Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
loreen spune:
Multumesc inca o data pentru urari si vi le intorc inzecit si voua...multumesc si pentru complimentele legate de poze...
Andra imi pare rau sa te dezamagesc dar Bianca este copia fidela a soacra-mii din tinerete...din pacate ii cam seamana si la caracter,dar acolo mai am timp sa mai fac modificari...Delia seamana cu mine,daca ar fi avut ochii verzi am fi fost gemene...
Adina las ca si biorotmul Emei se modifica la iarna asa ca va vrea singura sa stea in casa...oricum o sa puteti iesi in zilele care nu sunt foarte geroase...in rest azi la mine,maine la tine,vorba aia,din vizita in vizita...
Nelia eu am asigurari de viata pentru fete ca atunci cand vor avea 18ani sa dispuna de o suma frumusica...acuma sa dea al de sus sa apuc 49 ani cati voi avea cand va fi Delia majora,dupa aia Dumnezeu cu mila...
Gusta m-ai spart cu hernia...banuiesc ca-i hernie de disc...si care este remediul?!Cutitul?!Si in ce conditii?!Unde?!
Aoleu am pus niste burta la fiert pentru ciorba de burta ...maine-i meci si am primit comanda de la barbat si fratii lui ca sa le mearga la suflet ratarile Stelei...pentru noi ar fi ocazia optima sa o punem iar de-un ciat ca fetele...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
daca faceti maine seara,in timpul meciului,un chat,invitati-ma si pe mine.acum chiar vin.mihai va fi la meci,bineinteles.azi au instalat carele pe stadion, au facut probe 12 ore.ma depaseste..cum 12 ore??!!in fine,deci maine daca-i chat vin si eu.:)
noapte blanda!
loreen spune:
Acum am terminat shorba de burta...este de-a dreptul oribila...chiar ma intreb cum naiba poate manca barbate-miu latura aia...
Cu tristete anunt ca ingrosh si eu randurile bolnavilor si o inscriu pe Delia la categoria mucilaginosilor plangaciosi... cand am venit azi acasa era varza... binenteles ca tuta aia de femeie nici acuma nu observase ca are febra...am doftoricit-o ad-hoc,i-am tras si o doza de oscilo,acuma o frectie buna si doarme...fornaie ca un trabant dar pana vine batista bebelusului o sa ne chinuim putin...m-am hotarat sa fac si eu comanda la pompa aia neandertalica...
Adina ce fain suna spus de tine "noapte blanda"...parca-i desprins din poveste...
Io sper sa fie maine fetele pe felie,mai putin stelistele
..
Olguta din America la noi mesele sunt 3,principale si doua de lapte,la trezire si culcare...la micul dejun si pranz treaba-i serioasa,la masa de seara e mai mult gustare ca apoi vin cerealele cu lapte,sau mai bine zis invers...Iar somnul e ceva de genul se trezeste la 7-8 dimineata...daca iesim afara atunci mai adoarme la pranz pe la 1-2,daca nu mai fura o ora de somn pe la 10-11 si binenteles la pranz,numa ca in loc de 2 ore mai doarme doar o ora jumate. Apoi seara se culca pe la 9-9,30,insa fara mari rugaminti...o pun in pat la mine,ne pupacim pana adormim fie amandoua,fie doar una...
Rar se intampla sa dureze mai mult...inca nu am experimentat adormitul de una singura...parca nu sunt pregatita sa-i schimb tabietul,mai ales ca incepand munca nu mai petrecem atata timp impreuna...nu-ti mai zic ca in we de cele mai multe ori ramane in pat la noi sa doarma...
Cuscra cum iti mai e?!Tot cu scandal la buda?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
OlgaM, asta mic al meu mananca 4 mese pe zi. Dar daca le numar cred ca ies mai multe
Micul dejun pe la 8, fructele pe la 11, prinzul cam pe la 14:30, o gustare subtirica pe la 17, dar nu in fiecare zi, si masa de seara pe la 21. Dar daca mancam noi sigur ciuguleste si pe la noi, toata ziua cere "ama, ama" (asta e mancarea). De la o vreme parca ar manca tot timpul, de fapt este mai mult pofticios decat mancacios. Ca daca vrea ceva de la noi ia o guritza-doua si gata.
