Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
loreen spune:
Hop si io cu buna ziua...
Nu am fost intr-un asa hal de disperare de cand ma stiu...atata criza de timp nu am avut de multi ani...si ca sa nu stau peste program imi car hartoagele acasa...adica iar voi sta cu mormanul de toale necalcate...
De dimineata i-am sugerat femeii ca ar putea pune mana pe ele,dar sigur nu a avut timp din cauza de teveu...
Monu iti dau de la mine niste infuzie de sanatate...poti lua si oscilococinum cate un tub la 6 ore in prima zi si apoi cate 3 pe zi...sau ma rog ar fi fost bine sa iei imediat dupa ce au aparut semnele...
Andra i-ai dat 2 doze,la interval de o saptamana intre ele?!
Gusta cred ca aman curatenia si te astept sa vi sa ma ajuti...sa vezi ce spor om avea amandoua...
Si ca sa fiu darnica azi pana la capat daruiesc un sac de sanatate tuturor bolnaviorilor mici si mari...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Salutari si o saptamina cit mai buna la toata lumea.
Sanatate la pitici si mamici, 

pe totzi si toate.
Eu nu ma pot lauda decit cu... Isabella care pentru prima data de plina de muci pina la genunchi, abia mai respira, asta cred ca i se trage de la ieshirile serale in balcon cu tatsu, bineintzeles la fumat, tatsu nu ea.
Asha ca azi a dormit o jumatate de ora la prinz, s-a trezit urlind ca nu putea sa respire, si tragea adica rodea suzeta de zor, cred ca-i apar si caninii. Problema e ca mititica urla si rodea, si se tinguia ca o baba de durere. In rest... ce rest... saptamina trecuta, adica luni, m-am taiat frumos si bine la un deget, intr-o cutie de conserva, dupa ce se reparase cit de cit degetul, ieri am avut intilnire cu o albina din aia batrina si urita si periculoasa pe deasupra, care s-a gindit sa-mi aranjeze cealalta mina, bineintzeles, asha ca acum mina dreapta are o umflatura de toata frumusetzea, abia pot face cite ceva prin casa si ma chinui de ceva vreme sa scriu. 
Gata, va las pe ziua de azi, sper sa mai scriu cind ma voi simtzi bine fizic si moral. ![]()

Tdi spune:
ce se intampla cu forumul asta? iar apar measjele alandala...
Androix - si tu bolnava? of of...daca ai febra poti sa iei linistita paracetamol, daca e musai sunt si antibiotice sigure in perioada sarcinii, sper sa n-ai nevoie. Eu am avut o enteroviroza nasoala cand eram in luna a 5-a, creo 3 zile de febra, voma si diaree cu dureri cumplite de burta, am luat paracetamol de cateva ori si mi-am pus comprese cu apa rece cand crestea temperatura, mai stateam si cu picioarele in ligheanul cu apa rece da' asta nu ti-o recomand! multa sananate!
Album Alyssa
Tdi spune:
mda...deci i-am raspuns lu' Androix inainte de ea, la fel cu Danelutza si Loreen...sunt curioasa unde s.o duce mesajul asta!
Alyssa doarme intr-o pozitie foarte acrobatica, cu fundul in sus si nasul in perna asa ca merg des s-o verific ca mi-e frica sa nu se sufoce.
Daca tot am un moment de respiro vreau sa va povestesc ce progrese a mai facut...e tare simpatica si smechera, stie sa puna discul si sa dea drumul la dvd de la telecomanda, daca nu o gaseste ma cheama sa fac eu! e asa draguta cum isi cara fotoliul peste tot si se aseaza ca o babutza sa se uite la tv, bineinteles vrea sa se vada doar pe ea asa ca facem cultul personalitatii zilnic!
cu vorbitul stam binisor, desi turuie pe limba ei toata ziua mai zice si cuvinte inteligibile: mama, papa', apa, papa, cucu (caine), titi (tzitzi - pisica), tato (iepurele cu care doarme), buba, tata (pentru o gramada de chestii). cand vrea sa deschida ceva striga "aaa" sau "appa", e figura mare cand merge la usa si striga "appa appa" (in italiana apri=deschide), daca vede o masina ca si a noastra se agatza de portiera si striga "aaa papa'", adica sa-i deschida tac-su!![]()
si mai nou ne imita ca o maimutzica, e tare scumpa!
Avem totusi o problema la care nu stiu cum sa reactionez...isi baga degetele pe gat pana vomita, initial am crezut ca are ceva in gat si o deranjeaza dar nu se vede nimic, am studiat-o mai cu atentie si am observat ca o face intentionat si ne urmareste reactiile.
ce sa fac?
Album Alyssa
Androix spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Buna ziua mai spre seara!
Am ajuns si in Plaza pe dupamiaza, tot la locul de joaca pentru copii. N-am vazut atata plans si disperare pe el cand l-am luat de acolo sa plecam, niste lacrimi pina la brau. A "confiscat" si de acolo o bila
Gabitza si nazdravanulAndrei-Stefan (25.05.05)
Ia uite ce asteptam eu in parcare la mcdonalds crangasi sa vina si copilasul sarbatorit si urmaream masinile care treceau... Si numai ce vad o toyota frumoasaaaaaaa, si o Gabitza care casca pe scaunul din dreapta
Sunt racita de pic din picioare. Mi-e o frica de mor ca am si febra, cu Filip am fost racita o singura data in saptamana 36. Acum abia am 7+ si am febra
Citesc si revin daca mai sunt in stare.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gusta spune:
Revenit de la scoala,unde un adevarat dezastru.A trebuit sa ies sa dau la rate in niste wc infecte.Nu va zic prin ce pozitie si in ce conditii.Nu stiu ce boala am cautat la scoala.
Vad ca toata lumea e ocupata cu cate ceva.
Androix multa sanatate ,medicamente nu iti recomand dar mult ceai cu lamaie supe si alte leacuri babesti.
Tdi daca mai este valabila oferta eu vreau sa vii sa ma ajuti la curatenie.Eu suspectez altceva dar astept pana miercuri cand o sa merg la medic.
Loreen in conditiile cum arat acuma nu faci nici 2 bani cu mine,apai sa te ajut la treaba.
Monu si tie sanatate si lui Alexia la fel.
Danelutza la fel si tie.
Ma duc ca mancare nu am nu ca mi-ar trebui dar mai traiesc pe langa mine 2 si sa vad ce le fac de papa repede si mai nou fiicamea e in dulapul de la bucatarie bagata si face curat in niste borcane.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
monu spune:
Salutare,
am niste urechi infundate de parca as fi surda!
Andutzy e tare ciudat Aerius asta. in prospect scrie ca e antihistaminic pentru rinita alergica. noua ne-a dat o singura doza seara. nu stiu de ce l-a dar dr dar o sa ii dau sa vad ce si cum.
Tdi si Alexia a facut faze din astea cu degete in gat pana cand ii venea sa vomite. am ignorat-o si vad ca acum nu mai face. saracutza nici nu mai are cum pentru ca acum tuseste pana ii vine sa vomite.
Androix multa sanatate si tie. eu am luat un plic de fervex aseara ca parca ma trecea o febra. in rest supa de pui, lamaie cu miere si cam atat. la febra sosete in otet cu spirt si apa. dar parca nu mai trece! ca ma tine de joi si parca e mai rau.

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Da, Androix, eu eram aia cascata
Iar clopul este asta, si e tot in masina acum, ca tot uita Costi sa-l ia din masina, de fac misto colegii lui de el. Nu te-am vazut, ca imi era asa de sooomn...
Cum s-a purtat Filipete la sarbatorirea de la Mec?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Tdi spune:
sunt socata... ma plimbam cu pitik pe o alee si ne-am intalnit cu un sarpe! saracul cred ca era mai speriat decat mine ca statea nemiscat si se uita cu ochii aia ca margelele negre si ma studia atent, Alyssa nici nu l-a vazut. ma consolasem cu ideea ca aici e patria soparlelor, n-am vazut atatea in viata mea, cred ca la un drum de 100 de metri vezi cel putin 20 de soparle...nu-mi plac deloc da' serpii ii urasc de-a dreptul!!! sa nu va mai zic ca de vreo saptamana au aparut musculitze roiuri, am vazut cel putin vreo 5 feluri, mai sunt si plosnite din alea urat mirositoare si cosasi gigantici si viespi intr-o veselie! Tzara lui papura voda!
Album Alyssa
gabitzam spune:
L-am gasit pe Andrei indesand o soseta in tavitza CD-ului si incercand sa o inchida ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)