Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
omustata spune:
Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebarile legate de mese.
Gabitza-rutina noastra la culcare este ca ii fac baie si dupa toaleta de seara o pun in patut si o mangai si ea ar trebui sa adoarma numai ca atunci o apuca joaca. La pranz, cu aceeasi rutina (mai putin baia) adoarme in 5 minute si sunt si unele seri in care adoarme repede, dar in majoritatea serilor ma chinuie destul de tare.
Pisik-eu nu reusesc sa gasesc pozele de la cresa. imi spui si mie in care folder sunt?
Mai, ma enerveaza Maya, ca in timp ce in casa merge din ce in ce mai bine singura, afara sau in alte parti ma tine strans de mana si nu prea vrea sa mearga singura. eu asa un copil fricos nu am mai vazut. Voi ati patit careva asa ceva?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI CORNI
...sa fi mama sanatoasa ca faci mare frumusete de fata,sa te simti iubita si sa fi iubita,sa ai parte de ceea ce vrei si cand doresti
Ce vreme de toata jena afara...macar sa ploua sa stim o chestie ...
Delia mi-a dormit tare bine pe ca era de bolnava ieri...probabil si-a facut efect frectia de dupa baie...sunt tare curioasa cum o sa o gasesc azi...
Nelia chiar nu seamana Bianca cu mine...am sa caut o poza de-a soacra-mii sa o scanez sa va arat...nu-mi pare rau daca-i vorba numa de frumusete ca baba la viata ei a fost tare frumoasa...sper sa se limiteze doar aici...
Olguta din America pe undeva este normal sa se intample asta...in casa la ei se simt in siguranta,cunosc mediul si obstacolele...pe cand afara este o lume noua pentru ei,plina de pericole...
Delia nu vrea sa mearga de minutza si tare mi-e teama sa-i dau drumul dezlegata ca numai in gropi aterizeaza...as fi vrut si eu sa ma tina de mana,ca mi-e drag sa merg cu ea asa pe strada...
Oricum faza asta mai dureaza putin si se va desprinde singura...
Monu asa as vrea sa fac ceva sa te poti bucura si tu de sarcina ca mai ai putin si o iei iar de la capat...pana atunci iti ofer suportul meu moral...
Cuscra
?!
Oare celelalte fete ce-or mai face...nici un semn de la foarte multe...
Edit: Nelia am gasit niste poze mai vechi cu www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20061016&ctime=224610" target="_blank">bestia soacra,nu foarte concludente dar se vede oricum asemanarea
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Neata.
Da cum spunea si Loreen e o hernie de disc ,dar cu problemele mele de spinare se cam agraveaza problema .Sunt luata in caz de urgenta pentru ca au facut o interpretare gresita de radiografie de acum 4 luni.La control nu reactioneaza 2 deghete de la mana(mare si aratator),la picior talpa si calcaiu e aceeasi problema nu reactioneaza.Iar mana si piciorul stang imi sunt mereu amortite cu carcei si alte tampenii.Nici nu stiu ce am sa fac momentan ca maine merg la fizio acuma gasind imediat loc si dupa oi vedea.Tratamentul este cu tranchilizante si somnifere care la fel cum sa iau eu somnifere si Mara ce face.Ajutor nu am la cine cere.Pe maicamea nu o aduc ca dupa imi blestem si zilele ,in ro nu vin ca la fel asa cum vrea si bunul dumnezeu ca eu una m-am saturat.Va multumesc ca va ganditi la mine.Ieri am plans toata ziua ca stiu ca daca o sa fie ceva cu mine chiar ca Mara ramane de caruta ca aici sunt un pic cam distanti cu copii si au alte gandiri si eu chiar de asta nu am nevoie.Nici lacrimi sa mai plang nu am ,dureri am de imi vine sa ma intind pe jos dar mai vine Mara care cred ca simte ca nu imi e bine imi da un pupic imi aduce p jucarie imi mai arata ceva si imi mai trece,asta e cel mai bun tratament.Si daca ma ridic si debea merg ma bolboroseste in limba ei si gesticuleaza.Ma duce de manuta la bucatarie .Am fata mare care ma ajuta ,in loc sa am eu grija de ea are ea grija de mine.