Din fericire am reusit sa-i facem rutina de seara si adoarme in 10 minute. Adica ii punem muzica de somn, il bagam in pat si adoarme foarte repede. Cateodata adoarme pe canapea la televizor pe langa noi. Tu ce rutina de somn ai cu Maya? De ce trebuie doua ore ca sa adoarma?
Buna idee chat-ul de maine seara
Asteptam cat mai multe fete la taifas!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
monu spune:
Ola,
Loreen, LA MULTI ANI pt BIANCA. Sa fie fericita, sanatoasa si iubita. Mami, iti doresc sa ai multe bucurii de la fetele tale frumoase.
Noi tot cu febra care cand cedeaza cand nu si oscileaza ceva de speriat ajungand si la 38.8. din 5 in 5 minute ii luam temperatuta cand e mare (din ureche) si din patru in patru ore in mod normal cand ii dam si antitermicele, inclusiv noaptea.
Fetelor, va multumim pentru urarile de insanatosire. Nu stiu ce poate fi asa ca astept miercuri analizele de sange. Noi suntem varza la cap. nesomn si griji.
Program de somn si masa nu ma pot pronunta ca noi suntem dati peste cap si am obserat ca de cateva zile nici nu prea mananca (mai mult lapte cere decat mancare) si bea cam putina apa. Cred ca o doare in gat cand inghite.
va pup somn usor

Iulia Andreea 22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
Mai Laura, nici o dezamagire, dar in primul moment chiar am avut impresia ca esti tu! ochii, pometii, tot mi-au adus aminte de tine, cat am apucat sa te retin din jumatate de ora cat ne-am vazut asta vara...de fapt si din poze, la fel...asa-mi pare mie...
Gusta,inca o data sanatate multa!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
Buna seara, sunt varza de oboseala dar am intrat sa urez si eu
LA MULTI ANI, BIANCA!
GUSTA - multa sanatate!
la fel COPILASILOR bolnaviori le doresc insanatosire grabnica iar mamicilor lor multa, multa putere!
Noapte buna!
Album Alyssa
andutzy spune:
Omustata, sa-ti zic de programul de masa si nani.
Sa le luam pe rand:
Nani: seara de la 21.30 pana la 8.30-9, la prinz intre 14-15,30(uneori 16)
Papa:
5.30-bibe lapte
9.30-masa de dimineata+bibe lapte
13.30-pranz+bibe lapte
17.30-gustare(iaurt cu fructe)
21-masa de seara (nu e ceva fix)+ bibe lapte
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Am ajuns la 6 acasa!!!
Am fost la gradinita, la banca, am deschis contul in sfirsit, apoi in oras la cumparaturi (pijamale, body-uri cu mineca lunga, strampi si ciorapei pentru Tudora si cite o pereche de papucei de casa la fete frumosi si blanosi, mor dupa ei; poate le fac cite o poza mai incolo). Apoi iar la gradinita, cu moacele in parc si cind sa venim spre casa am dat si de copiii de la fosta gradinita franceza a Agatei in alt parc si da-i iar joaca. Si uite asa, a trecut ziua, acum nu stiu pe ce sa pun mina mai intii. Si sint rupta de oboseala, sint curioasa cine imi invata si mie la noapte!?!
Loreen, sa stii ca si mie mi se pare ca seamana Bianca cu tine. Iar Delia cu tati... si cu tine. Oricum, sint frumusele foc amindoua.
Gustaaa... asteptam vesti. Esti bine? Sanatate!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
dragi mamici, aici ploua de azi noapte mocaneste, e intuneric si nu ai chef sa iesi de sub plapuma, darmi-te din casa!
oanaC, multumim pentru complimente.
intrebai daca au patuturi. nu au, dar au niste saltelute pe care educatoarele le pun direct pe jos cu cearceaful si paturica fiecaruia. programul e de la 6.30 dimineata la 6 seara, parintii ii aduc in general intre 7 si 8 si ii iau incepand cu ora 3-4.
newmami, ce frumos ai povestit despre cresa lui Patrick. mi-ar place sa vad pozici, si mi-ar face mare placere sa vad pozici de la petrecerea lor de haloween, daca ai timp sa ne pui si noua... noua nu ne-au spus nimic de petrecere dar probabil o sa faca si ei ceva. sa vedem, sa vedem...
ma duc sa citesc si eu din urma, metodic...
... si
albastricile lui mami 08.05.05