Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 24
ioanailincam spune:
Neata, mey! Ai dreptate, Andutzy, in week-end eu nu bag cafea.
Poate va intrebati ce fac pe aici, ei bine, m-am trezit spre 10 si s-am gasit pe Ana si tati in camera in care am eu cartile, motiv pentru care am sarit in sufragerie la calculator
Ieri nu am apucat sa intru deloc si nici vineri seara pentru ca tati a virusat calculatorul
, bine ca s-a remediat intre timp. Si oricum a fost o zi tare ocupata: am fost la apartament si am hotarat ce facem in el, sunt tare curioasa acum daca ne vom muta macar pana la sfarsitul anului. Apoi am trecut pe la Selgross, i-am luat Anei niste papucei de casa (de fapt nu papuci, ci pantofi cu talpa de guma) si am facut plinul la pufuleti cu surprize. Si gata ziua de sambata; poate azi ajungem in parc pentru ca ieri se lasase cam frig si nu am mai stat si in parc, cum planuisem.
Monu - din pacate nu stiu sa-ti spun exact unde este magazinul cu jucarii Tommy. Ideea e ca nu ai cum sa-l ratezi (daca mai exista)pentru ca in Dragonul nou sunt foarte putine magazine numai cu jucarii, iar acolo nu gasesti chinezarii, ci e plin de cutii pe care scrie Tommy. De exemplu - eu asa l-am reperat si m-am grabit sa intru - afara din magazin are un stativ pe care se afla o jucarie Tommy pe care o vazusem la Diverta; si tot la usa au masinute mai mari, centre de activitate, chestii din astea masive.
Of, ca daca termin cu examenul asta chiar ca fac o excursie cu voi ca sa descoperim tainele Dragonului
. Dar pana atunci chiar nu pot, mai ales ca si cu banii suntem in plop.
Andutzy/Monu (hai ca pana la urma mesajul asta vad ca va este dedicat
) - si Mogo tot asa, racita de aproape 10 zile, ma rog ea vad ca mananca, nu plange aiurea, doar ca respira mai greu noaptea, tuseste (intr-o zi a si vomitat) si nasul e robinet. In conditiile astea nu i-as da antibiotic, dar cred ca totusi maine sun la dr ca m-am saturat sa o vad asa mucoasa.
OlgaM - parca tu ziceai ca Maya e grasuta, ma rog, ca are burta. Si Ana e la fel, am intrebat-o pe dr daca e normal sa ceara de mancare non-stop si sa aiba burta de somalez si a zis ca tot ce pot sa fac e sa-i dau fructe si legume cand cere de mancare aiurea (ma rog, cand ne vede pe noi ca mancam). Asa ca nu ma stresez, mai ales ca ea nu a avut niciodata bulanase grasute sau maini cu pernite, iar burta sper ca se va retrage cu timpul.
NewMami - petrecere frumoasa in excursie. Ce frumos! Culmea e ca la inceputul lui noiembrie se preconizeaza o excursie cu fostul meu birou, dar nu vom putea merge din cauza invatatului meu. Dar ma gandesc ca dupa ce termin balamucul tot plec macar pana la Bacau la ai mei, nu de alta dar sa vad si eu cum au renovat acasa ca au inceput din 4 august si nici acum nu e gata
.
A, dar nu v-am zis ultima isprava a Anai: a varsat mai bine de jumate de litru de ulei pe canapea

. Cat era cu bona desigur, culmea e ca era si femeia care facea curat, nu stiu ce Dumnezeu faceau de nu au vazut-o. Si in tampenia lor, in loc sa dea cu detergent (eventual de vase) au dat cu Vanish si evident ca nu se duce. Cert e ca este distrusa canapeaua, nu ca ar fi mare pierdere ca era destul de veche; in plus, daca faem cum am hotarat aseara nici nu ar incapea in noul apartament asa ca nu o mai luam. Ca amuzament, inainte sa se nasca Ana am retapitat-o cu material textil (era de imitatie de piele, care acum ar fi fost folositoare la casa omului) si pe cand cautam material am gasit unul superb: fasii albe, crem si aurii, stiti ca in filme cum au bogatasii canapelele alea somptuoase si barbatul chiar se gandea sa ia. Doamne, bine ca ne-am oprit la un verzui anti-jeg ca la cate boraciuni a dat Ana pe ea, cate maini jegoase si alte nebunii cred ca imi plangeam de mila.
Daniela - multumesc de avertisment cu sarbatoarea de ieri, bieninteles ca am spalat
, dar efectiv nu mai aveam cu ce sa imbrac copilul; se pune daca le-am intins la 1 noaptea (oops, era duminica). Cert este ca de cand ne-am intors de la mare eu nu reusesc la ajung la zi cu rufele la spalat si spal tot la 2-3 zile; nu mai zic ca am un plasoi de lenjerii de la tara, iar lor nu le vine randul niciodata.
Cu ocazia asta, ca nu aveam ce sa-i mai dau pe deasupra la body-uri cu maneca scurta am scotocit la lada de zestre a lu' Mogo si am gasit niste bluze o idee cam mari, dar in disperare de cauza i-am dat asa. Mai bine, ca alea pe care le avea incep deja sa-i ramana mici si daca i le dadeam si peste body mergea bietul copil de parca era impaiat. Din pacate, cu ocazia asta am scos cam tot ce mai aveam la naftalina, primite de pe la diversi, de-acum inainte baza e la noi, dar eu zic ca o scot din iarna cu ce are.
Ei, si acum mai am o intrebare: daca dorm ei atata, mai doarme plodul la pranz? Sincer ma indoiesc, speranta e sa-i trimit pe afara, poate oboseste mimoza.
Gata, va laz ca vreau sa descarc niste poze in calculator. Vreau sa spun ca de cand cu invatatul, eu nu mai apuc sa fac poze, iar tac'su n-are grija deloc. Asa ca luna asta cred ca are cele mai putine poze din viata ei
. O duminica frumoasa sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Uff, in sfarsit ati aparut, ca ma simteam singura! si m-ati rasplatit si pe mine cu cateva mesaje, nu de alta dar merit, ca am dat cu aspiratorul in toata casa!!!! Mama ei de viata, ca eu nu mai stiu ce inseamna week-end!
A, si pt cine nu bea cafea in we, vedeti ca langa cafetiera este o cana mare cu juice de portocale, tocmai stors!
. daca nu va plac portocalele, inlocuiti-le cu ce va plac! Mai am prin bucatarie niste banane, rodii, de-astea.....![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Ola,
toata noaptea cu febra 38.4-38.8 care a cedat greu. nu a reactionat la nurofen si panadol asa ca i-am dat algocalmin fiola si spre dimineata impachetari si un supozitor cu novocalmin. am fost si la spital la Gr. Alexandrescu. Diagnostic - viroza respiratorie (care nu se trateaza cu augmentin). la urechi si plamani e ok. se poate ca febra sa fie un pic si de la dinti. asa ca suntem pe antitermice si atat. si i-am facut si analize de sange sa vedem ce si cum pe miercuri. nu va spun cum si cat a plans cand i-a luat sange.
cam atat despre noi.
pup si we placut.

22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Pret de fix 2 cuvinte: mor de greata, mi-e greata si in somn. Ieri n-am iesit din buda si nici azi nu prevad o zi mai buna 
Edit: am revenit de la buda...
Incep sa ma ingrijorez cu greata asta. Nici mancatul nu mai da roade, mai bine zis nu pot sa mananc deloc. Sunt nemancata de ieri dimineata. Tot ce am bagat in gura a iesit cu viteaza luminii. E mai rau decat prima data. Incepe sa-mi fie frica ca o sa ajung internata la perfuzii. Mihai e plecat, eu sunt singura cu Filip care acum nu mai da semne ca intelege ca mi-e rau sa stea cuminte. Dimpotriva parca vrea sa-mi testeze limitele.
Nici nu am apucat sa citesc, sper sa reusesc azi.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
andutzy spune:
Andreea, asa a fost sarcina mea cu Dragos pana la 5 luni! vreo 2 luni cel putin vomitam si de 12 ori pe zi! Nu mai suportam decat lapte rece cu paine prajita si ala, in cantitati mici! Ajunsesem sa nu mai pot nici macar sa ma gandesc la bucatarie sau frigider, au fost zile intrgi cand nu am calcat in partea aia a casei, ca numai gandul ca mergeam acolo ma facea sa vomit instantaneu!!! A venit bunica-mea de la C-ta si a gatit, ca murea al meu de inanitie! insa doctorita, dupa ce aveam 3 sarcini pierdute la activ m-a incurajat ca cu cat mi-e mai rau, cu atat inseamna ca ii merge bine lui bb si sunt sanse pe asta sa o pastrez! Si asa a fost! Dar am crezut ca il scot pe gura si dupa ce m-am mai calmat, a ramas doar ritual de dimineata, sa ma rastesc fara sa iasa insa nimic la buda....![]()
Monule, nasol cu mititica. Sa zic ca Dragos a mancat azi ceva, sper sa nu ajungem si noi la febra. De unde i-a luat sange puiutzei? Pupam sa treaca repede!
- 31.05.2005
andutzy spune:
Fetelor, urat mi-e de de ziua de duminica! Sotul mi-a stat in gradina toata ziua, eu cu piticu(ca de obicei...), poate plecam acum printr-un Selgros sau Metro. Pe aici bate vantul, eu ce mai vorbesc de una singura ca nu-mi place sa vad ca iesim pe pagina 2....La cafea nu va mai invit ca este seara si dupa aceea aveti insomnii, mai bine sa va invit sa povestiti ce ati mai facut frumos la acest sfarsit de saptamana....
- 31.05.2005
gabitzam spune:
Buna ziua mai spre seara :) Ca acum ne-am adunat de pe drum.
Sa va mai arat niste poze facute ceva mai devreme. www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=0" target="_blank">Aici sta Andrei pe scaunelul pe care l=am luat de la munte din bazar. Ii place foarte mult, il tot plimba prin toata casa. Acolo unde e pozat este "locul lui", acolo il duce cand ii spun sa puna scaunelul la locul lui. Se duce si se aseaza mereu pe el.
Sa vedeti si www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=5" target="_blank">balconul dupa ce am bibilit ghivecele si florile. Andrei face www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=3" target="_blank">inspectie
si ia www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061015&cimg=2" target="_blank">piticii de nas. Cand intra in balcon striga "tiiiiiiii" foarte ascutit, adica "pitiiiiciiii"
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
monu spune:

![]()
![]()
![]()

toate inmultite la infinit.

iar ii creste temperatura si stam doar pe antitermice si atat. si ca sa fie si mai "bine" a dat in diaree adica apaaaaa. iar pe regim de kk-ciosi. cand s-or termina toate?
sange i-au luat din mana (reversul palmei) ca acum chiar nu mai stiu sa ma explic. eu nua m intrat sa o tin - a fost tati cu sora mea. si saracutza cand a iesit primul lucru mi-a aratat manuta pe care avea un tampon.

nu imi vine sa cred cum se aduna toate.

22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Of, Monule, ce rau imi pare ca n-ai si tu parte de niste zile mai linistite! Saracutza Alexia si saracutza bb2. Macar sa afli care e problema, sa nu va mai chinuiti atat.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
nelia spune:
Am pus www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze de la salsa Agatei.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA