Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tot aiurea imi apar mesajele

am uitat sa va zic ca azi mi-am facut un test de sarcina... din fericire e negativ!
Gusta - oare e ceva cu oki?
Monu - mersi ptr. raspuns...m-am gandit si eu s-o ignor insa mi-era frica sa nu vomite mancarea pe care cu atata truda i-am bagat-o in stomac asa ca saream repede s-o opresc. Multa sanatate tie si Alexiei!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza o fi crezut baiaul ca acolo ii este locul.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Tdi nu inteleg cum iti apar mesajel.Esti tu mai speciala.Test am facut si eu si tot negativ era dar am auzit si cu test negativ si sa fie cu ochi,dar nu stiu ce sa cred.Asa ca astept o parere miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat sa ma binedispun si cind colo... numai bolnaviori si bolnavioare, nici cu pisicul vad ca nu stati mai bine ca mine, asa ca, nu-mi ramine decit sa ma consolez ca nu sint singura...

Eu am o stare ffff proasta, am aflat, din intimplare (nu stiu cum aflu eu numai lucruri ingrozitoare in ultimul timp, nu pot sa aud si eu numai din alea bune!) despre un cuplu foarte tinar, de 5 luni in Canada, voiau un copil... ei i s-a oprit inima pur si simplu. Nu-mi vine sa cred, atit de tinara si plina de viata. Dumnezeu s-o odihneasca si sa le dea tarie celor care au ramas sa o plinga!

Apoi, am stat foarte prost cu eficienta, tot ma invirt in jurul cozii, ca sa nu spun ca ala in caldare, ca ma sanctioneaza adminul... parca am doua miini stingi, nu stiu ce am, sper ca nu ma imbolnavesc. Rezultatul este ca nici nu am invatat, nici nu am terminat curatenia, nici mincare nu am suficienta, desi am tot gatit, papa astia ai mei ca termitele, iar Tudora se uita la ei si se mira de ce au unii oameni nevoie de mincare, spre deosebire de ea care poate trai numai cu lapte, fructe si un pic de aer... nici nu am calcat, nici macar nu am terminat de spalat. Nu stiu ce am facut, dar cum spunea cineva, mi-a luat doua zile sa fac ce nu am facut!

Totusi, ieri am iesit un pic! Am fost si cam cascat ochii la culorile toamnei... S-U-P-E-R-B! Am trecut si pe la o ferma si am cules legume, am facut supa de rosii, rosii umplute si mincare de ardei copti cu rosii... sa ma satur, ca sint atit de scumpe rosiile aici si nu au gust deloc alea din comert, ca tot bolesc dupa rosii bune. Am pus si gogonele si conopida la murat, in saramura, sa vedem daca or iesi bune... Am facut citeva poze, sper sa-mi fac timp sa le si pun, ca nu am mai pus ceva in album de mult timp... Si cam atit despre noi!

Ma duc din nou la invatat, dar e mult prea mult si la un punct greseala mi se pare aproape imposibil sa iau o nota onorabila, nu mai zic buna, la testele astea pe care e musai sa le dau! Va pup! Pa! SANATATE multa la toti bolnaviorii.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Fetele eu sunt datoare cu un colaj da numai am pozele.Asa ca m-am gandit daca vreti eu sunt disponibila sa fac un colaj .Astept parerile voastre .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am o parere foarte buna

Sa aleg o poza frumusica de-a mandrutzului meu.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu la fel... caut si trimit poza cu Tudora. Am intrat sa va spun ca am reusit sa pun citeva poze, uite www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">aici.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va salut si eu ca nu am mai facut-o de cateva zile. Imi pare atat de rau ca este atat de multa lume bolnava si copii si mamici. Nici nu stiu de unde sa incep sa va urez sanatate la toti.

Gusta-si eu primul lucru m-am gandit ca Teddy, sa nu fie cu ochi. Ai grija de tine si multa sanatate iti doresc.

Androix_si tie la fel.

monu-sa fiti sanatoase, imi pare tare rau ca sunteti amandoua bolnave. Dar eu cred ca se putea intampla oricui, adica nu sti udaca este neaparat vinovata soacra ta. Sper sa nu te superi.

Elisor-imi pare rau ca ziua ta a fost umbrita de evenimente mai putin fericite.

fran-imi pare rau ca Iepurete nu a scapat. Sper sa aiba o forma cat mai usoara.

Danelutza-si voua sanatate multa!

OlgaT-cum a fost intalnirea cu Robotzica? Ce face Tony?

Andutzy-sanatate multa lui dragos. Din pacate nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez pentru ca nu am cunoscut pe nimeni sa aiba ce are Dragos. Dar eu nu am vazut nici o asimetrie in poze. iti doresc curaj sa treci peste toate.

Tdi-si maya facea la fel intr-o vreme. Isi baga degetele pe gat mai ales cand eu eram la volan numai ca sa-mi atraga atentia. Acum vad ca nu mai face asa.

Beatrice-nu i-am mai dat maioenza pana la urma. Nici Maya nu stie ce sunt alea chips-uri din aceleasi motive ca si la voi, noi nu consumam asa ceva. in plus, au textura cam colturoasa si ea are tendinta ca uneori sa nu mestece ca lumea si genul asta de manacaruri o zgarie pe gat.

Laura-felicitari pentru progresele Deliei.

Ioana-succes la noul job

Oana C-cum a fost la Sesame Place? Am vazut ca este la numai 1/2 ore de noi, poate mergem dar astept impresii de la voi. Noi am fost in Philadelphia in week-end si ne-a placut destul de mult.

Maya a inceput sa se aplece singura, fara ajutor. si de cateva ori a reusit sa se sprijine singura de scaun si sa se ridice in picioare, adica nu a mai avut nevoie de ajutorul nostru. S-a descurcat singura. Dar nu-i iese mereu. Nici nu aveti idee ce inseamna aceste mici progrese pentru mine. Si este atat de tandra. Ne mangaie si ne pupa in continuu. intelege aproape tot ce vorbim chiar atunci cand nu ne adresam ei, ceea ce uneori este cam nasol pentru ca trebuie sa incepem sa ne ferim de ea.

va las acum ca nu stiu ce are azi dar nu prea doarme.
O seara frumoasa tuturor!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-foarte frumoase pozele. si noi am fost ieri la o ferma, dar de dovleci si mere si nu am cules nimic. Era o ingramadeala incat am ales doar sa ne uitam.

Am mai pus niste poze (multe!!)in albumul de la semnatura si va invit sa le vedeti. Sunt in albumul Madison-Philadelphia.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gabitza, asa e, aerius e antihistaminic, ca am luat eu o data pentru alergie...de acolo imi suna cunoscut, scuze, nu am mai apucat sa vb pe mess, merci pt raspuns!
Vad ca mai nou e moda sa se dea antihistaminice pt raceala, si Dragos a primit indicatie de Zyrtec pentru a opri mucishorii sa mai curga avalansa...Si humex pentru tuse, nurofen pentru starea generala de raceala. Am sunat-o pe inlocuitoarea d-rului nostru si ne-a servit o consultatie telefonica in lipsa lui, care este plecat din tara.
In seara asta ne-a consultat o vecina care este fizioterapeut la Grigore si ne-am mai linistit, situatia nu este asa de neagra, se pare ca e o faza usoara si corectabila cu fizioterapie cam o data sau de 2 ori pe saptamana...Asa ca ne mai linistim putin, maine mergem si la energo, asa cum am zis incercam tot ce se poate incerca...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput