Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acuma mi-am terminat treburile pe ziua de azi si m-am gandit sa vad ce-ati mai facut azi...inafara de faptul ca contactati boli intr-un ritm ametitor ce sa zic...

Cuscra daca te consoleaza cu ceva iti spun ca la Delia am puscat o raceala sora cu disperarea prin saptamana 6-7...a trebuit sa iau paracetamol in prima zi cate unu la 6 ore,la fel si oscilo plus o tona de supa de pui cu un kil de piper peste care am mai turnat niste ceai cu lamaie si miere...in 2 zile am fost pe picioare.Plus frectii cu vaporab de copii...
Iar in ultima saptamana am mai tras una vecina cu gripa si tot asa am tratat-o...
Sanatate la voi trei...

Gusta da tu crezi ca te puneam la treaba?!Nu femeie...la barfa si cafele ca mi-esti datoare cu o vizita

Daniela si eu mi-am amputat degetele saptamana asta...cate unu la 2-3 zile...acuma nici sa ma spal nu pot de durere...

Nelia sa nu-mi spui ca te-a pocnit depresia melancolica...hai ce dumnezeu ca erai mereu prezenta cu cate-o vorba buna sau cate-o pilda din experienta ta sau a altora...eu nu ma simt in stare sa te remontez insa vreau sa-ti aduc aminte ca esti capabila de foarte multe lucruri asa ca acorda-ti un moment de respiro si adu-ti zambetul pe buze...

Andra uite o sa te mai inveseleasca ca ai primit o veste buna legata de terapia lui Dragos...curaj si incredere si ai sa vezi ca vom rade la urma...

Olguta din America tare ma bucur pentru voi ca evoluati asa cum sperai tu...nici nu-ti dai seama cand va recupera Maya timpul pierdut...

Tdi nu stiu ce zici ca-ti apar mesajele ca eu le vad normal...cel putin la ora asta ma mir ca mai vad tastaura...
Am observat-o si pe Delia ca-si indeasa degetele pe gat...nu apuca sa vomite ca-i trag manuta din gura...sau mai nou si le indeasa in nas,sau daca nu isi suge degetul suzeta peste care mai vara inca unul asa ca supliment...au niste hachite care mai de care...

Eu in final azi am facut si curat la Delia in camera,inca nu am calcat rufele,dar le-am sortat pe caprarii...asta ca sa nu se streseze femeia prea tare,am facut mancare, am plimbat plodu si mi-am terminat hartoagele aduse acasa...ca acuma is varza de oboseala nu se pune...sigur am pierdut din vedere unele idei care vroiam sa le expun dar la ora asta slabe sanse sa-mi mai treaca ceva printre neuroni...

Noapte buna

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

intru sa va spun ca pana nu a facut febra nu s-a lasat motata mea, asa ca tot la antibiotic am ajuns. in wendul asta ne intrebam doar cat e ceasul ca jonglam intre sirop de tuse, tylenol ptr febra si antibiotic... acum suntem mai bine, si chiar a dormit noaptea trecuta fara sa se trezeasca.

tdi, si a mea isi baga degetele pana in gat si nu stiu de ce. i-am zis lui tac-su ca ii ies maselele de minte. mai stii?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza!

Cre'ca e ceva in aer, ca si maimutza mea a racit putin, doar ceva nas infundat, fara febra sau tuse deocamdata. I-am bagat niste nurofen si i-am vidanjat nasul in acompaniament de urlete si picioare in gura.
Basca ii ies si belelele alea de maselute si somnul meu e muci de citeva nopti.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Andutzy bine ca te-ai mai linistit.Mie asa imi vine sa le crap capul la niste medici care imediat zic ca nu se poate face nimic sau ca nu va reveni la normal.Lasa frate intai sa vezi intai cum e fizio si poate reactioneaza super bine.

Of numai puisori mici si bolnavi.Sper repede toata lumea sa se faca bine si sa treaca perioada asta.

Loreen pai nici de asta nu sunt buna.Ca mai nou merg tinundu-ma de pereti sau ce mai intalnesc in jurul meu.

Inca o noapte cu n treziri si acuma dimineata m-am trezit cu o durere de cap si un ochi umflat si rosu cu multe vase de sange sparte.Parca ma batut barbatu asa arat.Mai am dureri de toate organele posibile ,casa e ca la porci ,mancare nu si un copil care maraie de iar iesi odata canini aia.Ca eu pe ei dau vina ,n ca asa ar face ea mereu.O intrebare copii vostri merg in 4 labe din nou ca Mara a facut o pasiune pentru asta si mai si scoate diferite zgomote de animale.

Daca idee vi se pare buna cu colajul astept poza pe adresa mea de email si cu numele care sa apara pe poza.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Elian multumeste pentru toate felicitarile .
Merge acum din ce in ce mai bine si pe distante din ce in ce mai lungi si afara si in casa.