La multi ani Corni.
Stau numai intinsa si ma mai ridic din cand in cand daca cere copilul ceva de citit va citesc in schimb cu scrisul e super greu ca trebuie sa stau ridicata si asta imi face dureri.
Ma intorc la locul meu.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
gabitzam spune:
Of, saracuta de tine cat te chinuiesti!! Dar este suficient cu fizioterapie, ce ti-au zis?
Sa o trec si pe Corni pe listuta cu srabatorite de octombrie.
La multi ani, Corni! Ne e dor de tine si de Timeea, as vrea sa mai vedem poze cu voi.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Ruxel spune:
Salut
Cine stie sa-mi spuna cati ml de Sanasol pot sa-i dau lui Bia? Este pentru pofta de mancare.
In alta ordine de idei, de ieri este si ea racita. Deocamdata are doar nasul infundat si nu poate respira deloc mai ales cand doame. Se chinuie noaptea draga de ea, si plange de rupe.
Laura, Bianca ta chiar ca seamana cu soacra-ta la moaca
.
In privinta meselor, Bia mananca 2 mese de lapte (dimineata si seara), apoi pe la 9.30 - 10 mananca vreo 2 sandwich-uri (cu Almete, sau cu sunca), sau fructe; la pranz mancare (ce am in casa), apoi pe la 5 baga iaurt cu ceva si seara pe la 8-8.30 iar lapte (300 ml).
Ma enerveaza foarte rau un lucru: in fiecare dimineata o gasesc fleasca pe haine de la pipi. Face atat de mult incat ii iese din pampers. De vreo 2 saptamani am trecut la pampers 5 care ii este numai bun, dar face atata pipi noaptea incat se uda. O mai schimb odata pe la 11 noaptea, dar atunci se trezeste de cele mai multe ori. Voi patiti la fel? Ma gandesc sa-i pun numai noaptea pampers 6 sa vad daca se mai uda....
Ruxel
Bia si Alex
patriciaRO spune:
La multi ani Bianca!
(Loreen) Sa cresti mare si frumoasa!
Corni, La multi ani! sa fii iubita! 
Omustata, Gabitza, cand am descarcat pozele in calculator de pe mailul primit la Olga le-am salvat cu numele de Olga... Ca nu ma gandeam ca in aceeasi zi primesc de la 2 Olga!
asa incat cand mi-a zis Olga daca le-am primit, am zis Ups. Stai care-i una si care-i cealalta? Le-am descurcat repede... Dar in orice caz cand le salvez in calc salvez si cu yd de DC ca sa stiu ce si cum... Si-apoi nu retin toate figurile de pe DC chiar daca ma uit la pozele trimise de voi... Le admir pe moment dar nu retin fetele decat la copilasii dragalasi...![]()
Nelia, poti trimite si o poza mai veche!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Ruxel, mie doctora imi zicea 3 ml de Sana-Sol. Insa a facut diaree... Apoi am luat-o cu 2 ml si apoi cu 1 pana cand am oprit. Ca scrie pe el ca da probleme digestive.. Insa i-a dat si pofta de mancare!![]()
Gusta, mai ce nasol.. Asata a avut si mama mea si a facut fizioterapie... I-a trecut insa tot mai are probleme si acuma! Trebuia sa se opereze dar nu a vrut! Sanatate multa... Sunt alaturi de tine... Pana in DK este cale lunga, dar daca ai nevoie de ajutor sa stii ca ma ofer cu Mara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
ChrisDun spune:
Salve la fete!
Corni, multa sanatate si impliniri!
