Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
monu spune:
NU mai inteleg!!!!!!!!!!! de 10 zile este pe antibiotic si tatament de raceala. acum mi-a facut peste antibiotic febra 38.2. poate fi de la dinti?

22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
off, mai Monu, ce am mai tras-o cu racelile astea! Si D tot de 10 zile e racit, dar eu abia azi l-am bagat pe antibiotic(Ospen), pentru ca am sesizat ca nu mai vrea sa inghita mancarea si nici saliva si e cam rosu in gat. Dar si noi de 10 zile cu sirop de tuse si toate alea... Poate fi de la dinti sau sa nu fie potrivit tratamentul dat?!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Eu una am obosit! :( febra, siropuri, plansete, febra......

22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
blackpanterro spune:
Moama cuscra nu te mai speria atat, nici Aidan nu merge singur, si el are nevoie de o mana pe el.In casa merge cu jucaria aia de impins, i-am luat Learning Band Walker de la LeapFrog.Ii place la nebunie sa mearga cu el prin casa deci e ok cu mersul la fel ca si Eva.Trebuie numai sa capete curaj sa dea drumul.O sa o faca ai sa vezi.
Mai ti minte cand ne stresam noi ca copiii nostri nu merg de-a busilea si uite acum cat de rapizi sunt.
Platfusul e normal la copiii atat de mici.E din cauza ca invata sa mearga si au nevoie ca talpa piciorului sa fie cat mai mult pe pamant.De aceea nu au inca arcul ala cand merg.
Uite aici un site cu parinti unde o gramada de copii incep sa mearga si dupa 18 luni si sunt perfect normali.Atata timp cat se ridica in picioare, merge cu ajutor e ok.Daca ar fi ca o piatra sa nu se miste si sa nu incerce nimic atunci ar fi motiv de ingrijorare.
http://parents.berkeley.edu/advice/worries/notwalking.html
Copilul cel mare a babysitter-ei mele a inceput sa mearga la 17 luni si al doilea pare sa fie la fel.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
gabitzam spune:
Oana, Adriana, cred ca le place prea mult sa mearga in 4 labutze si nu simt nevoia sa se ridice pe doua. Daca fac vreo incercare vreodata si se lovesc sau se sperie de ceva se poate sa nu prea vrea sa incerce curind din nou, si daca tot merg de-a busilea...
Azi mi-am facut curaj si m-am bagat in flori. Trebuiau schimbate ghivecele la cateva, separat la cateva radacinile in mai multe ghivece ca cresteau de-a valma, completat pamant, ce mai, distractie mare. Ne-a luat mai mult timp decat credeam, am facut tot pamant de flori prin bucatarie si balcon, Andrei era ca un titirez printre noi si se si criza din cand in cind. In final arata mai curatel si aerisit balconul meu si nu mai am treaba cu florile pana la primavara, doar sa le ud si ceva ingrasamant poate. Chiar am mai facut loc sa mai cumpar vreo doua
Cind o auzi Costi...
Drept e ca de cand e Andrei am cam neglijat florile si incepusera sa se jerpeleasca, mi-era mila de ele.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Monu, te inteleg perfect, eu ce sa mai zic, concomitent cu raceala a fost si putza si treaba ortopedica!
. Cat despre raceala care nu mai trece, ma oftica groaznic ca Dragosu e la greva foamei, prima de cand e el pe lume, mesteca si dupa aceea scuipa...
si baleste ca pe vremea cand ii ieseau dintii si maselele, desi nu mai are nimic de iesit...
. Nici macar laptele nu ii mai face placere, el care e innebunit dupa lapte in mod normal!
. Cred ca de maine ii bag spray Hexoral in gat, poate combinat cu Ospen-ul ii mai ia disconfortul si mananca si el mai bine!
Gabitza si sotul meu a plantat azi o parte din bulbii de lalele(are cateva sute) restul urmand maine sau we viitor. NU l-am vazut la oki, numai in curte a stat. E pasiunea lui!
- 31.05.2005
gusta spune:
Buna
La cafea sunt si eu prezenta si chiar am sa iau 2 ca sa imi fac putere pe ziua de azi.
Mie imi cam vine sa ma asez intr-un colt si sa stau acolo si sa numai zic nimic si chiar asa am sa fac ,am sa incerc sa nu ma mai plang o sa treaca si problemele astea si o sa vina altele ca cam asa e viata mea si u inteleg de ce sa ma mai plang.
Monu chiar nu stiu ce sa zic cu febra peste antibiotic dar cred ca e de la dinti.
Bea parca intrebai de dinti noi avem cred ca 8 dinti vreo 4 maselute canii sunt pe mucgie ,si cand ma gandesc ca ea la 9 luni nu avea nici macar un dinte.
OanaC nu te mai supara ca nu merge fiecare copil are ritmului lui ,eu am tot zis de Mara ca aia nu a facut si nici aia dar acuma a mers in picioare mi-a aratat ca poate dar din ce in ce imi merge acuma mai mult in 4 labe sau o taraiala pe burta cae nici cand era mica nu o facea asa ca ea a revenit la bebelusi.
Loreen gandurile mele sunt la fel da o sa se schimbe ele odata in mai rau cred
.Daca nu scriai ieri as fi crezut ca ai ramas cu vecinul sa faci ceva
.Adica sa repari teava.
ma duc ca cica se preconizeaza o vizita pe la animalute si dupa om mai vedea.A si sa va zic de ce mi-a facut Mara ieri ca am vrut sa fac o prajitura si mi-a mancat glazura de pe masa de afara si eu ma intrebam de ce e asa de linistita si imi fac eu treaba in casa.a aterizat sub dus ca nu se mai veea de ciocolata si se lipea de tot ,asa ca mamici aveti grija ca sunt niste mici praznasi.si noua ei achizitie este un mixer de bucatarie cu baterii care face un zgomot infernal si pe care domnisoara il apasa incontinu.Am plecat ca sunt chemata la datoria de mami.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
Hellau, am facut cafea, sau voi duminica nu consumati bautura minune
?!!
- 31.05.2005
Danelutza spune:
... Andutzy
... m-am prezentat la cafea
... e buna rauuuu 
Va doresc o zi buna la toate

loreen spune:
Buna dimineatza...
Ba consum Andra si inca din belsug numa ca am avut treaba de genul facut oale cu mancare pentru saptamana viitoare...
Acuma am terminat...si trebuie sa ma apuc de calcat...
Gigi-Papa este paine prajita in ou,ca un fel de pane...bat oul si mai adaug sare,piper( facultativ putina smantana si cascaval ras)apoi tavalesc painea in ou si o prajesc in tigaie ...cand o scot o pun pe hartie absorbanta...si gata...Delia este fan inrait si acuma a inceput si Bianca...
Newmami sa stii ca nu prea am mai facut poze...si niciodata nu am timp suficient sa stausa le descarc si pun pe net...ori mi-am pierdut dexteritatea in a-mi coordona timpul,ori s-au aglomerat toate gramada ca nu mai am timp pentru nimic...fac cate putin din fiecare si nimic in final...
Monu io nu inteleg de ce medicii astia dau auntibiotic la raceli...poate la Alexia nu era cazul de asa ceva...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"