Pupam toti bolnaviorii si le trimitem numai urrari de bine si sanatate!

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza
Teddy, Gusta, OlgaM, multzumesc pentru urari, sper sa-i treaca mitzei raceala, ca ma omoara, deh nu sint obisnuita, e prima data cu muci pina la genunchi, nu poate respira, tusheshte un picutz, a facut si o tzira de febra, deci... tot tacimul
Laura am crezut ca dorm eu in picioare, de-mi ciopirtzesc si-mi bag miinile la renovare. Ufff, , sa-tzi treaca si tzie degetele.
Teddy eu am aranjat vreo doi sherpi in gradina, sa vezi ce i-am croit cu hirletzul, de i-am facut ciulama. Cit despre shopirle, astea sint musafire permanente, au azil politic acasa la mine.
Gusta sanatate multa
Olga M la pupacioasa si felicitari pentru progrese. Incet, incet, o sa ajunga departe si curind o sa te lauzi cu foarte multe lucruri pe care le face.
Nelia frumoase pozele, mai ales cele cu recoltatul roshiilor
Pisik sanatate multa.

Ufff, vroiam sa mai scriu, dar ma cheama datoria ca a facut kk

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, tot rau. parca nu mai trece!
Olga, ai dreptate. se poate intampla oricui. eu ii reprosez soacrei ca mi-a tinut fata dezbracata in curent. avea calduri si a deschis toate geamurile si usile de prin casa si era un curent de falfaiau perdelele pe afara.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Ziua buna la mamici si pitici
nu stiu daca ne mai tzinetzi minte ca nu am mai bagat capul pe aici de o gramada de vreme.Dar de 2 saptamani mi-a venit copchila acasa si am fost din nou pe program full de mamica.A fost atre frumos, prilej sa imi para rau ca am servici.Insa nu am avut timp sa fac nimic altceva decat sa ma tin de fundul ei.am gatit intr-o zi cu chiu cu vai cu ea printre picioarele mele si scormonind prin galeata de gunoi dar in rest nica...Sara stie sa faca o gramada de chestii noi, face adevarate propozitii non-verbale ca sa zic asa.Ma minunez de cum stie ea sa comunice fara probleme fara sa stie sa vorbeasca mare lucru.Iti arata exact ce vrea, unde vrea, iti arata cum spala masina, cum se spala ea pe maini, stim sa ne rugam la Doamne-Doamne si ca Doamne-Doamne este in cer, stie sa imi arate pe carti cam tot ce o intreb - flori, animale, copaci alea-alea- si scoate si catev acuvinte pe gurita, astea mai anemic.Am vazut ca puii vostri sunt mai vorbaretzi.Ea zice mama, gata, papa, ufff-ufff atunci cand ceva frige sau este rece/frig, cah la lucrurile cah, un fel de scremut la olitza, coco la cocos, rage ca leul -asta o distreaza grozav, face ca ursul, psss la pisica, uuu la maimutza, face precum calul, imi arata cum papa pisica lapte, stie ca papa sta in frigider ba chiar si unde este papa pisicii din cutie...Nu stie sa imi zica cand face caca, dars e cam vede cand incepe procesul si stim sa o punem pe olitza.In schimb imi arata cand este pampersul plin de pisu sa il schimb.Imi arata parul, ochii, cap, picioare, dinti, nas si alte cele si stie si cati ani are.Asta eu am invatzat-o.Cand o intrebi catzi ani are Sara ridica frumos un degetzel sus.Si daca o intrebi cine este Sara se arata mandra pe ea.Este super haioasa.Este f smechera, lucru care ma ingrozeste daca este de pe acum.Mi-a aratat clar ca atunci cand nu vrea sa faca ceva nu face.M-am prefacut suparata pe ea si a venit sa ma pupe, sa ma mangaie dar nu facea ce o rugam - dadu-se pe jos camasa lui taica'su si o rugasem s ao puna la loc pe scaun.Vine sa te pupe si sa te ia de gat cand ii spun sa ma iubeasca.Intinde guritza sau nasucul la pupat cand ii spun sa vina sa o pupe mama...Si rade non stop.F rar plange...cand o pun la culcare si ea nu are chef sau cand o las singura in camera.Nu ii place sa stea singura deloc si nicaieri.ici macar 5 minute.Trebuie sa aiba pe cineva in preajma.II place sa o duci la intrerupatoare sa stinga si sa aprinda lumina, este distractia ei suprema.Si sa stea sa se uite pe geam.Descuie usile cu cheia, indiferent ce usa sau ce cheie :).Si este innebunita dupa baie.Este o balaceala pe ea si unras la baie...Ea nu plange la baie deloc nici cand ii intra apa prin gura, nas, ochi...o distreaza chiar.ma mai joc cu ea punandu-i dusul pe fata si este un amuzament pe ea...Adevarul ca este un copil f vesel si iubaretz.Si ascultator cand vrea ea...Dar oricum, destul de cuminte.Are insa f multa energie.Nu sta o clipa locului.Este intr-o continua miscare...Dar a invatzat sa isi stranga jucariile si seara inainte de baie o pun sa isi stranga jucariile in cosurile de jucarii si sa stitzi ca chiar o face...Cand ne imbracam/dezbracam ii spun sa ridice manutzele ca sa scoatem bluza si le ridica ascultatoare, se aseaza pe jos cand trebuie sa ne incaltzam...
Si de cand a stat la tzara 2 luni numai pe afara acum ar iesi afara mai tot timpul.Sufara cand nu iese afara...devine nervoasa si agitata..
De mancat papa f bine.Avem 11.700 si 74 cm la 1 an si 4 luni.In schimb a facut o alergie pe piele de la nu stiu ce ( eu suspectez niste oua ca si eu am facut)si ne tot ungem cu fenistil gel.Eu am avut gripa sapt trecuta si a facut si ea oleaca de febra dar am stat dupa ea cu antitermice si oscilo si vad ca altceva nu a mai facut.Sper sa nici nu mai faca.
Cam atat despre noi.
Am vazut ca bebeii sunt bolnaviori.Sanatate lor si mamicilor racite/bolnave.Gravidutzelor noastre le urez sarcina usoara in continuare si cat mai putine gretzuri.
mamicilor studente le urez succes la scoala, ca stiu cum este.Am intrat si eu acum in ult an de fac si ma asteapta un an greu cu proiect de diploma si licenta.Dar sanatosi s afim ca restul o fi cum o fi.
Ioana tie iti urez succes la noul loc de munca si acomodare usoara
Laura - pt tine sper sa vina curand vremuri mai bune, mai linistite ca s ate poti relexa si tu.
Gusta, Monu, Androix - sanatate multa
Va pupam acum si ne intoarcem la muncile de la scarbici
Adela si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

