, nu mai cauta ironie acolo unde nu exista.
Iti repet, imi esti f draga. Te vroiam inapoi cu zecile tale de randuri gen poveste. Cu bucatele din viata ta alaturi de Katia si Serghei, …
… Nu mai conteaza…. Oricum, bucuria de a scrie a-nceput sa se estompeze! Trebuie sa am f mare grija ce scriu, cum scriu, dk scriu, cand scriu, unde scriu…
Prea multe griji pt un loc pe care eu il consider oaza mea de zi-cu-zi (pardon, noapte-de-noapte).
Multa, multa sanatate si putere va doresc!
A-propos, Steluta , cumplit diagnostic! Sa va dea Dumnezeu sanatate si refacere rapida!
O zi cum nu se poate mai buna!
angelica_g spune:
Lya, Doroti, Adib sar-na!

Va multumesc pt gandurile asternute...
Pupam fermecati zambaretii din club, si serioshii care nu au fost inca surprinsi in "flagrant"!
ama_kaly spune:
Ioana
bine ai revenit! P.S.: Care e dovlecelul dulce? Bostanul ala din care se face placinta?
Fetelor, vreau sa ii dau para lui Seby, cum sa i-o fac? I-o pasez ca pe banana?Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Ioanabine ai revenit! P.S.: Care e dovlecelul dulce? Bostanul ala din care se face placinta?
Fetelor, vreau sa ii dau para lui Seby, cum sa i-o fac? I-o pasez ca pe banana?
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama cum ai reusit sa postezi sa fie la aceeasi ora?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
inaioana spune:
Ama, da, e ala de placinta. Scuze, tre' sa fug la cumparaturi dar ma intorc! pup
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
Doroti am citit la pb tehnice ca msgele apar decalate cu o ora numai dak intri de pe vekea adresa www.desprecopii.com/forum si ca de pe noua adresa http://forum.desprecopii.com/forum msgele apar la loku' lor, slava Domnului.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Buna,
eu am renuntat zilele astea le forum ca imi spargeam capul de cat am dat cu el de pereti....scriam un mesaj si siteul se bloca si tot ASA.
aCUM VAD CA MERGE si ca scrisul apare la fel la toata lumea, ma refer la font.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
...cred ca vad aiurea...beata nu sunt, e adevarat ca sunt foarte obosita si capaiata. Mihnea de 2 zile se maraie, plange nu sta singur deloc si nu vrea sa doarma. IAr eu??? Eu o sa supravietuiesc
?
Lya, eu am pus la congelator dovleac, dovlecel dar fiert nu crud, cartofi dulci si azi daca voi reusi vreau sa pun si morcov si mazare.
Ioana, daca nu ai ajuns deja la exasperare, te rog frumos EU, mai pui o data lista aia cu alimentele pt diversificare, pe luni?
.
Sau daca o are altcineva salvata pe undeva....
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
abibrinza spune:
Irina, trebuie sa trimiti o poza pe mail Lacramioarei ca sa intre Sara in club.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze