Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Tdi spune:
Haideti fetelor ca deja ma simt prost la cate complimente mi-ati facut pentru par....si nici nu-i al meu, e al sotzului!
(zice ca-i proprietatea lui, altfel il taiam de mult ca ma chinui destul cu el si-l urasc din tot sufletul!)
Cu dintzii Beatrice noi am tras mult de tot, oricum pot sa treaca luni bune pana mai apar si altii asa ca nu-ti fa griji. Aly a trecut de la 6 dinti la urmatorii dupa o pauza de 3 luni (in august i-au iesit 2 incisivi si 4 masele). de o luna jumate ne chinuim cu caninii si inca n-au aparut!
Monu - sanatate intregii familii!
Andra - ma bucur din suflet ca ai vesti bune!!! asteptam sa ne povestesti!
Gabitza -
pupam plimbaretzul! (scrisesem din greseala 'plimbam puparetzul'!
)
Gusta - cum te mai simti?
Loreen - mi se pare mie sau tragi chiulul?!![]()
Denisa - la fel face si pitika mea, se uita incruntata la alti copii si-i impinge cu mana daca se apropie de ea, iar daca aia nu inteleg "mesajul" se pune pe plans. este foarte atrasa de copii dar numai de la distanta!
Androix - mie cat am fost gravida nu mi-a cazut nici un fir de par! (ba chiar m-am facut o combinatie de tufa-maimutza, sau maimutza de tufa
).
Fetelor, ma duc sa-i fac niste mancare la kupil ca acus se trezeste si vrea sa bage la ghiozdanel!
Album Alyssa
gusta spune:
Andra ma bucur ca s-a terminat cu bine si acuma da-le in gura la alea care se cred medic.
Am vazut pozele Andrianei si iar am vazut o mamica slaba si frumoasa si un baietel frumos blond.
Am citit ce ati scris da chiar nu retin nimic.M-ai am de asteptat 3 ore si vine tati si dupa pot sa si mor ca eu una m-am saturat imi vine sa imi dau numai in gura ca numai pot de rau si nici nu pot sa am grija de copil care a luat deja 2 trante bune.Si sunt asa de constienta ca daca nu imi dau pastile o sa dau dracu in ceva mai nasol dar ma bat cu morile de vant.Imi tremura mainile ca la un alcoolist nici nu am putut sa o hranesc pe Mara si m-am pus pe un plans de ce boala mai traiesc daca am ajuns in halul asta.Ma duc si numai scriu ca poate mai zic vreo tampenie.Va multumesc ca va ganditi la mine.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
blackpanterro spune:
Multumim de complimente fetelor
, daca ar fi si mai carnos Aidan ar fi super dar hei nemultumitului i se ia darul asa ca mai bine tac :)
Gabi, multu de parola am sa ma uit la poze din pacate insa nu pot sa imi fac album ca noi avem dial-up si o sa dureze o vesnicie sa pun pozele una cate una.Speram sa ne bage net calumea luna asta apoi fac.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Danelutza spune:
Buna fetelor, iaca scriu si eu si ascult cintecul cu "Ghitza" ![]()
Gusta sanatate multa 
Andutzy asteptam sa ne povesteshti veshtile bune 
Beatrice noi avem 8 dintzi si 4 maselutze (premolarii) ![]()
Ioana vezi ca miine-i Sf.Parascheva, sa nu cumva sa speli rufe ![]()
Teddy itzi sta foarte bine culoarea ![]()
Monu si noi tot cu raceala ne luptam. Dureri de urechi, usturimi in git, nas infundat, tuse, tot tacimul.
haidetzi sa va povestesc, ca fiica mea danseaza pe muzica lui "Ghitza"
, astazi m-a muscat rau de tot de bratz, iar dimineatza m-a altoit cu un linguroi de lemn peste cap
, cu lingura am rezolvat-o ca am atins-o si eu un pic sa vada cit doare, dupa aia nu s-a mai atins de ea. Cu bratzul e mai rau, ca daca nu aveam pulover, ramineam fara bucatzica 

blackpanterro spune:
Nu se poate sa vorbesti asa Gusta, nici sa nu aud de moarte cand e un copil la mijloc!!
Sper din suflet sa ti se dea un tratament calumea sa scapi de toate durerile numai nu mai pomeni de moarte.Ce face Mara daca nu e mami?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
nelia spune:
Danelutza, ce coincidenta! Si eu cu Tudora tot Ghita ascultam acum... ii place de nu mai poate si m-a distrat ca isi pune si ea batic pe cap. Ma rog, sau incearca sa si-l puna. Asta e ultima ei achizitie, isi ia cite o rufa si „se imbraca“ cu ea cica... e atit de haioasa, ca si-o pune total aiurea, dar in tot timpul in care se chinuie sa se imbrace, e atit de concentrata si de serioasa si dupa ce „termina“ vine si zice ma, ma... adica mai, mai!
Fetelor, tineti-mi pumnii, m-am hotarit sa ma duc la facultate si sa cer, daca se poate, sa-mi mute data testului la franceza scrisa, adica sa ma bage la urmatorul. Nu mi se pare corect sa-l dau acum si sa iau o nota mica, nota care va ramine in statisticile mele si care poate sa ma urmareasca peste tot, cind eu m-am inscris de bunavoie la un curs de gramatica, deci e clar ca am nevoie inca de cursuri ca sa ajung la nivelul cerut. Va spun ce am facut cind ma intorc...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineata,buna ziua sau mai bine buna seara...