"Papa', de det tiu tiu!" i-a strigat pitik din patut lu' tac-su sforaitor azi dimineatza la ora 5 si s-a facut liniste!
mey, am avut o noapte de pomina, ne-a trezit Alyssa de sute de ori si tot intr-o miorlaitura a tinut-o. o fi de la dintzi (care???) sau ca a mancat ficatei de pui cu sos de ceapa?
eu sunt varza si am abandonat din start toate planurile pe ziua de azi, singuryl obiectiv a ramas supravietuirea!
Gusta - mama draga, poti sa te iei de mana cu mine si Alyssa cu Mara! si a mea umbla din nou in 4 labe, mai ales pe scari si cand umbla dupa jucarii prin casa, chiar ieri ne miram cu tac-su ce o fi apucat-o! si pe mine ma dor toate alea, am sangerari ciudate afara din calendar, pieptul plin de noduli, capul imi explodeaza plus ca abia ma tarasc de dureri de spate si de picioare.
aha, uitam vanataia din frunte unde mi-a tras ieri cu sete pitika un manunchi de chei!
Daneluza si Loreen - ma inscriu si eu la club cu un deget crestat in 2, acum in curs de vindecare, niste arsuri si un genunchi umflat si negru.
Loreen - ce harnica ai fost! ziceam de mesajele mele aiurea ca-mi apareau inaintea altora deja postate.
OlgaM - ma bucur ca Maya face multe progrese, cred ca esti si tu mai linistita acum!
Monu - rabdare cu raceala, poate sa dureze si 2 saptamani pana poti zice ca-i ok...multa sanatate! cu soacra te inteleg...si eu m-am suparat rau pe maica-mea ca a imbolnavit-o pe Aly, a scos-o afara in tricou si batea un vant rece de te lua pe sus, ea avea vesta insa la copil nu s-a gandit nesimtita sa-i mai dea o haina, cica era soare!

Nelia - cele rele sa se spele, cele bune sa se adune parca se zice...hai ca trece si greul so o sa razi de cate griji ti-ai facut degeaba!
Pisik - imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic si voi, da' daca trebuie trebuie, macar stii o treaba ca-i trece. sanatate la papusica!
Sanatate la toti puisorii si mamicile lor!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am ajuns, am fost la energoterapie, cel mai important e ca AM AJUNS CU BINE, DESI AM CONDUS SINGURA PANA IN 1 MAI SI INAPOI!!!! Tipul a zis si el ca e vindecabil, dar asa cum ma asteptam energiile negative din timpul sarcinii si-au spus cu prisosinta cuvantul!!!
revin dupa ce culc piticul!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput