Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Si eu tot aici,obosita muci...abia astept sa vina seara sa culc fata ca sa dorm si eu cu ea...dar mai am de asteptat cateva ore bune
Andra eu nu prea cred astea cu energiile negative,dar conteaza sa aiba o finalitate pozitiva.Zic asta ca sigur Delia nu ar mai fi existat la ce sarcina total negativa am avut,din toate punctele de vedere...
Gabitza si io la fel...am o lene de ma doare rau...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Laura si eu am ajuns acolo cu inima destul de stransa. Mi-am dat seama insa ca e CEVA din momentul in care am vazut ca DRagos nu urla la el cum urla la TOTI barbatii necunoscuti. In nici 5 min erau chiar prieteni! deci a fost o comunicare pe niste unde ce mie clar mi-au scapat...Cat despre sarcina, noi am avut probleme mari in casnicie exact prin decembrie, am fost la un pas de separare, si ala nu a fost singurul moment tensionat. Am plans enorm de mult si tot timpul am avut in cap ca o sa iasa un nebun mai mare decat mine si sotul la un loc...uita ca nu m-am inselat. nena energo l-a descris pe Dragos un copil super super agitat, in conditiile in care cat am stat la el Dragos a fost chiar cuminte fata de cum e el de obicei...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
Fetele facem un club al lenosilor ca ma inscriu si eu.Stau de dimineata cu comprese calde cu ceai de musetel la ochi si tot asa umflati sunt.
Andrutzy eu nu stiu ce sa spun cu energiiile astea dar si eu ca Loreen am avut o sarcina nu doresc nimanui.Poate unele dintre voi sti si Mara a iesit asa cum e,adevarat o mare agitatoare da la ce copii sunt aici nici nu poate fi altfel.
Nelia vazut pozele super.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
gabitzam spune:
Marilena, dar eu la umflaturi pun ceva rece ca sa se descongestioneze, nu cald.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
fetelor, poate suna stupid, dar mie daca mi se vindeca copilul prin ernergo sau fizio, sau amandoua, mi-e EGAL! Vreau sa incerc TOT ce se poate! Si sa ma tina D-zeu tot asa in putere, sa fac fata la tot ce va fi cazul!
- 31.05.2005
gusta spune:
Andruzy sper ca nu te-ai suparat.Si eu as face la fel ca tine orice numai copilul sa se faca bine.
Gabitza am trecut la cuburi de gheata.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
nu m-am suparat si stiu ca ma intelegeti ca sunteti si voi mame. cand e vorba de copil,chiar nu conteaza ce tehnica aplici daca e speranta de rezultat bun! Poate nici eu in mod normal nu as avea incredere nici macar in fizioterapie, mai ales in Romania unde se face totul superficial, dar trebuie sa sper ca va fi bine!
Gusta, vezi sa nu dai in raceala trecand brusc de la cald la rece! Faci o nevralgie de nu mai stii de tine doamne fereste!
- 31.05.2005
patriciaRO spune:
Andra, o sa fie bine pana la urma ai sa vezi!
Teddy, tot asa doarme si Alex cu fundul in sus si cufundat in perna. Insa el tine capul intr-o parte.. Si doarme super bine...![]()
Danelutza, ai mai, saracutza de tine.. Acuma ai amandoua mainile cu probleme... Off.. sanatate!
Sanatate multa multa bolnaviorilor ca vad ca toti cu mucisori si cu probleme.. Haideti sa ne aduceti si vesti bune!
Fetele v-am tot lasat dar acuma mai dau un anunt cu colajul pentru mamici, care am zis ca-l fac.. Sapt. asta ultima strigare.. De luni ma apuc sa-l fac!
Poze pe messenger: rotaru_beatrice
sau mail: beatrice_rotaru2005@yahoo.dk
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">