Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! La voi, ca la mine... Am fost la test! Nu stiu ce am facut! Au fost 20 de pagini de exercitii si m-am pierdut in ele, am scris si eu ce mi-a venit la mina si abia am terminat exact in ultimul minut. Nu stiu ce nota voi lua, dar mi-am promis sa nu ma mai stresez, o voi lua incet de acolo de unde sint, cind imi pun la punct franceza, continui cu programul... daca pot bine, daca nu, asta e... Ei, o viata avem! Asa ca, ma admirati voi, dar ma admirati degeaba... casa e cu curu'n sus, mincare n-am, am rufe se spalat si de calcat girla, cu invatatul merg cum merg. Dar am o stare buna de spirit, ca aseara a fost simbata seara si am petrecut-o cu sotul din dotare, care in acea seara a saptaminii e cel mai putin stresat din toata saptamina! Si a fost atit de placut! si alea-alea.

Acum Agata e cu tati la dans, iar Tudora e pe cale de a adormi.. iar eu am zis sa incep treaba pe ziua de astazi cu sarcina cea mai importanta: DC-ul! Am citit de bolnaviori, sanatate multa va dorim. Noi pina acum avem noroc, fetele au scapat cu cite un nas infundat sau curgator, acum sint chiar bine, dar stiu ca nu va dura mult. Aici e foarte frig, a venit deja iarna, i-am dat Agatei geaca de iarna, ca am zis ca mor dimineata la 8 cind am plecat la test. Am dat drumul la caldura in casa, macar inauntru e bine acum. La gradinita si la scoala toti copilasii sint bolnaviori si eu ma tot pregatesc pentru momentul in care vor lua si ale mele. La Agata in scoala bintuie de vreo saptamina o viroza stomacala... nici nu vreau sa ma gindesc, ca ramin si singura cu tot vreo doua saptamini, Octav pleaca in Romania.

Gata, va las, ma duc la treburi. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Am vazut un Andrei frumos in poze si tare curios.

Monu multa sanatate si sper sa scapati repete.

Nelia sper ca rezultatul sa fie bun.
Vazut poze de la salsa foarte frumoase

Eu am spalat maimuta si i-am pasat-o lui taicasu la nani si in timpul asta in loc sa ma odihnesc am bagat un pic de treaba ce daca debea ma tin pe picioare asta nu se mai pune.Azi am mers la bunicu in vizita si am gasit dezastru si am mai strans si pe acolo la luat se duc toti da sa-l ajute cu ceva nu pot si l-am rugat sa ii luam o femeie macar odata pe luna si nu vrea si uite asa am sa ajung sa am grija de 2 case.Sunt suparata ca uita de la mana la gura si tot asa mai avem acum si grija facturilor lui si a altor chestii ca ceilalti 2 frati sunt ocupati sa isi tina curu in mana.Asa super duminica am avut da macar sunt bucuroasa ca am primit cadou un ceas de la tati si o bratara cand a vazut saracu ca sunt rupta in 2 si il mai ajut si pe taicasu mi-a zis ca nu sunt sanatoasa.

revin ca nu se descurca tati cu nani.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaooo!
am vazut o gramada de poze care de care mai frumoase!
daca reusesc in seara asta va pun si eu niste pozici noi...
aseara am ajuns acasa obositi si-mi era un rau sa mor, v-am citit dar n-am fost in stare sa scriu nici 2 cuvinte, azi am fost cu tati si pitik in parc si apoi curatenie, nani, pizza si abia acum un moment de respiro.
...ce spuneam? moment de respiro? ce-i ala?!...Alyssa tocmai mi-a scos galeata de gunoi din dulap si a insirat-o pe jos!
revin

Album Alyssa

Mergi la inceput

Revenit.

Nici nu stiu ce mai vroiam sa va zic .Trebuie sa ma refac cat mai repede ca asa numai merge.Cum zicea si Nelia ce bine mi-ar prinde un program in care zi sa spal sa calc si alte lucruri sa mai fac ca totul e halandala la mine.Dar sper ca de la anu sa reusesc si eu sa fi mai organizata.Vedeti ce bine gandesc si ca imi mai las timp.

Florentina sper ca esti bine.

Olga chiar nu vrei sa ne mai zici nimic.

Mai sunt si alte fete care chiar numai zic nimic si nu inteleg de ce.

Eu astept poze de colaj asa ca nu va faceti ca uitati.Intre 2 vaituri ca imi e rau si colajul tot vreau sa-l fac asa ca astept poze.

Ma duc sa ma mai uit pe net la cate ceva asa ca astept sa mai scrieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitz, ce tare este Andrei cum sta el pe scaunel, serios rau.. Super si balconul tau aranjat cu florile...

Nelia, o scumpa dulcica ta.. Super poze. Le-am admirat pe toate!

Noi am fost pelcati la cumpaturi, afara cu Alex la fotbal la iarba verde si fel de fel...