Loreen, sa-ti traiasca fata cea mare, sa aiba parte de ce-i doresti tu
La multi ani cu intarziere, ca ieri n-am apucat sa intru. Multa sanatate gazei mititele !
nelia, dar daca fetele ar avea si cetatenie romana, tot asa ar interveni statul canadian? Mi se pare o aberatie totala, mai ales ca cccc cu legile lor minunate (gen drepturile & libertatile cetateanului) se ajunge la lucruri de-a dreptul lipsite de bun simt (in alta ordine de idei, mai ramane sa se recunoasca pedofilii ca minoritate sexuala si ne-am linistit !)
Monule, multa sanatate la pitika!
La fel (sanatate) doresc tuturor copilutilor bolnaviori, ma scuzati ca nu ii enumar.
Andutzy, mey, sa stii ca m-am gandit ca dupa ce o sa mergi la medicul ala renumit, tipa de la fizio o sa iti zica ca ala e un ratat. Se pare ca am intuit bine. Ce javra de om, vecina ta! ![]()
Gusta, multa sanatate!
OlgaM, Carina are 4 mese pe zi:
7.00 210 ml lapte
10.00 fructe (banane, mar, nectarine) + cereale (facultativ)
13.00 pranz (supa sau friptura cu garnitura)
16.00 iaurt cu cereale
19.00 270 ml lapte
De obicei pe langa lapte ii mai dam si altceva, ca nu prea se satura.
Eu sunt mereu pe fuga, mai ales la serviciu. Peste o saptamana plecam si noi la Timisoara, in fine!!, ca tot ma cacai de juma' de an sa facem chestia asta. O sa stam o saptamana, cu zgatie cu tot. Acolo n-o sa am net... sau poate o sa am... daca merg la un prieten care are si el o bebelina de un an si doua luni ![]()
Ieri seara am observat ca i-a iesit o maseluta
... de ceva zile, cred. Este iesita aproape de tot, si gaza mea isi tot duce limba acolo, probabil sa pipaie acea kestie noua din gurita. Atata ne-am bucurat si eu si ta-su, parca cine-stie-ce minune se intamplase ![]()
Poze am vazut din 3 in 14, nu cred ca trebuie facut mare caz din asta. Eu oricum ma uit la poze cand apuc, si apoi uit sa mai zic ce am vizionat. Imi place sa vad copilutii cum cresc, si daca eu pun poze, nu astept defel laude si linguseli.
Gata, timpul a expirat
Va pup si va doresc numai bine!
Androix spune:
Helou
Sunt o leaca mai zdravana dupa o noapte petrecuta la spital. Ieri dimineata, ametita de foame si uscata ca o stafida de sete mi-am luat sotul de-o aripa si am plecat la spital. Pana la ora 9 deja ma rastisem la buda de muuuulte ori, fara numar.
Cand am ajuns am comunicat cu medicul meu prin intermediul rezidentei careia i-a dat directive sa ma interneze si sa ma mufeze la o glucoza cu vitamine. Mi-au luat si sange si urina pentru analize, ale caror rezultate le am dar nu mi le-a explicat nimeni intrucat medicul meu azi a fost si mai ocupat.
Ce e mai important e ca aseara tarziu mi-am revenit si eu si am inceput sa mananc, problema era ca acum nu prea aveam ce ca mancarea din spital era cam firava, la magazin nu avea cine stie ce, iar Mihai nu mai putea sa vina ca era deja tarziu. Asa ca m-am descurcat cu ce mi-au dat in spital si cu niste covrigei sarati, o sticla de apa, cat sa ma pun pe picioare sa vin acasa.
Acum merg sa dorm si cand ma trezesc incerc sa citesc ce-ati mai scris ca am ramas de tot in urma.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
loreen spune:
[maron]Mii de multumiri pentru urari...
Ruxi inclin sa zic ca de la pampersi ti se trage...eu am trecut pe 6 ca 5 o strangeau la burta si la copane si tot asa mai iesea
pe-afara...
Cuscra m-ai omorat...cum la spital?!Si pana misca mai este ceva timp...vai de capul tau si vin sarbatorile...brrr...dar sa-ti revii repede si sa nu se mai repete...[/maron]
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"