Nu stiu ce lehamite a avut Gabitza azi da io am avut un soi de lene puturoasa incat nu am avut chef de absolut nimic asa ca am lalait-o in cel mai original mod la munca...pana la urma m-am sictirit si am plecat acasa pe la 2,30
Noaptea a fost tot alba ca Delia mi-a miorlait in somn...banuiesc ca o cam doare ...se vad maselele sub gingie...caninii mai asteptam...dat in total avem 10...4 masele si 8 incisivi...
Andra ma bucur enorm pentru rezultatul obtinut...acuma ramane sa linistesti...
Nelia cineva imi spunea ca oualele rosii se fac de Paste...e normal la anii astia si cu alte prioritati pe cap sa nu ai chef de carte...dar cu toate astea bravo tie ca vrei si ca poti,atata cat iti iese...eu una nu am chef si nici dipozitie pentru a pune burta pe carte...
Revin ca a venit boul ala de vecin de sub mine,un libanez cretin si greu de cap sa-mi spuna ca ii tot curge apa de la mine...ii sparg fata...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Monu - mai trimite o data mesajul ca aveam cutia plina si vad ca nu mai intra nici daca am golit-o.
Mai stau vreo jumate de ora si ma car, adevarul e ca asta e un avantaj, vinerea in principiu se pleaca mai devreme. A, dar barbatul tot la 6.30 iese si ca sa-l astept si pe el pana la urma tot acolo ajung. Oricum, nu ma bucur ca ajung acasa ca am la greu de recuperat cu invatatul si prin urmare ma voi inchide in dormitor pana la miezul noptii. Iar week-endul e la fel de compromis, mai ales ca maimuta asta nu se mai face bine odata, ca sa putem iesi in parc (daca e vremea frumoasa, evident).
Gata, va pup, sper sa mai intru maine, poimaine.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Ioana, hai ca il pun aici sa nu te mai incurc si eu. Te rugam cand ai timp sa imi explici si mie (stiu ca ai mai zis dar sunt aeriana) cum ajung la magazinul de jucarii Tomy din megashop dragonul rosu. Retin ceva de scari rulante dar nimik mai mult.
merci

22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
pisik 4ever spune:
fetele, nu stiu ce varza am facut pe acolo, dar am pus din nou pozele de la cresa in albumul Oliviei din adresa noastra de grup, toate aveti passwordu ca sa le vedeti. sper sa mearga. e sala cu jucarii si am facut si o poza la masa, care se afla langa intrare. nu au paturi, la 12 le aduc saltelute si le pun direct pe mocheta.
merg sa vad in urma.
merci, gabitzam, am mai pus vreo 2 noi. cred ca sunteti curioase cum este la cresa aici. si mie mi-ar place sa vad pozici de la cresa unde merg ceilalti puiuti. calculatoru meu s-a ticnit, ca imi da erori si aici, daca ii cer lista cu subiecte active imi scoate o pagina alba cu numele subiectelor (?)
nici eu nu cred ca voi mai putea folosi sac de dormit. deocamdata o invelesc cu o paturica, daca se dezveleste noaptea asa ramane...
am vazut pozicile dnei Adams. mai ce curajoasa, ala este un negru indraznet, zic eu! am vazut o groaza de pozici noi in contul nostru, nu stiu la care sa ma uit mai intai!
acum trimit si eu poza lui bea.
ca la examen in ajun ![]()
![]()
![]()
bea, noi avem 8 dinti si 4 masele. ne lipsesc doar caninii...![]()
denisa, e o chestie de obisnunta. copilul reactioneaza f nasol daca il duci undeva o data pe sapt sau mai rar si il lasi singur, decat daca il duci de trei ori pe sapt cel putin, la aceeasi ora, in acelasi loc. daca poti sa faci asta cu consecventa, lasa-l chiar daca la inceput plange, se obisnuiesc f repede. daca nu poti sa-l duci in acelasi loc in mod repetat nu stiu ce sfat sa-ti dau.
androix, si mie imi cade parul rau de tot de vreo luna si nu am nici o scuza. am luat balsam, pana acum nimic, cred eu ca nu mai are de unde sa mai cada, ca am ramas cu jumate din ce aveam... ![]()
am ascultat si eu pe ghita cu tocanita. haios foc!!! nu-l ratati!!!
andutzy, vesti bune! cat ma bucur! 
gusta, mergi pe la mai multi medici pana gasesti pe unul care sa gaseasca ac de cojocul tau. nu te mai lasa si spune-i olandezului ca e din ce in ce mai rau, sa te ia de aripa si sa te duca la doctor. daca nu, te luam noi pe sus!
nelia, e f curajos ce faci tu. si eu am facut un master la 28 de ani si a fost groaznic, am vrut sa ma las de vreo 3 ori. dar a trecut si m-am ales cu diploma. e normal sa nu mai functioneze creierul ca altadata, nu mai avem ritmul de la scoala, iar noptile nedormite cu copii isi spun si ele cuvantul. gandeste-te cu cate madrie vor spune fetele "mama mea este...ce faci tu acolo" cand vor fi mari si vor spune ce meserie are mama. asta o sa-ti dea forta sa mergi mai departe. iti tin pumnii sa reusesti sa muti cursul la fac.
... si
albastricile lui mami 08.05.05