Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar asa, pe unde mai este Lucas?

Andra, bine ca nu avea tati poze cu , ca altfel te trezeai cu poze trase de pe DVD, dar cu surprize-surprize

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, BIANCA a lu' Loreen!
Iti doresc sa ai o viata frumoasa,
sa fii iubita si sanatoasa!

Andutzy, haioasa faza, dar cum adica filmulete cu alea-alea ale lui tati??? Ca n-am prins ideea...
TDI, multumesc pentru reteta, fac in seara asta.
Adina, am vazut pozele! Superbe! Sinteti asa de frumosi impreuna... iar Adina cu Razvan sint induiosatori!

Am vorbit un pic pe messenger cu Andreea, mamica lui Thomas. E prima lui zi de gradinita! A fost curajos si s-a comportat ca un adevarat barbat! Ii doresc si aici sa-i placa si sa se simta bine acolo, sa-si faca prieteni si sa se joace mult si frumos cu ei.

Eu astazi am din nou o zi plina, Agata are doua zile pedagogice si trebuie sa i le umplu frumos. Mergem impreuna si o lasam pe Tudora la gradinita. Cu ocazia asta isi revede si ea educatoarele, ca prieteni nu mai are, toti sint la scoala, dar se va intilni simbata cu toti, ca e invitata la ziua unei fetite din vechea gasca de la Dawson. Apoi mergem la un patinoar, intr-un parc si la 12.30 sint obligata sa o iau cu mine la banca, unde am un rendez-vous. O luam apoi pe Tudora si venim pe jos acasa, prin parcuri. Iar dupa-amiaza am din nou program administrativ... Abia dupa ce adorm cucuietele, pot sa ma apuc de invatat pentru testul de miercuri.

Am zis ca ma duc la banca, tot ma tin sa va spun ca ne-am hotarit sa intram si noi in rind cu lumea, adica sa ne planificam un pic viitorul, al nostru si, mai ales, al fetelor. La cum sintem noi amindoi, e cam mult calcul in aceste lucruri si nu cadreaza cu optimismul si cu felul noastru de a fi. Dar ne va ajuta sa dormim mai linistiti. Asa ca, voi incepe cu fetele. Vreau sa le deschid un cont pentru studii post-secundare (ca pina atuni, teoretic, scoala e gratuita). Nu avem noi bani multi de pus, dar mai da si statul ceva, sint feriti de impozit si speram ca, treptat, vom ajunge sa le punem toata alocatia acolo. Imi place felul cum isi planifica cei de aici banii si viata, desi acum citiva ani mi s-ar fi parut cinice si reci asemenea calcule. Eram adepta a ceea ce se numeste traieste-ti clipa si cam atit. Inca mi se mai par, dar acum le consider necesare. Sint pe cale de a aduna informatii despre: testament (mai ales partea cu custodia copiilor), asigurari de viata (avem ceva, dar am vrea ceva mai sigur si mai bun), de bunuri (contra incendiilor si furturilor), si despre acest cont de studii. Mai ramin pensia noastra si contul pentru avansul la casa, tot cu adapost fiscal, dar sa le rezolv eu pe primele, mai vedem apoi... Noi tot asteptam sa avem bani, dar mi-am dat seama ca astia nu vor fi la noi si ca cea mai mare avere sint acesti doi copii si nici nu vom avea vreodata alta. Am intrat un pic in panica, in ultimul timp, in comunitatea romaneasca de aici, au murit doi oameni de 38 de ani! Tipa despre care va spusesem intr-un mesaj anterior si inca un barbat, tata a doi copii. De inima! Brusc si fara nici un semnal! Nici unul dintre ei nu suferisera de inima inainte. Au mai fost si cei doi parinti quebecosi, tot de 38 de ani, morti in prabusirea viaductului peste autostrada... a ramas un copil de 8 ani orfan! Ma rog... nu vreau sa va intristez si pe voi, dar nu ma pot impiedica sa nu ma gindesc ca, daca doamne fereste se intimpla ceva cu noi amindoi, copiii acestia ramin aici, ai nimanui. Si aici, daca nu ai un tutore desemnat printr-un act legalizat, copiii si tot ce ai (se blocheaza orice cont) intra automat in custodia statului si el hotaraste ce si cum. Familia nu are nici un drept!!! Am ramas socata cind am aflat, eu credeam ca e logic sa vina parintii nostri sa-i ia... sau una din surori. Dar nu, statul alege tutorele, statul hotaraste soarta lor, familiile noastre trebuie sa se judece cu el pentru a primi custodia copiilor, mai ales ca acum sint cetateni canadieni. Mi s-a facut rau!

