Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!
ce nasol e sa te trezesti devreme, offff, as dormi o saptamana fara sa ma intorc! si azi e luni!

Nelia, uite aici e reteta de pizza cum o facem noi.
BLAT DE PIZZA
- 1 cubulet de drojdie (cam o lingura cu varf)
- 1 lingura cu varf de sare fina
- 150 ml ulei de masline
- 250 ml lapte
- 500 ml apa calduta (40°)
- 1 kg faina + alta faina pentru framantat aluatul
Intr-un castron mare pun drojdia farmitata, sarea, uleiul si laptele si amestec putin, apoi adaug apa calduta si amestec pana devine omogen dupa care pun kilogramul de faina tot odata si iar amestec. Se obtine un aluat moale si foarte lipicios pe care il rastorn pe masa presarata bine cu faina si-l framant, mai adaug din cand in cand faina atat cat sa nu se lipeasca prea tare de maini dar nu prea multa ca sa nu devina dur. Cand e framantat bine il pun din nou in castronul presarat cu faina si acopar cu un prosopel umed, pun totul la loc caldut si ferit de curenti de aer si las 3-4 ore sa creasca.
Se obtine o cantitate mare de aluat, surplusul se poate pastra in frigider 1-2 zile pentru un bis.

Gabitza - i-am venit de hac numai pe jumatate...mai avem in frigider! eram in 6 adulti si 4 puradei dar nu l-am dovedit pe tot ca avea vreo 25 de kile!

revin mai tarziu ca am spatele blocat si nu pot sta la calculator de durere...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Vai ce vreme de Bacovia...frig,ploua spre incantarea femei ca va sta lipita de fotoliu cu telecomanda in mana...ce face Delia in timpul asta nu ma intrebati...ca nu as putea sa va spun...
Ieri a fost intr-o verva de zile mari ...am dus-o la Mc' la ziua lui sor-sa si a fost atractia zilei...a topait,a lins paharele cu suc,s-a dat pe toate alea ...cand am plecat de-acolo a adormit de cum am pus-o in masina.
Bianca a fost in delir...a primit cadouri cu duiumu,dar m-a descumpanit putin ca nu s-a bucurat in mod expres de nimic.Noi i-am luat luat un calculator nou ultraperformant ca sa nu-l mai schimbam pana pleaca de la noi si eu nu m-am ales nici cu mersi din partea ei...motiv pentru care s-a ales cu juma de ora de morala...

Tdi sa fac infarct la vederea pozei...ce-i lighioana aia?!Era comestibila?!

Gabitza daca tu zici ca era mizerie la flori atunci tre sa te cred ca eu nu am vazut nici o diferenta fara de primele poze...in schimb domnisoru-i serios foc...parca face poza de buletin

Nelia ma uitam la Agata ce patrun sa-i de moment...si pe Bianca am dat-o la dansuri latino...ea spune ca-i place si o vad cum se scalambaie prin casa...a inceput sa se unduiasca intr-un mod care-mi ridica paru-n cap gandindu-ma ca o mai vad si altii...

Monu rau imi pare de voi sa aud ca inca trageti pe tema racelii...adevarul ca virozele respiratorii is cele mai pacatoase...se prin repede si tin mult...

Cuscra m-am uitat in cartulia aia cu graunte homeopate si accidental am dat peste niste leacuri de greata ...daca te intereseaza cand ajung acasa iti zizc si cum se cheama...

Atat imi aduc aminte acuma...va doresc SANATATE MULTA LA MICI SI MARI...si o saptamana infloritoare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Bianca.Laura sa ai parte numai de bucurii de la fete.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, o fost ziua la Bibicu tau? Cati ani a implinit? 10? Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, sa fie mai ascultatoare, sa va intelegeti si sa nu-ti mai faci nervi cu ea

Pai pozate din avion nu se vede diferenta la flori, dar mie imi stateau pe suflet, ca erau frunze uscate multe, pamantul se inverzise si unele cresteau vraiste.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI, BIANCA! (LOREEN). Sa-ti traiasca fata, Laura, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc si sa fiti mandri de ea!
Trebuie sa iesim sa platesc niste facturi si nu stiu cum sa fentez ploaia, ca trebuie sa mergem pe Mosilor si daca merg cu masina e mai mare daraua, ca nu am unde sa parchez!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Multumesc de urari...
Am reusit sa descarc niste poze www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20061006" target="_blank">aici,www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20061008" target="_blank">aici si www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20061015" target="_blank">aici

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Loreen, La multi ani printesei tale, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Nelia, ce frumos sa ai atatea activitati cu fetele.Frumos....salsa...
Sunt sigura ca ai facut bine la test.

Teddy, da si aici un picior, a mai ramas ceva din purcel?

