Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nu puteam sa ma duc la nani pana nu mai arunc un ochi la voi...sunt muci de oboseala si cand dau roata cu ochii prin casa ce deranj am ma ia si mai tare durerea de cap.
Am stat 2 zile acasa de pomana ca nu se vede nimic.La Delia in camera este balamucul cel mai mare...tot patul e plin de haine necalcate,in schimb dulapurile sunt goale...
Azi am fost in vizita la nepotica mea cea noua...pacat ca are un tata timpit ca mi-ar fi chiar drag sa petrec mai mult timp cu ea ca-i asa micuta si scumpa...Are abia 6 zile ...si mi-era o frica sa pun mana pe ea...nici nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa repede si ca Delia a crescut prea dintr-o data,desi tot puiu meu mic este...

Gusta da-i cu leacuri multe,nu te lasa...

Andra fa ce crezi tu ca te lasa inima chiar daca ti se spune ca-i inutil sau pierdere de timp...conteaza sa fi tu impacata sufleteste...restul este amanunt...

Elisor las ca sarbatorim regeste cand ne rotunjim anii...ca sa simtim pe deplin ...pana atunci io maine chiar imi voi lua o pizza in cinstea ta...

Gabitza daca eram in Bucu sigur te impiedicai de mine la Chicco...

Ma duc la nani...am o saptamana nebuna la servici si cand vin acasa vreau sa rezolv camera Deliei,dar printre picaturi ma dau la barfa si cu voi...

Noapte buna dragelor

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
IoanaIlinca, prea tarziu se refera a fi pentru o recuperare totala, fara sa mai ramana cu asimetrie la fata, la cap, la gat, la coloana, defect de mers. Dimpotriva, astea se pot accentua, daca nu da roade fizioterapia. Am inteles ca fizioterapia pt asa ceva e destul de dureroasa, sunt oripilata deoarece salabaticiunea asta de copil al meu nu sta nici daca nu doare sa se apropie cineva strain de el, d-apai daca doare.....
Nu ma intrebati ce e in sufletul meu!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

andra, noi am mai vorbit si te rog inca o data sa te aduni, asa cum ti am spus ai un drum lung de parcurs si pentru a l face asa cum trebuie Tu in primul rind trebuie sa fii puternica!
cind Thea avea vreo 4 ani doctora ei imi spune ca ma admira pt cita tarie am, ca nu m am urcat pe pereti...Tot ea mi a spus ca multe mamici clacheaza la un drum atit de lung pe atunci nu am inteles ce vroia, mi se parea ceva normal sa duc lupta cu boala copilului meu, el nu putea lupta asa ca... De aceea aduna te, stii cit de mult poate face gindirea pozitiva Priveste o ca pe o datorie pe care este musai sa ti o platesti
Si sa ai incredere in steaua voastra norocoasa!
Ei, las ca mai vorbim noi, te mai dascalesc eu!!!

Pupicei grasunei tuturor

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Tora, prietena mea draga, ce m-as face eu fara tine? Uite cum apari tu unde ma astept mai putin si imi mai oferi o mana intinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele, o saptamana buna va doresc la toate!

De-abia am scapat de "francofobie" ca iar s-a blocat traficul pe DN1, asa ca doua saptamani iar fac piciorul frumos de la mersul pe jos Bine ca nu ploua si nici nu se anunta ploi in perioada urmatoare.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Va multumesc de urari .Am sunat medicul meu e debea miercuri si la altul nu ma mai duc ca nu mai vreau experimente ,in continuare mie rau si m-am trezit cu niste ochi umflati parca as fi plans toata noaptea .Eu banuiesc mai multe chestii dar astept sa vad ce ii zic ei,ca programare am pentru miercuri asa ca pana atunci trebuie sa rezist cu stoicism.

Andrutzy multa sanatate si ai sa vezi poate cu fizio se va repara problema.

Gabitza mersul pe jos face foarte bine,sa vezi tu taliuta dupa 2 saptamani.

Elisor ma bucur ca ai dat un semn de viata.

Loreen spor la facut curat si daca mai ai timp poti sa treci si pe la mine ca se cere dar sa mor de ma intereseaza.

Ma duc ca vrea si maicamea sa imi zica ceva.stiu ca am sa am ceva nervi in plus dar trebuie sa o ascult sa vad ce vrea sa zica.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! Ce se intampla aici? absenteism in masa, copilasi raciti si mamici bolnavioare...of of...da' se poate!? Ia mobilizati-va sa va faceti bine repede repede...un pupic si multa sanatate de la noi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
noi nu suntem bine. Ne simtit rau. Eu nici nu pot lua medicamente asa ca ceai, supa de pui, lamaie si d-zeu cu mila.
Cu Alexia am fost de dimineata la dr si a trecut-o pe AUGMENTIN, HUMEX si AERIUS si comprese pe piept cu spirt si piper macinat (de asta chiar nu am auzit!). Si ca sa nu fie bine a aparut pe pasa pe unde face pisu o bubitza alba. Dr zice ca nu e candida (de la antibiotice) dar nu stie nici ce e! Asa ca imi aduc pe aceasta cale multumirile mele soacrei celei iubitoare care ne-a racit cobza pe amandoua. (ca am intrebat dr daca e gripa sau virus si a zis nuuuu, e de la schimbarea de vreme cand cald cand rece. adica daca nu stii sa te imbraci cum trebuie o furi.)
Gusta, multa sanatate.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu, ce este Aerius-ul asta, ca mi-e tare cunoscut...pentru ce exact este? augmentin a luat si Dragos la amigdalita. Voi mai faceati febra? Ca vad ca pitic muceste mai tare azi decat ieri si tuseste, tuse rupta, expectoranta. Sa mor daca mai stiu ce sa-i dau, in afara de Paxeladine...
Si ca totul sa fie invers de cum trebuie, i-am facut azi un coproparazitologic si i-a iesit din nou pozitiv la oxiuri, deci vermoxul din pacate nu a dat rezultate. Voi concomitent cu tratamentul ati fiert lenjeria? ca mi se pare imposibil sa-i fierb toate lucrurile cu care intra el in contact, ca e peste tot in casa, de oriunde poate lua toate minunile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Tocmai am terminat curatenia...cine mai vrea? hai ca-i gratis si-s eficienta rau!
Danelutza - imi pare rau ca si voi aveti probleme...ce sa-ti zic, multa sanatate Isei si tie rabdare si putere.
Gusta - tu cum te mai simti? din ce ai scris imi vine in minte o criza de rinichi...incerca sa iei un calmant tip "no-spa" poate te ajuta. sanatate multa!!!
Loreen - daca iti zic sa te relaxezi ca n-au intrat zilele-n sac oare ma injuri?
ma duc sa verific maimutzica si revin!

Album Alyssa

Mergi la inceput