M-am uitat in gura lui cand radea si vad in laterale 2 maselute. Defapt gingiile umflate, cred ca incep sa-i dea si lui... Cum ar trebui sa fie? umflate sau un pic rosu, locul? in fine, dar cred ca asta este...

Gusta, cum vrei sa fie poza copilului? Ceva anume? sau nu conteaza?

Iar pentru colajul de mamici, am mai primit poze de la 2 Olga... Sa-mi ziceti ce si cum ca ma incurc...

Monu, sanatate la voi...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

prezent!
asa, cum ziceam ieri mi-a fost foarte rau...ia uitati de ce: desfrau

in seara asta AM CONDUS! Nu stiu cum a reusit tati sa ma convinga sa urc la volan (de mult incearca saracul!), am fost pe vreo 6 strazi, 3 parcari, 2 sensuri giratorii si n-am facut nici o boacana! sunt tare fericita! am permis de 11 ani dar stau foarte prost la capitolul experienta la soferit, de cand mi-am rupt gatul intr-un accident n-am ami avut curaj sa conduc calumea iar aici in Italia mi-era si frica pentru ca sunt foarte multe masini si de cele mai multe ori se circula bara la bara cu viteza mare, deci una ca mine ar fi prilej de kilometri de cozi!

ma duc sa culc pitik (ma rog, sa-l stimulez pe tac-su s-o culce), a facut baie, a baut lapticul dar ultima parte din ritual a confundat-o cu aruncatul sticlelor de plastic prin casa.
noapte buna!
SANATATE BOLNAVIORILOR, INSANATOSIRE GRABNICA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, aoleu ce fiara I-ati venit de hac?

Bea, asta mic al meu a inceput sa pozeze, cand ma vede cu aparatul ia o mina serioasa, altfel ele este destul de hlizit.
Care-i treaba cu pozele de la cele 2 Olga? Nu stii care e una si care e cealalta?

Am gasit pe cineva sa vina o data pe saptamana sa-mi calce si mie hainele. M-am scos Numai ca habar nu am cat se da pentru o zi de menaj. Fetele care mai aveti ajutor platit pe acasa, voi cat le dati?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vai, ce harnicuta am fost! Am spalat vasele, am lustruit bucataria, am scos totul la dezghetat ca sa gatesc si am facut luna frigiderul. Acum am pus o masina la spalat (stiu ca e duminica, dar n-am incotro), am aspirat un pic, ca mai facusem vineri si ma apuc de calcat si impaturit rufe pina ce se dezgheata carnea.
Gabitzam, o trimiti si la mine!?! Promit ca o pun numai la calcat...
TDI, ai pus tu odata o reteta de pizza... Poate mai intri si o mai dai o data, ca le-as face pentru diseara o pizza, ca am o gramada de resturi prin frigider si le-as folosi cu folos.
Gusta, trimit si eu poza, dar nu stiu cind... La fel si lui Beatrice, desi eu arat tare rau in perioada asta si nu-mi fac poze, deci nu am nici una cu mine. Merge si una mai veche?

Fetelor, voi stiti sa faceti placinta sau o tarta cu carne? As vrea si eu o reteta buna, ieftina si rapida, ca am primit comanda de la sot, de fapt a zis numai ca ar minca asa ceva...

Ma duc la treaba, ca m-a apucat asa un chef de facut prin casa, se vede treaba ca se apropie testul de miercuri... Dar nu numai de asta, as vrea sa termin astazi tot, apoi doar sa intretin, ca miine si poimiine o am pe Agata acasa, ca sint zile pedagogice. Si m-a mai apucat asa o ambitie (teoretica!) de a face ceva cu scoala asta, adica nu prea imi da mina sa accept ca sint doar de nota 5-6, macar de un 7-8 acolo sa fiu... suna parca mai bine.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aoleu ce vreme absolut depresiva! Nu credeam ca mai vin ploile, asa curand, dupa asa un weekend frumos.

Azinoapte iar a vrut Andrei sa doarma cu taica-su, poate isi face un obicei din asta

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Buna.

Tdi da ce desfrau acolo.

Gabitza si ce iti pare rau ca se invata sa doarma cu taicasu asa ai si tu o noapte plina de somn.Zic eu.

Si eu ca si Tdi as dormi in continu dar se pare ca nu se poate.Cine o fi inventat lunea zi de munca nu a gandit bineMara e mucioasa si toata noaptea am avut n treziri ca nu poate respira.Era singuru lucru care imi lipsea.Curat am cat de cat ,cu mancarea stau prost da om vedea si azi am si scoala si medic dupa amiaza si temele de scoala nu le am facute asa ca trebuie sa bag un pic de studiu,sa vedem daca Mara e de aceeasi parere.

Si hai trezirea ca am cafea proaspata facuta.

Mergi la inceput