Fetele, noi ne-am luat masina de pita, asa ca acum fac pita frantuzeasca(french bread).Sper sa iasa bine.

Aidan a racit, prima data in viata lu.Nu e foarte serios, muci pana la brau si ceva tuse si stranut.Doamne ajuta sa treaca repede.Ii dau Robitussin si ii curat nasul cu solutie salina.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Loreen, ce fete frumoase!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am...picat si eu..ca din pom.Nu stiu ce s-a mai discutat,nu-s la curent,nici informata,dar am zis ca ar fi cazul sa dam un semn.Noi suntem bine,dar nu stam o clipa.In continuare ne facem program doar noi doua pt ca sotul meu munceste ca un robbotel.Ne-am intrat in ritm.Uneori clachez,uneori plang de oboseala,uneori tip de stress,dar in mare e bine.:) Ema zice si face tot mai multe.Se converseaza cu tati la tel. de nu-mi vine sa cred.Adica el ii spune,o intreaba,iar ea raspunde cum poate,ideea e ca se leaga..Mai un "da",mai un "nu",in final un "paaaa!",dar se inteleg.:)Petrecem mult timp cu vecinii.Vedeti aici poze cu Ema&Razvan indragostiti Mai puteti vedea tot aici niste poze cu noi3.Pe alese,varianta cenzurata.:)Ce sa va mai zic?Mi-e goaza de iarna.Pana acum ieseam 2 ture afara.Dimineata in parculetul din cartie,seara in Herastrau cu Razvanel.Nici nu vreau sa ma gandesc cum vom trece iarna.I-am pus toate farfuiile si lingurile de plastic int-un dulap din bucatarie la care sa ajunga usor.Astfel "gateste" si ea pana-mi fac eu treaba.Aspira odata cu mine sau singura.Nu ca as pune-o eu, dar nu-i chip sa scap de Ema de pe aspiator pana nu da si ea singura o tura prin camera cu teava-n mana.Aspira de zor.Cred ca ma mosteneste in ceea ce priveste ordinea si cuatenia.Io-s chiar maniaca.Daca nu are servetele langa farfurie nu poate manca.CUm se murdareste,cum sterge de zor,apasat si repede.:)Am reusit sa-i schimb programul de somn.Ultima data cand va scriam ma plangeam ca doarme prea devreme.Acum doarme de la 14:00 la panz,asta dupa ce mananca.Seara o pun in pat tot la 20;00,dar dupa laptele de la 6;00, mai motaie cu mine minim o ora.Mananca foarte mult.Azi mi-a golit bolul de supa.Adica a mancat cat mananc si eu.Ii place supa crema de legume in care isi pune paine,ii place piureul de cartofi cu carne de pui/vita,iar seara ar manca numai mamaliguta sau orez in lapte.Dimineata ii dau fie ou fiert cu paine cu unt,fie mai multe fructe taiate bucati.Le papa singura cu furculita.Se catara pe taburet si-mi arunca pe jos cartile de pe rafturi,i-am tras canapeaua de la geam pt ca ii place sa se ascunda dupa ea,asa ca acum are loc si ascunzis..:)M-a innebunit cu bebelusul ei care este musai spalat,culcat,hranit.I-am comandat unul si mai mare, de 53cm, de la Quelle.Sunt curioasa cum se va imprieteni cu el.O sa-l imbacam in hainutele Emei de cand era ea mititica.Apropos de Quelle, ati vazut revista, a mai comandat cineva jucarii?Mi se par bune si la preturi rezonabile.In vreo 2 sapt trebuie sa ne vina si noua comanda.

Lucas, Baby Einstein...Te rog..Au trecut 4 luni si..Noi nici nu am apucat sa le vedem.

Va pup si incerc sa-mi mai fac timp sa va citesc si sa mai scriu.Numai bine!

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, hai sa va povestesc ceva amuzant....ce am patit eu azi
trebuia azi sa scot niste poze puse de tati pe un DVD. Stiam clar ca a lasat DVD-ul in calculator, iau ob'ectul si plec la Fuji. Ajung, le spun ca am de facut 3 poze, baga DVD-ul si se uita stramb la mine. Doamna, nu sunt poze...Eu: pai cum nu sunt? Pai...nu sunt. OK, imi zic in gand, e clar ca nu s-au tras din calculator, cand... nenea completeaza, sunt doar niste filmulete si atat. M-am blocat, nu stiam cum sa ies mai repede de acolo. Baietii au fost finuti, au zis doar filmulete, dar eu mi-am dat seama ca erau filmuletele cu alea alea ale lui tati, pe care ii cerusem sa le descarce din calculator sa nu mai ocupe loc degeaba.... si DVD-ul cu poze era acasa...BIneinteles ca am mers cu DVD-ul cu poze in alta parte, mi-a fost rusine sa ma mai intorc acolo...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput