Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Tdi spune:
Sper sa nu supar pe nimeni dar imi dau si eu cu parerea...cum bine a zis Anduzy suntem toate mame si am face orice pentru copilul nostru! din pacate viata nu e toata in puf roz si uneori ne lovim de incercari mai mult sau mai putin serioase. ei bine, cand are probleme copilul nostru scopul este sa-l ajutam...mijloacele sunt cele care sunt, in fons "scopul scuza mijloacele" nu e doar vorba-n vant. Ce vreau eu sa spun e ca in momentul in care te afli la necaz te apuca disperarea si vezi lucrurile neclar, desigur e usor sa vorbesti si greu sa faci dar CALMATI-VA! Copilul bolnav are nevoie de o mama calma si stapana pe situatie, care sa-i inspire incredere si siguranta. cred ca numai in acest mod il putem ajuta cu adevarat! problemele cu adevarat grave si situatiile fara iesire sunt din fericire rare si trebuie sa avem incredere in viatza!
Album Alyssa
loreen spune:
Andra mama draga cum ti-am spus tu fa cum crezi ca-i mai bine pentru tine si baiat si in final conteaza sa rezolvati problema...
Eu cu Bianca ma dusesem si la babe sa-i toarne cositor ca se deochea intr-un hal de nu am cuvinte sa va spun...asa ca metoda nu conteaza...conteaza sa ai credinta ca se va rezolva...
Gagici nu va dor de un ciat ca intre fete pe drum de seara?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Andutzy, eu am facut mult timp fizioterapie si ma duceam cu placere acolo. Acuma depinde si unde o sa mergeti dar in general sunt locuri decente si cu personal ok (unde mergeam eu, clinica privata la Timisoara, erau asistente tinere si simpatice care stiau sa castige increderea copiilor, erau destui copilasi chiar si foarte mici, cu probleme grave, care faceau tratament acolo si nu plangeau nici nu pareau chinuiti de proceduri). Nu-ti fie frica, nu e nimic dureros! Ai vazut ca Dragos s-a imprietenit usor cu enerogoterapeutul...deci se poate! Ai incredere ca o sa se rezolve si problemele voastre!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Fetele, si io vreau chat, mai pe la noua-noua jumate, ora Ro.
Propunere: Sa fixam o zi si o ora de chat in fiecare saptamana, in timpul saptamanii mai bine, sa fim mai multe. Vine cine poate. Daca stim ca mai sant amattoare poate ne rupem de rutina de fiecare zi pentru o barfa mica.
Cine mai stie ceva de Florentina? Margott? Cloreta? Ruxel? MariStroie? Elly? Fetele, mai ziceti ceva!!!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
omustata spune:
Beatrice-eu iti voi trimite o poza cu mine pana la sfarsitul saptamanii.
Laura, Teddy-multumesc mult pentru incurajari. In continuare insa sunt suparata ca Maya nu este nici pe departe la nivelul copiilor de varsta ei din punct de vedere motor. Cand ajung acasa, in Michigan, probabil ca voi incepe din nou cu ea fizioterapia, desi nu prea imi place ce metode aplicau tipele alea.
Eu vreau sa va anunt ca nu mai spun niciodata aici pe forum cand am pus poze noi in album pentru ca nu se uita nimeni. Am remarcat asta si cu alte ocazii. Probabil ca nu aveti timp. Stiu ca este penibil sa ma supar ca nu va intereseaza pozele mele, dar cum eu imi fac timp si ma uit la pozele tuturor parca ma doare putin ca nu ma bucur de aceeasi atentie din partea voastra. Stiu ca am intrat mult mai tarziu decat multe dintre voi si nu sunt nici pe departe in topul popularitatii asa ca ma resemnez. Nu m-am suparat, doar m-a durut putin. Regret ca nu m-am putut abtine de data asta.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Hai, mai, OlgutaM, cum sa te superi pe noi? De ce crezi ca nu se uita nimeni la pozele tale? Sincer, eu am scapat momentul cand ai zis ca ai pus poze noi, dar ma uit acum la ele, daca ai zis. Mi-e drag sa vad toate pozele copilasilor nostii, cum sa nu ma uit la Maya, care e o bombonica de fetita, dulce si dragalasa? Te rog, nu te supara si hai pe chat cu noi.
Edit: Andrei are la fel o canutza de la Avent cu cioc. Si caruciorul McLaren :)
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
mstroie spune:
Suntem si noi pe aici va mai citesc din cand in cad, n-am timp de nimic, am inceput iar gimnastica cu David, vreau sa incerc sa ii fac un certificat de handicap sa pot sta in CIC pana la 3 , toata ziua sunt pe drumuri dupa adunat hartii la dosar. David e la fel cu somul noaptea, nimic nou, i-a iesit un canin, si 2 mai au putin si sparg, a inceput si el sa zica cateva cuvinte, toata ziua intinde fruntea la pupat si zice pup, dar el nu vrea sa ne pupe, mananca mult, o sa ne manance si pe noi.
Andutzy ce e energoterapia cum se face?
Va pup si va mai dau de stire, nu ma dati disparuta.
Mari si DAVID(9.05.2005)
Ruxel spune:
Gabitza eu sunt aici, citesc negresit in fiecare seara tot ce scrieti. Este singurul moment din zi de care ma bucur din plin. Dar stau f.f.f prost la partea cu scrisul. Eu ti-am mai spus tie pe mess ca in ultima vreme am tot avut diverse problemutze si sunt franta de oboseala.
Alex ma dispera cu scoala, nu e atenta deloc, greseste mereu, nu am timp sa ma ocup cum trebuie de ea. Ma gandesc serios sa o dau la semiinternat sau sa iau vreo fosta profesoara pensionata sa faca temele cu ea in fiecare zi. Nu sunt DELOC multumita de cum ma descurc cu amandoua, dar in special cu Alex, care are nevoie multa de mine (nu ca Bia nu ar avea, dar oricum ii dau ei mai multa atentie....ca asa e treaba...) si nu pot sau nu am timp sa-i acord toata atentia necesara. Mi-e teama ca-mi scapa printre degete. In fine...sunt destul de suparata din cauza asta si ma gandesc mereu cum sa fac sa fie bine. Mai zilele trecute, a facut ceva ce o rugasem sa nu faca si am intrebat-o de ce a facut asta. Si mi-a raspuns "ca sa-mi dai atentie"...lucru care m-a pus pe ganduri.
Bia e bine, creste frumos, este un copil destul de agitat, dar daca stau si ma joc cu ea sau am activitati impreuna cu ea este cea mai fericita. De-aici si gelozia lui Alex ca ii dau Biancai mai multa atentie decat ei.
Of, of, mai, mai...sunt suparata pe mine rau de tot.
Va pupacesc pe toate
Ruxel
Bia si Alex
Danelutza spune:
Ufff, si eu ca multe dintre voi, nu ma descurc cu timpul, mai sint de multe ori si cu moralul la pamint, dar... incerc sa-mi revin.
Olga M
... nu mai fi suparata, nu a facut nimeni intentionat, adica sa nu se uite la pozele cu Maya. Eu tocmai m-am uitat acum, e o scumpica si-mi place ca e roshie in obrajori, e ca o gogoshica. Dupa cum tzi-am spus, parca ieri, nu trebuie sa disperi, Dumnezeu le rinduieshte pe toate, si probabil cind ne vede ca sintem mai disperatzi ne bucura, asha ca... o sa vezi cum Maya va zburda intr-o zi, iar tu vei suride amintindu-tzi de clipele cind itzi faceai probleme si sufereai.
Mstroie
si putere multa sa le potzi duce pe toate.
Ruxel nu ma pricep ce sfat ash putea sa-tzi dau, cind eu nu ma descurc de multe ori cu un copil, ce sa mai zici tu de doi. Poate ar trebui in jocurile tale cu Bia, sa o acaparatzi cumva si pe Alex, sa vina cu idei de joaca pentru ele doua, poate ii dispare gelozia. 
Andutzy, Monu, Gabitza sanatate la puiutzii bolnaviori.
Scuze, daca am omis pe cineva, nu e intentzionat.
Va doresc o seara buna la toate si... putere, incredere si rabdare.