Gata, plecam, ne intoarcem pe la 4 dupa-amiaza acasa, sper ca va gasesc bine si sanatosi. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maaai, nu va inchipuiti acum ca tati al nostru e actor de filme cu de-alea de-alea, doar avea trase de la unul si de la altul vreo cateva filmulete de gen si l-am rugat sa le descarce pe toate pe un DVD, sa nu le mai tina in calculator...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai zi asa, Andutzy! Ca vezi ca noi ne gindim imediat la alea-alea!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La Multi Ani Bianca! Sa ramai la fel de frumoasa...
Monu-eu cred ca Alexia a facut doua viroze una dupa alta iar antibioticul nu a avut nici un efect la virusii aia. Noi asa am facut in iulie. Cand ziceam ca am scapat de una am luat-o cu a doua de la cap. Noua ne-a facut si exudat faringian atunci sa nu fie streptococ. Nu a fost si nu ne-a dat antibiotic(de fapt cred ca voua v-a dat augmentinul in ideea asta, stiu ca ziceai ca avea amigdalele umflate rau...) Pupici Alexiei si tie multa putere...
Iar sunt pe fuga, sper sa pot sa revin...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

fetele eu am hernie,sunt in mare necaz .

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, imi pare sincer rau sa aud asta. Care sunt acum posibilitatile sa te faci bine? Numai operatia? Am inteles insa de la tata care si el a facut operatie de hernie inghinala, ca nu e grea operatia..
Laura, frumoase fete ai! BIanca iti seamana ceva de speriat, in primul moment am crezut ca esti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mai vad ca ati scris intr-o veselie. Eu nu am putut sa intru deloc pe DC nici sambata, nici duminica si am crezut ca nu a mers. Culema este ca si OlgaT a facut la fel.

Beatrice-vezi, nu m-am suparat eu degeaba. Daca te uitai la pozele noastre, macar la cateva, stiai care este una si care este cealalta. Culmea este ca eu m-am si semnat in e-mailul trimis tie Olga Mustata (omustata). Deci aia mai urata cu ochelari de soare sunt eu .

Gusta-imi pare tare rau. banuiesc ca trebuie sa te operezi. Eu stiu ca nu este o operatie grea si iti doresc sa treci cu bine peste asta. Ai grija de tine.

Laura-sa-ti traiasca Bianca, sa fie sanatoasa si cu noroc, ca frumoasa este foc. iar Delia este atat de dulce!

monu-si eu cred ca probabil era virus si ala nu trece cu antibiotic. Multa sanatate Alexiei!

Nelia-am vazut pozele de la salsa si mi-a placut ce incantata este Agata. Si eu vreau sa ma interesez de testament, dar nu stiu cand imi fac timp si pentru asta.

Tdi-mai, ce animal mare! Cred si eu ca ti-a fost rau. Pofta buna la resturi!

Adriana-sanatate lui Aidan.

Andutzy-misto povestea.

Babygirl-mi-a venit sa plang vazand pozele cu Ema si razvan. Sunt superbe!! Ma mir ca ei stau asa frumos impreuna. Majoritatea copiilor de varsta asta pe care i-am vazut se ignora reciproc.

Anca-sa ne povestesti cum a fost excursia cu fetele.

Gabitza-subscriu la ce a spus Laura. Era asa mizerie la tine pe balcon ca acum nici nu am vazut diferenta . Ti-am spus ca m-ai complexat ce balcon frumos ai. Si Andrei este tare dragut pe scaunel. Dar este asa suparat ca zici ca-i pedepsit.

Mai, cate mese pe zi mananca ai vostrii? Maya mananca 4 mese, dar nu cred ca as putea sa-i scot vreuna la cat este de nemancata. Si la cate ore dupa somnul de pranz ii culcati de seara?Eu in general las o diferenta de 5 ore si jumatate intre somnul de pranz si cel de seara, dar cu toate astea imi ia uneori si 2 ore sa o adorm seara. Probabil ca nu este obosita, dar nu inteleg de ce?

Va las acum si sper sa nu-mi mai faca probleme DC-ul.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, trebuie sa te operezi???

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput